2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ohhh seninde mükemmel çıkmışş çok yakın değerlerimizz 14 ünde keseye çağırdılar şimdi aradılarr
Aynen canım değerlerimiz yakın Evet bana da hemşirem aynı şeyi söyledi haftaya perşembe ultrasyona girersin diye. Tabi ben biraz doktorumdan ayrılıyorum diye üzgünüm

Bende de bazen oluyor gaz ama senin bahsettiğin kadar sancı olmuyor canım. Sağlıkla duyarsın bebeğinin kalp atışlarını da Allah’ın izniyle

Aynen canım değerlerimiz yakın Evet bana da hemşirem aynı şeyi söyledi haftaya perşembe ultrasyona girersin diye. Tabi ben biraz doktorumdan ayrılıyorum diye üzgünüm
Ben aslında devam edebilirim ama biraz oturduğumuz semtle uzak kalıyor kalp atışı sonrası burda arkadaşlarımında hep gittiği doktora geçicem inşallah

Aaa benimde test günüm 7 eylül inşallah güzel sonuçlar alırız. Günler geçmiyo sankii. Sizde vajinada genişleme farkettinizmi yada ne gibi belirtileriniz vaar
Ben 2 kere idrar testi yaptım.negatif çıktı o yüzden çok umutlu değilim.hiç bir belirtim yok sıfır.bir hamileliğim oldu vajina neden genişlesinki kaygan ya size öğle gelmiş olabilir

Arkadaşlar bir de bişe sormak istiyorum bu dönemde uçak yolculuğu yapan var mı doktorlarınız bu konuda bir şey diyor mu

Ben 2 kere idrar testi yaptım.negatif çıktı o yüzden çok umutlu değilim.hiç bir belirtim yok sıfır.bir hamileliğim oldu vajina neden genişlesinki kaygan ya size öğle gelmiş olabilir
Ya şöyle oldu ilk günlerde fitili iterken zorlanıyodum şuanda birkaçgündğr daha kolay itiliyodu ve sanki 1 2 cm genişlemiş gibiydiii regl oluncağı zaman genişlermiş kan akışını saplamak için bunu okuyunca biraz moralim bozulduuuu

Kızlar dillendirmek istemiyorum ama kanama olan birinde eğer düşük yapıyorsa Allah korusun beta düşer mi düşük kendini belli eder mi

Kızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm

Kızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Açık pembe ve açık kahve akıntı yerleşme olabiliyor diye okumuştum inşallah yerleşiyordur. Yinede görüşebiliyorsanız doktorunuza yazın hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…