Çok çok teşekkür ediyorum darısı bu güzel haberi bekleyen herkeseHayırlı olsuun çok güzek bi sonuç inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
İnşallah sizinde çok güzel sonuçlarınız çıkar çok mutlu olursunuzBenim de 5. Gün taze çift embriyo yarın kan vericem hiç test yapmadım inşallah nasip olur
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmm. Böyle bi durum yaşayan başka biri varmı acabaaaÇok çok teşekkür ediyorum darısı bu güzel haberi bekleyen herkesefitilde bazı günler çok rahat bazı günler çok zor attığım oldu bu günlerde biraz daha rahat oluyor sadece şişlik hissediyorum bilde ilk günlerde biraz sertleşmişti girişi sanki yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba test günüm 7 eylül malesef o zaman yaptırıcam kan testini.zaman geçsin diye bekliyorum olmadı benceMerhaba son durumunuz nedir kan testi yapıldı mı benim test günüm yarın bi umut hala ilaçları da kullanıyorum olursa pozitifse pişman olmayayım siz naptınız
Aaa benimde test günüm 7 eylül inşallah güzel sonuçlar alırız. Günler geçmiyo sankii. Sizde vajinada genişleme farkettinizmi yada ne gibi belirtileriniz vaarMerhaba test günüm 7 eylül malesef o zaman yaptırıcam kan testini.zaman geçsin diye bekliyorum olmadı bence
5 Ağustostan beri progestan fitil kullanıyorum yani devam etmekteyim. İlk hafta hariç geri kalan günlerimde girişin daraldığını ve fitili zor ittirdiğimi farkediyorum. Özellikle beta hcgnin yükselmeye başladığı ilk zamanlar zulümdü, girmiyordu ağlıyordumCevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmm. Böyle bi durum yaşayan başka biri varmı acabaaa
Bugün tam 1 haftam doluyor 2 3 gündür farkettim. Regl geliyor o zaman diye düşündüm ama hayırlısı tabi belki daralır5 Ağustostan beri progestan fitil kullanıyorum yani devam etmekteyim. İlk hafta hariç geri kalan günlerimde girişin daraldığını ve fitili zor ittirdiğimi farkediyorum. Özellikle beta hcgnin yükselmeye başladığı ilk zamanlar zulümdü, girmiyordu ağlıyordum
Yhaaaa süpeeeer çok iyi maşallah maşallahÇıktııı 795.8 çok şükürrrr
Bu arada benim 6.gün embriyosuydu ve transferden 6 gün sonra betaya baktırıp pozitif sonucu görmüştümBugün tam 1 haftam doluyor 2 3 gündür farkettim. Regl geliyor o zaman diye düşündüm ama hayırlısı tabi belki daralır
Bence çok iyi maşallah11. Gün 795.8 iyi dimi kızlarr acaba nezaman kese görürüm ya çok heycanlııı
Kaçla öğrenmiştiniz pekiii çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alın inşallahBu arada benim 6.gün embriyosuydu ve transferden 6 gün sonra betaya baktırıp pozitif sonucu görmüştüm
Çok sevindim yaaaa 8.gün gecesi vermiştim 237.8 di bugün 11gün arada 2.5 gün filan var çok şükür yaaYhaaaa süpeeeer çok iyi maşallah maşallahdeğer harika bence. Bir önceki değerine göre 3kat fırlamamış mı. Ben mi yanlış hatırlıyorum
Benimde o civarlara çağrılır diye düşünüyorum haber bekliyorum merkezdennBence çok iyi maşallahDoktorum 10gün içinde al demişti. Ben 12 eylül salıya kese randevusu aldım. İnşallah görebiliriz
Nezaman kan bericen çok merak ediyorum seninkinideeeBence çok iyi maşallahDoktorum 10gün içinde al demişti. Ben 12 eylül salıya kese randevusu aldım. İnşallah görebiliriz
Hayırlı ı olsuuunn çok sevindimmmmMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan testimin sonucu 720 :) daha erken yazacaktım ancak vakit bulabildim
Merhaba hayırlı olsun ilk transferiniz miydi ? Dondurulmuş mu taze embriyo mu acaba ?Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan testimin sonucu 720 :) daha erken yazacaktım ancak vakit bulabildim
Teşekkür ederim canım benim darısı bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla devam ederHayırlı ı olsuuunn çok sevindimmmm
MaşaAllah maşaAllah ne güzel haberler geliyor ya :) Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsinÇıktııı 795.8 çok şükürrrr
MaşaAllah çok iyi gelmiş sizindeMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan testimin sonucu 720 :) daha erken yazacaktım ancak vakit bulabildim