Amin amin amin cümlemizinBende de bazen oluyor gaz ama senin bahsettiğin kadar sancı olmuyor canım. Sağlıkla duyarsın bebeğinin kalp atışlarını da Allah’ın izniyle
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun sizin de bir evladınız var sanırım Allah bağışlasın benimde bi oğlum varMerhaba test günüm 7 eylül malesef o zaman yaptırıcam kan testini.zaman geçsin diye bekliyorum olmadı bence
Evet canım kese daha iyi gorunuyormusYa öyle mi bana hiç öyle bişey demediler ama yarın arayıp sorayım en iyisi
Peki nedeni keseyi daha rahat görmek için falanmı ki
Benim ne yazık ki tutmadı dualarınızda banada yer verin ismim başak hamilelerin duası kabul olurmuş
Olabilir bende yaşadım 8.gün yerleşmeymiş kan verdim öyle öğrendim sonrada kesildi zatenKızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
İnşallah yazarım Allah razı olsunMerak ettim haber alınca yazın inşallah yerleşmedir dua edelimm
açık pembe miydi sizinde inşallah öyledirOlabilir bende yaşadım 8.gün yerleşmeymiş kan verdim öyle öğrendim sonrada kesildi zaten
Umudunuzu kaybetmeyin ALLAHA sığının dualarım ve eminim okuyan herkesin duaları sizinleBenim ne yazık ki tutmadı dualarınızda banada yer verin ismim başak hamilelerin duası kabul olurmuş
Nasıl yazdırdım canım kadın doğum Dr mı rapor mu yazdı nasıl oluyorKızlar günaydınbugün aile hekimime oksapar ve progestanı yazdırdım. Tabi benim ilkinde kalbi durunca ve yaşımdan dolayı daha bi kolay oldu. Ya bu bilgiyi buraya veren @Historia Allah razı olsun neden yazılıyorken harici alıyormuşum ki 10 güne bir ilaçlar bitiyor ve totale vurunca onun yerine süt sağma makinesi alcam inşaAllah otomatikleri varmış millet kıyafet bakıyor ben süt sağma makinesi iyimi
Normal aile hekiminden sağlık ocağınızdan yazdırabilirsiniz.Nasıl yazdırdım canım kadın doğum Dr mı rapor mu yazdı nasıl oluyor
Ben bugün sordum hemşireye sıkışık gelmeyin dedi banaEvet canım kese daha iyi gorunuyormus
Aile hekimim yazmıştı aslında ama sistem kabul etmemiş. Kadın doğuma gitmem lazımmış canım. Devlet hastanesinden randevu aldım bende yazıyorlarmış zatenNasıl yazdırdım canım kadın doğum Dr mı rapor mu yazdı nasıl oluyor
Yazdı benimkide ama eczane sistemden dolayı vermedi canımNormal aile hekiminden sağlık ocağınızdan yazdırabilirsiniz.
Canım doğru zaman değilmiş demekki. Umudunu yitirme. Allahın vardır bir bildiği. Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallahBenim ne yazık ki tutmadı dualarınızda banada yer verin ismim başak hamilelerin duası kabul olurmuş
Evet 12 gün kan verdim 817 pozitif çok şükür ama dayanamadım bugün yine verdim yükselmişmi diye
Şuan kaçıncı günün canım nezaman keseye gidicenEvet 12 gün kan verdim 817 pozitif çok şükür ama dayanamadım bugün yine verdim yükselmişmi diye
Amin çok teşekkür ederimKaçla öğrenmiştiniz pekiii çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben özellikle uçak yolculuğunu sormamıştım. Transferden 3gün sonra 6-7saatlik araba yolculugu yapsam sıkıntı olur mu diye sormuştum. Doktorum o sırada, transferden 2-3gün sonra uçakla yurtdışına gidenler bile oluyor demişti. Ama bu ne kadar doğru bilemiyorum. Siz kendi doktorunuza sorun, kesin olarak emin olun. Ben gidecek olsam çok emin olur öyle giderdim. Sonra üzülmeyin allah korusun.Arkadaşlar bir de bişe sormak istiyorum bu dönemde uçak yolculuğu yapan var mı doktorlarınız bu konuda bir şey diyor mu