2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
merhabalar, benim de 7. gün peçeteye gelen çok açık pembe renk lekelenmem olmuştu. dün 11. günde pozitifi gördüm sizin de öyledir inşallah. yarın artışı göreceğiz umarım sağlıklı devam ederiz ♥️

Eczacımız tanıdık, eşimin çocukluk arkadaşı, öğrencisi canım zaten ilaçlarımızı baya uygun fiyata veriyor. Hatta gonal f leri hep geliş fiyatına aldık ve diğer eczacıların 750 civarı fark koyduğunu da görmüş olduk. 🤭Deli para kazanıyorlarmış. O nedenle eczacımızdan şüphe etmem. Reçeteyle almam işine gelirdi 🤣🤣🤣 maalesef sistem onay vermemiş öyle dediyse öyledir
Anladım demekki teşhise göre verip vermeme durumu değişiyor.çünkü.ben sorunsuz alıyorum aile hekiminin yazdığı ilaçları

Anladım demekki teşhise göre verip vermeme durumu değişiyor.çünkü.ben sorunsuz alıyorum aile hekiminin yazdığı ilaçları
aslında aile hekimimde önceki bebişim kalbinin durduğunu falan yazmıştı ama neye göre verip vermediklerini hiç bilmiyorum hayır bana vermicek kime vercek onuda anlamadım 🙄

Ya nasıl oluyor anlamadım bence başka bir eczanede deneyin.ben aile hekimine yazdırıyorum bütün ilaçlarımı progestan dex hariç oksapar fitil vs alıyorum çıkan farkı ödeyerek.eczacınızdan biraz şüphe ettim.
Şimdi benim kadın doğum doktorum ilaçları reçete etse yetiyor mu yoksa rapor mu yazması gerekiyor aile hekimim rapor getirmezsen yazmam dedi..

9u cumartesi ye geldiği için öyle demiştir belki. 11inde isterseniz sağlık ocağından da kan verebilirsiniz demişti bize doktor.
Bana da 11ine kan ver dediler asıl günüm 10 eylül ama pazar olduğu için 11ine ver dediler ama benimki 5.gun embriyosu ben c. tesi gidip kan vericem 🤫

Kızlar 5.gun embriyosu transferi oldum şuan sadece duphaston ecopirin folikasit kullanıyorum bugün akıntı başladığını farkettim ama vajinal hiçbir ilaç kullanmıyorum.. sizde de olmuş muydu hiç akıntı?

Kızlar 5.gun embriyosu transferi oldum şuan sadece duphaston ecopirin folikasit kullanıyorum bugün akıntı başladığını farkettim ama vajinal hiçbir ilaç kullanmıyorum.. sizde de olmuş muydu hiç akıntı?
Bugün kaçıncı gününüz. Bende 28 ağustosta 6. Gün embriyosu transferi oldu. Bugün 7. Günüm benim hep akıntım vardı tabi fitilde kullanıyorum ben ama akıntı yine belli oluyo

Merhabalar ben de 6. Haftadayım pembemsi diyebileceğim lekelenmeler var ara ara çok sıkıntı yaptım başta kendime tuvalete gitmekten korkar oldum takmamayı nasıl başardınız😅
İlk başlarda tuvalete gitmek kabustu benim içinde. Her gittiğimde korka korka oturdum. Sonra baktım bu lekeler kesilmiyo ama kötüleşmiyo da alıştım onlara. doktor normal dediyse normaldir dedim birazda tevekkül edince takmamayı başardım😄çünkü olacak olan olacaktır arkanıza yaslanın ve değiştiremiceğiniz şeylere panik olmayın☺️bu bebeklerin yicek ekmeği varsa ne olursa olsun doğarlar 🙏🏼

Bende de ilk günden itibaren akıntı oluyor. 29 Ağustos ta transfer oldum. Fitil kullanıyorum, daha önceki denemelerimde de fitil vermişti doktor. Hatta transfer öncesinde başlattı fitil kullanımına doktor bana, transfer hazırlık süreci içindi.

X