Nezaman kan bericen çok merak ediyorum seninkinideee
Merhaba hayırlı olsun aret kamar da yapmıştiniz tedaviyi öyle hatırlıyorum sankiBenimde o civarlara çağrılır diye düşünüyorum haber bekliyorum merkezdennçok yakın gidiyoruzzz
Aile hekimim rapor getir ben yazmam demiştiNormal aile hekiminden sağlık ocağınızdan yazdırabilirsiniz.
Hımm, benim hekimim ne istesem yazdıAile hekimim rapor getir ben yazmam demişti
2 Eylül test günüm du 12 Eylül çağırdılar haftaya salı inşallahŞuan kaçıncı günün canım nezaman keseye gidicen
2damla açık pembe geldi sonra akıntım kahvemsi gibiydi sonra geçtiaçık pembe miydi sizinde inşallah öyledir
Yinede atsana canım bizde görelimmm inşallah vardırr6. günden selamlarBugün biraz daha umutlu ve sevinçliyim. İdrar testinde çok silik de olsa çizgiyi gördüm. Fotoğrafını çektim ama gözümle gördüğümü maalesef fotoğraf yakalayamıyor. Ama bu sefer orada bir çizgi olduğuna çok eminim Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İlerlediğini ve koyulaştığını da görelim inşallah Güzel sonuçlar alanları tebrik ederim, hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesinler inşallah Olumsuz neticelenenler de her zaman kendi dualarımdasınız. Hepimizin yüzü en kısa zamanda gülsün Allah’ın izniyle…
14üde beni çağırdılar canım çok heycanlıı2 Eylül test günüm du 12 Eylül çağırdılar haftaya salı inşallah
Görüş açısını ayarlayarak net görünsün diye çok uğraştım ama olmadı maalesef. İnşallah yarın öbür gün devamlılığı olur ve koyulaşırsa Allah’ın izni ile o zaman paylaşırımYinede atsana canım bizde görelimmm inşallah vardırr
Evet kızım var benim de şükür.biz bu tedaviyi taze yaptık baya umutluydum 3 tane donduruldu.ama denemeye de gücüm yok Allahtan hayırlısı.yarın belki kan veririm sen de hemen yaz inşallah olurAnladım hakkımızda hayırlısı olsun sizin de bir evladınız var sanırım Allah bağışlasın benimde bi oğlum var
Ben dha fazla denemek istemiyorum dondurulmuş da yok ama eşim deneyelim diyo napsam bilemedim gerçi test günüm yarın ama negatif eminim en azından eeken gebelikte çıkardı
Siz tekrar dener misiniz tabi inşlh pozitiftir dha 3 gününüz var
Bana da doktorum aynı cümleyi kurdu millet uçakla amerikaya gidiyor diyeBen özellikle uçak yolculuğunu sormamıştım. Transferden 3gün sonra 6-7saatlik araba yolculugu yapsam sıkıntı olur mu diye sormuştum. Doktorum o sırada, transferden 2-3gün sonra uçakla yurtdışına gidenler bile oluyor demişti. Ama bu ne kadar doğru bilemiyorum. Siz kendi doktorunuza sorun, kesin olarak emin olun. Ben gidecek olsam çok emin olur öyle giderdim. Sonra üzülmeyin allah korusun.
Aynen öyle ben hala inanamıyorum bugün yine kan verdim değerimi merak ediyorum14üde beni çağırdılar canım çok heycanlıı
Ya nasıl oluyor anlamadım bence başka bir eczanede deneyin.ben aile hekimine yazdırıyorum bütün ilaçlarımı progestan dex hariç oksapar fitil vs alıyorum çıkan farkı ödeyerek.eczacınızdan biraz şüphe ettim.Yazdı benimkide ama eczane sistemden dolayı vermedi canımkadın doğum doktoru olması lazım demiş eczacı
Bende merak ettim haber et hemennnAynen öyle ben hala inanamıyorum bugün yine kan verdim değerimi merak ediyorum
Başladıysan görmeye devamı gelir inşallah yarın dahada belirginleşirGörüş açısını ayarlayarak net görünsün diye çok uğraştım ama olmadı maalesef. İnşallah yarın öbür gün devamlılığı olur ve koyulaşırsa Allah’ın izni ile o zaman paylaşırım
Dondurulmuşları dene mutlaka ümidini yitirme bu olmasa 3 ünde biri mutlaka olurEvet kızım var benim de şükür.biz bu tedaviyi taze yaptık baya umutluydum 3 tane donduruldu.ama denemeye de gücüm yok Allahtan hayırlısı.yarın belki kan veririm sen de hemen yaz inşallah olur
Ben yazmıştım sanırım unuttunuz, negatif
Eczacımız tanıdık, eşimin çocukluk arkadaşı, öğrencisi canım zaten ilaçlarımızı baya uygun fiyata veriyor. Hatta gonal f leri hep geliş fiyatına aldık ve diğer eczacıların 750 civarı fark koyduğunu da görmüş olduk.Ya nasıl oluyor anlamadım bence başka bir eczanede deneyin.ben aile hekimine yazdırıyorum bütün ilaçlarımı progestan dex hariç oksapar fitil vs alıyorum çıkan farkı ödeyerek.eczacınızdan biraz şüphe ettim.
Ben de transfer yapılan merkezden başka bir şehirde yaşıyorum. Transfer sonrası yaşadığım şehre dönmek zorunda kaldık. Kendi doktorumun takip etmesini çok isterdim ama aradaki mesafe uzun biraz. Cesaret edemiyorum sürekli yol yapmak tehlikeli bence ilk zamanlarda. Özellikle araba yolculugu. Yollar çok kötü çukurluBana da doktorum aynı cümleyi kurdu millet uçakla amerikaya gidiyor diyebakalım netlemem lazım dediğiniz gibi, ben farklı şehirde yaşıyorum doktorum ankarada, eğer basınçtan yana bir sorun olmazsa kalp atışına ona gitmek istiyorum. Tecrübe eden varsa msjlarınızı bekliyorum
Merhabalar ben de 6. Haftadayım pembemsi diyebileceğim lekelenmeler var ara ara çok sıkıntı yaptım başta kendime tuvalete gitmekten korkar oldum takmamayı nasıl başardınızBen gebeliğin 6.haftasındayım hala ara ara geliyo artık hiiiç takmıyorummidemin derdine düşünce o çok önemsiz kaldı çünkü belli yani ağrım çok fazla yok ve kırmızıya dönmüyo seninde böyleyse hiç korkma akışına bırak ve bol su iç suyla azalıyo lekelenme