2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hayırlı olsuun çok güzek bi sonuç inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Çok çok teşekkür ediyorum darısı bu güzel haberi bekleyen herkese fitilde bazı günler çok rahat bazı günler çok zor attığım oldu bu günlerde biraz daha rahat oluyor sadece şişlik hissediyorum bilde ilk günlerde biraz sertleşmişti girişi sanki yanlış hatırlamıyorsam

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmm. Böyle bi durum yaşayan başka biri varmı acabaaa

Merhaba son durumunuz nedir kan testi yapıldı mı benim test günüm yarın bi umut hala ilaçları da kullanıyorum olursa pozitifse pişman olmayayım siz naptınız
Merhaba test günüm 7 eylül malesef o zaman yaptırıcam kan testini.zaman geçsin diye bekliyorum olmadı bence

Merhaba test günüm 7 eylül malesef o zaman yaptırıcam kan testini.zaman geçsin diye bekliyorum olmadı bence
Aaa benimde test günüm 7 eylül inşallah güzel sonuçlar alırız. Günler geçmiyo sankii. Sizde vajinada genişleme farkettinizmi yada ne gibi belirtileriniz vaar

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimmm. Böyle bi durum yaşayan başka biri varmı acabaaa
5 Ağustostan beri progestan fitil kullanıyorum yani devam etmekteyim. İlk hafta hariç geri kalan günlerimde girişin daraldığını ve fitili zor ittirdiğimi farkediyorum. Özellikle beta hcgnin yükselmeye başladığı ilk zamanlar zulümdü, girmiyordu ağlıyordum

Bugün tam 1 haftam doluyor 2 3 gündür farkettim. Regl geliyor o zaman diye düşündüm ama hayırlısı tabi belki daralır

Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan testimin sonucu 720 :) daha erken yazacaktım ancak vakit bulabildim
MaşaAllah çok iyi gelmiş sizinde Rabbim kalp atışlarını duymanızı da nasip etsin güzel haberler dolmuş burası maşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…