Çok teşekkür ederim canım, benim 3. Denemem, pgt yaptırmıştık dondurulmuş 5. Gün embriyosuMerhaba hayırlı olsun ilk transferiniz miydi ? Dondurulmuş mu taze embriyo mu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım, benim 3. Denemem, pgt yaptırmıştık dondurulmuş 5. Gün embriyosuMerhaba hayırlı olsun ilk transferiniz miydi ? Dondurulmuş mu taze embriyo mu acaba ?
Teşekkür ederim canım benim sağlıkla güzellikle devam eder inşallahMaşaAllah çok iyi gelmiş sizinde Rabbim kalp atışlarını duymanızı da nasip etsin güzel haberler dolmuş burası maşaAllah
Ohhh seninde mükemmel çıkmışş çok yakın değerlerimizz 14 ünde keseye çağırdılar şimdi aradılarrMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan testimin sonucu 720 :) daha erken yazacaktım ancak vakit bulabildim
Aminnn hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalımMaşaAllah maşaAllah ne güzel haberler geliyor ya :) Rabbim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin
Aynen canım değerlerimiz yakın Evet bana da hemşirem aynı şeyi söyledi haftaya perşembe ultrasyona girersin diye. Tabi ben biraz doktorumdan ayrılıyorum diye üzgünümOhhh seninde mükemmel çıkmışş çok yakın değerlerimizz 14 ünde keseye çağırdılar şimdi aradılarr
Teşekkür ederim canım benim Çok şükür bin şükür inşallah bekleyen herkes emeklerinin karşılığını alırHayırlı ı olsuuunn çok sevindimmmm
Bende de bazen oluyor gaz ama senin bahsettiğin kadar sancı olmuyor canım. Sağlıkla duyarsın bebeğinin kalp atışlarını da Allah’ın izniyleDoktor 3 ay demişti ama tabi değişebilir inşaAllah o zaman tabi belli olur. İlaca devam derse öyle yaparım. otomatikler var Amerika dan bi kadında görmüştüm Türkiye ye gelmiş takıyorsun kendisi sağıyor üstünde haznesi var biraz pahalı ama ikiz olursa inşaAllah rahat kullanırsın ben dayanamadım bağırsaklarıma kramp giriyor gazdan muhtemelen yarın memorial da bir doktor var ona gideceğim sabah. Kalp atışını dinlemek istemiyorum zararlıymış sürekli dinlemekte hersey yolunda mı sorcam ya nasılsa pazartesi dinlemeye gideceğim Allah’ın izniyle :)))) bu bağırsağa giren kramptan bayılacam günde 1 defa ve anlık oluyor ama yere seriyor onu da bi sorayım diyorum yaşayan var mı bilmiyorum da yada neden olur? Gaz yapan yiyecekte yemiyorum ama bakalım
Ben aslında devam edebilirim ama biraz oturduğumuz semtle uzak kalıyor kalp atışı sonrası burda arkadaşlarımında hep gittiği doktora geçicem inşallahAynen canım değerlerimiz yakın Evet bana da hemşirem aynı şeyi söyledi haftaya perşembe ultrasyona girersin diye. Tabi ben biraz doktorumdan ayrılıyorum diye üzgünüm
Ben 2 kere idrar testi yaptım.negatif çıktı o yüzden çok umutlu değilim.hiç bir belirtim yok sıfır.bir hamileliğim oldu vajina neden genişlesinki kaygan ya size öğle gelmiş olabilirAaa benimde test günüm 7 eylül inşallah güzel sonuçlar alırız. Günler geçmiyo sankii. Sizde vajinada genişleme farkettinizmi yada ne gibi belirtileriniz vaar
İnşallah canım benim kendini nasıl rahat hissedersen öyle devam etBen aslında devam edebilirim ama biraz oturduğumuz semtle uzak kalıyor kalp atışı sonrası burda arkadaşlarımında hep gittiği doktora geçicem inşallah
Ya şöyle oldu ilk günlerde fitili iterken zorlanıyodum şuanda birkaçgündğr daha kolay itiliyodu ve sanki 1 2 cm genişlemiş gibiydiii regl oluncağı zaman genişlermiş kan akışını saplamak için bunu okuyunca biraz moralim bozulduuuuBen 2 kere idrar testi yaptım.negatif çıktı o yüzden çok umutlu değilim.hiç bir belirtim yok sıfır.bir hamileliğim oldu vajina neden genişlesinki kaygan ya size öğle gelmiş olabilir
Verdim az önce ama daha çıkmadı. Birkaç saate çıkar. Çatlıycaam meraktan inşallah sağlıklı katlı ilerlemiş olurNezaman kan bericen çok merak ediyorum seninkinideee
Maşallah çok iyi tebrik ederimMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 10. Günü kan testimin sonucu 720 :) daha erken yazacaktım ancak vakit bulabildim
Teşekkür ederim canım benim darısı başına inşallahMaşallah çok iyi tebrik ederim
Açık pembe ve açık kahve akıntı yerleşme olabiliyor diye okumuştum inşallah yerleşiyordur. Yinede görüşebiliyorsanız doktorunuza yazın hemennKızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Yazdım hemen asistana inşallah yerleşmedirAçık pembe ve açık kahve akıntı yerleşme olabiliyor diye okumuştum inşallah yerleşiyordur. Yinede görüşebiliyorsanız doktorunuza yazın hemenn