- 25 Mayıs 2023
- 510
- 644
Ben bugün Medicana da Okan özdene gittim canım istirahat raporu almam için tavsiye üzerine gittim zaten enerjisi hoştu sevdim ben düşünebilirsin onu.şu anlık aynı doktordayım ama değiştirmem lazım doktorumdan çoook memnun olmama rağmen
özel sağlık sigortası yaptırmıştık doğum kapsamlı benim doktorum da özel klinikte
özel hastaneye bağlı bir doktor bulmam lazım Bursa da önerisi olan varsa çok sevinirim hatta
İlaçlarda şöyle kan sulandırıcı 20 gün iğne kullandım oksapar
20 günün sonunda doktor hapa geçelim dedi coraspine başladım
folik asit devam
bi de progestan fitil ve progestan dex iğne devam
30 canısıhemen ekliyorum yaşın kaçtı
Hiç morelini bozma stres daha kötü allahın izniyle yükselir belki senin tutunma gec olmuştur değerin onun için düşük cıkmıştır sonucta bi değer çıktı pozitif olarak içini ferah tut bence katlanarak yükselicek değerin pozitif düşünmeye calıs tutunma gec olmuş olabilir11 günüydü, sanırım mucize bu değerle ilerlemesi. Böyle olup hamile olan varsa yazabilir mi arkadaşlar baya üzgünüm
teşekkür ederim tavsiyen içinBen bugün Medicana da Okan özdene gittim canım istirahat raporu almam için tavsiye üzerine gittim zaten enerjisi hoştu sevdim ben düşünebilirsin onu.
Yaaaa su progestan dex iğne bitse iyi olacak hem eziyeti ayrı hem cebe zararı ayrı
İnşallahekledim inşAllah yarın hayırla güncellemek nasip olsun haberinizi bekiyorum
Canımsın içimi rahatlattın çok teşekkür ederim Allah sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde sabahları geliyo renk önemli değil rengi kırmızı olmadığı sürece açık pembe olabilir açık kahverengi olabilir koyu kahve olabilir he rengi kırmızıya bile dönse yine de sağlıkla doğum yapanlar var o yüzden içinizi ferah tutun doğucağı varsa hiçbir şey yapamazsınız o bebek doğucakhepimizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah gönül ferahlığı çok önemli
Amiiin canıım rica ederim kolaylıkla nasip etsin inşallahCanımsın içimi rahatlattın çok teşekkür ederim Allah sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sanırım 4. Aylarda rahat hareket etmeye başlarız. Tabi bu hareketsizliğe alışmazsak iyidirBen hareket ediyorum ama çokta tedirginim doğuma kadar böyle mi olcazyakın değerlerimizz şimdi geldim vericem bakalım bikaç saate belli olur
9u cumartesi ye geldiği için öyle demiştir belki. 11inde isterseniz sağlık ocağından da kan verebilirsiniz demişti bize doktor.Ayni gün transfer olmusuz ama benim doktorum 11 eylül de kan vermemi söyledi...hakkimizfa hayirlisi olsun
Olabilir. Cumartesi idrar testi yapmayi düsünüyorum bu yüzden...9u cumartesi ye geldiği için öyle demiştir belki. 11inde isterseniz sağlık ocağından da kan verebilirsiniz demişti bize doktor.
Bugün aile hekimine yazdırdım ilaçları, progestan dex 25mg, oksapar, estrofem . Eczacı ile görüştüm ve progestan dex i ödemiyor dedi.30 yaşındayım ne menopozuyazıyor aile hekiminiz düzgün anlayışlı biriyse yazar
Çıktııı 795.8 çok şükürrrrSanırım 4. Aylarda rahat hareket etmeye başlarız. Tabi bu hareketsizliğe alışmazsak iyidirsağlıkla inşallah ileriki aylarımızı da görürüz ay hadi hayırlı sonuç çıksın bende çok heyecanlandım şuan. Daha veremedim ben akşama doğru gideceğim inş.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ilk denemeniz miydi ? Taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz11. Gün 795.8 iyi dimi kızlarr acaba nezaman kese görürüm ya çok heycanlııı
Teşekkür ediyorum hepimize nasip olsunnHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ilk denemeniz miydi ? Taze mi dondurulmuş mu transfer oldunuz
Hayırlı olsuun çok güzek bi sonuç inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız11. Gün 795.8 iyi dimi kızlarr acaba nezaman kese görürüm ya çok heycanlııı
Benim de 5. Gün taze çift embriyo yarın kan vericem hiç test yapmadım inşallah nasip olurTeşekkür ediyorum hepimize nasip olsunnilk transfer canım dondurulmuş 5.gün çift embriyo
Progestan fitil kullanırken vajinada bi değişiklik farketmişmiydiniizzTeşekkür ediyorum hepimize nasip olsunnilk transfer canım dondurulmuş 5.gün çift embriyo