2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bende de bazen oluyor gaz ama senin bahsettiğin kadar sancı olmuyor canım. Sağlıkla duyarsın bebeğinin kalp atışlarını da Allah’ın izniyle 🤲🤲🧿
Amin amin amin cümlemizin 🤲🤲🤲 Eczane vermemiş ilaçları canım ya bende devlet hastanesinden haftaya randevu aldım rapor çıkartcam inşaAllah eczacı da tanıdıktı oda öyle demiş artık nasip :)

Merhaba test günüm 7 eylül malesef o zaman yaptırıcam kan testini.zaman geçsin diye bekliyorum olmadı bence
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun sizin de bir evladınız var sanırım Allah bağışlasın benimde bi oğlum var
Ben dha fazla denemek istemiyorum dondurulmuş da yok ama eşim deneyelim diyo napsam bilemedim gerçi test günüm yarın ama negatif eminim en azından eeken gebelikte çıkardı 😪
Siz tekrar dener misiniz tabi inşlh pozitiftir dha 3 gününüz var

Kızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Olabilir bende yaşadım 8.gün yerleşmeymiş kan verdim öyle öğrendim sonrada kesildi zaten

6. günden selamlar😅 Bugün biraz daha umutlu ve sevinçliyim. İdrar testinde çok silik de olsa çizgiyi gördüm. Fotoğrafını çektim ama gözümle gördüğümü maalesef fotoğraf yakalayamıyor. Ama bu sefer orada bir çizgi olduğuna çok eminim 🥰 Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. İlerlediğini ve koyulaştığını da görelim inşallah🙏🏻 Güzel sonuçlar alanları tebrik ederim, hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesinler inşallah🙏🏻🧿 Olumsuz neticelenenler de her zaman kendi dualarımdasınız. Hepimizin yüzü en kısa zamanda gülsün Allah’ın izniyle…

Kızlar günaydın 🌺🌺🌺 bugün aile hekimime oksapar ve progestanı yazdırdım. Tabi benim ilkinde kalbi durunca ve yaşımdan dolayı daha bi kolay oldu. Ya bu bilgiyi buraya veren @Historia 🌺🌺🌺 Allah razı olsun neden yazılıyorken harici alıyormuşum ki 🥰 10 güne bir ilaçlar bitiyor ve totale vurunca onun yerine süt sağma makinesi alcam inşaAllah 🤭🤭🤭 otomatikleri varmış millet kıyafet bakıyor ben süt sağma makinesi iyimi 🤣🤣🤣
Nasıl yazdırdım canım kadın doğum Dr mı rapor mu yazdı nasıl oluyor

Nasıl yazdırdım canım kadın doğum Dr mı rapor mu yazdı nasıl oluyor
Aile hekimim yazmıştı aslında ama sistem kabul etmemiş. Kadın doğuma gitmem lazımmış canım. Devlet hastanesinden randevu aldım bende yazıyorlarmış zaten 🌺

Arkadaşlar bir de bişe sormak istiyorum bu dönemde uçak yolculuğu yapan var mı doktorlarınız bu konuda bir şey diyor mu
Ben özellikle uçak yolculuğunu sormamıştım. Transferden 3gün sonra 6-7saatlik araba yolculugu yapsam sıkıntı olur mu diye sormuştum. Doktorum o sırada, transferden 2-3gün sonra uçakla yurtdışına gidenler bile oluyor demişti. Ama bu ne kadar doğru bilemiyorum. Siz kendi doktorunuza sorun, kesin olarak emin olun. Ben gidecek olsam çok emin olur öyle giderdim. Sonra üzülmeyin allah korusun.

X