2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba benim transfer tarihim belirlendi ve 1 torba iğne ve ilaç verdiler hatta serum bile var, siz sadece progestan ve estrofem mi kullandınız

Merhaba kızlar, tüp bebek sürecinde beslenme olarak nelere dikkat ettiniz? Doktorunuzun önerdiği ya da yasakladığı besinler var mıydı?
İlk transferimde herşeye dikkat ettim negatif oldu aman sonrasında saldım tabiki gidip cips yemedim işlenmiş et türü tuketmedim kendimi çokta sıkmadim çok şükür rabbim nasip etti pozitif sonucu ikincide aldım . Yani yediğin önemli ama olamayacaksa olmuyoe yumurta toplamadan önce avakado tuketmistim bol bol onu tavsiye edebilirim

Kızlar kızlar bende bu ay basladım gonalf 900 225 ml lik kullanıyorum yarın kontrolum var bakalım ne diyecekler. İnşallah hepimiz mutlu ve hhayırlı haberler alırız amiiiinnn

Yaa çool güzell çoook tebrik ederimm canım beniim Rabbim devamında da sağlıklı sıkıntısız bir gebelik nasip etsin bizlere de dua et noluur

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Darısı bizlere.

Kızlar ben de bugün kontrole gittim. 21 temmuz regl günümdü. 22 sinde transder için ilk muayenemde bir tane folikül kistim görünmüştü ama doktorum bu gebeliğe engel değil demişti. Esreofem başlamıştık . Bugün 10. gün. Muayenede kistimin eridiğini söyledi doktorum. Rahim kalınlığı 9 mm olmuş. Perşembe tekrar muayene olup kan testi vereceğim. Estrofeme devam günde 4 taneye çıkardı doktorum estrofemi. 8-9 ağustos gibi transfer için Ankara’ya gideceğim.

yumurta sayısına takılma zaten doktorlar hep diyor bize bir tane yeter diye. maalesef o kadar çok ilaç-iğne kullanıyoruz ki kilo allıyoruz. Bende biraz fazla kiloyla tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu pozitif sonucu gördüm hiç bozma moralini Allah büyük olumlu düşün

hayırlı haberler olsun inşallah

Ben 7 Yumurta ile başladım ilaç kullandıkça kilo aldım kilo aldıkça yumurta sayım düştü şimdi Akdeniz diyeti yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…