2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Yinede atsana canım bizde görelimmm inşallah vardırr

Selam güzel anne adaylarııı
Pozitifi gören canım arkadaşlarım gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallah Ben bugün işe başladım artık çok sıkı takip edemeyeceğim sayfayı ama sizlere her gün dua ediyorum. Allahım hayırla ve sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin

Evet kızım var benim de şükür.biz bu tedaviyi taze yaptık baya umutluydum 3 tane donduruldu.ama denemeye de gücüm yok Allahtan hayırlısı.yarın belki kan veririm sen de hemen yaz inşallah olur

Bana da doktorum aynı cümleyi kurdu millet uçakla amerikaya gidiyor diye bakalım netlemem lazım dediğiniz gibi, ben farklı şehirde yaşıyorum doktorum ankarada, eğer basınçtan yana bir sorun olmazsa kalp atışına ona gitmek istiyorum. Tecrübe eden varsa msjlarınızı bekliyorum

Yazdı benimkide ama eczane sistemden dolayı vermedi canım kadın doğum doktoru olması lazım demiş eczacı
Ya nasıl oluyor anlamadım bence başka bir eczanede deneyin.ben aile hekimine yazdırıyorum bütün ilaçlarımı progestan dex hariç oksapar fitil vs alıyorum çıkan farkı ödeyerek.eczacınızdan biraz şüphe ettim.

Başladıysan görmeye devamı gelir inşallah yarın dahada belirginleşir

Evet kızım var benim de şükür.biz bu tedaviyi taze yaptık baya umutluydum 3 tane donduruldu.ama denemeye de gücüm yok Allahtan hayırlısı.yarın belki kan veririm sen de hemen yaz inşallah olur
Dondurulmuşları dene mutlaka ümidini yitirme bu olmasa 3 ünde biri mutlaka olur
Yarın yazıcam sonu

Eczacımız tanıdık, eşimin çocukluk arkadaşı, öğrencisi canım zaten ilaçlarımızı baya uygun fiyata veriyor. Hatta gonal f leri hep geliş fiyatına aldık ve diğer eczacıların 750 civarı fark koyduğunu da görmüş olduk. Deli para kazanıyorlarmış. O nedenle eczacımızdan şüphe etmem. Reçeteyle almam işine gelirdi maalesef sistem onay vermemiş öyle dediyse öyledir

Ben de transfer yapılan merkezden başka bir şehirde yaşıyorum. Transfer sonrası yaşadığım şehre dönmek zorunda kaldık. Kendi doktorumun takip etmesini çok isterdim ama aradaki mesafe uzun biraz. Cesaret edemiyorum sürekli yol yapmak tehlikeli bence ilk zamanlarda. Özellikle araba yolculugu. Yollar çok kötü çukurlu

Merhabalar ben de 6. Haftadayım pembemsi diyebileceğim lekelenmeler var ara ara çok sıkıntı yaptım başta kendime tuvalete gitmekten korkar oldum takmamayı nasıl başardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…