2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

şu anlık aynı doktordayım ama değiştirmem lazım doktorumdan çoook memnun olmama rağmen
özel sağlık sigortası yaptırmıştık doğum kapsamlı benim doktorum da özel klinikte
özel hastaneye bağlı bir doktor bulmam lazım Bursa da önerisi olan varsa çok sevinirim hatta 🥰
İlaçlarda şöyle kan sulandırıcı 20 gün iğne kullandım oksapar

20 günün sonunda doktor hapa geçelim dedi coraspine başladım
folik asit devam

bi de progestan fitil ve progestan dex iğne devam
Ben bugün Medicana da Okan özdene gittim canım istirahat raporu almam için tavsiye üzerine gittim zaten enerjisi hoştu sevdim ben düşünebilirsin onu.
Yaaaa su progestan dex iğne bitse iyi olacak hem eziyeti ayrı hem cebe zararı ayrı 😅

11 günüydü, sanırım mucize bu değerle ilerlemesi. Böyle olup hamile olan varsa yazabilir mi arkadaşlar baya üzgünüm😔
Hiç morelini bozma stres daha kötü allahın izniyle yükselir belki senin tutunma gec olmuştur değerin onun için düşük cıkmıştır sonucta bi değer çıktı pozitif olarak içini ferah tut bence katlanarak yükselicek değerin pozitif düşünmeye calıs tutunma gec olmuş olabilir

Ben bugün Medicana da Okan özdene gittim canım istirahat raporu almam için tavsiye üzerine gittim zaten enerjisi hoştu sevdim ben düşünebilirsin onu.
Yaaaa su progestan dex iğne bitse iyi olacak hem eziyeti ayrı hem cebe zararı ayrı 😅
teşekkür ederim tavsiyen için 🥰
Evet günde 2 kere kullanıyorum bide 1 hafta 1000 TLsürekli :KK43: napalım iyi olsun da rabbim yardımcımız olsun

Benimde sabahları geliyo renk önemli değil rengi kırmızı olmadığı sürece açık pembe olabilir açık kahverengi olabilir koyu kahve olabilir he rengi kırmızıya bile dönse yine de sağlıkla doğum yapanlar var o yüzden içinizi ferah tutun doğucağı varsa hiçbir şey yapamazsınız o bebek doğucak🥰 hepimizin hamilelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah gönül ferahlığı çok önemli🙏🏼
Canımsın içimi rahatlattın çok teşekkür ederim Allah sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲

Merhaba, beni de eklermisiniz listeye 😊 Transfer 19.08.2023 test günü de 11.09.2023 ❤️ yas 26

Ben hareket ediyorum ama çokta tedirginim doğuma kadar böyle mi olcaz😂 yakın değerlerimizz şimdi geldim vericem bakalım bikaç saate belli olur❤️
Sanırım 4. Aylarda rahat hareket etmeye başlarız. Tabi bu hareketsizliğe alışmazsak iyidir 😂 sağlıkla inşallah ileriki aylarımızı da görürüz 😌 ay hadi hayırlı sonuç çıksın bende çok heyecanlandım şuan. Daha veremedim ben akşama doğru gideceğim inş.

30 yaşındayım ne menopozu 😂 yazıyor aile hekiminiz düzgün anlayışlı biriyse yazar
Bugün aile hekimine yazdırdım ilaçları, progestan dex 25mg, oksapar, estrofem . Eczacı ile görüştüm ve progestan dex i ödemiyor dedi.

Herkese merhaba. İkinci tüp bebek denemem. 28 ağustosta 6. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün transfer sonrası 7. Günüm. 2-3 gündür progestan fitili kullanırken vajinanın genişlediğini farkettim. Bu normal mi acaba böyle bir şey yaşayıp hamile kalan varmıı yada regl mi geliyor

Sanırım 4. Aylarda rahat hareket etmeye başlarız. Tabi bu hareketsizliğe alışmazsak iyidir 😂 sağlıkla inşallah ileriki aylarımızı da görürüz 😌 ay hadi hayırlı sonuç çıksın bende çok heyecanlandım şuan. Daha veremedim ben akşama doğru gideceğim inş.
Çıktııı 795.8 çok şükürrrr❤️❤️😁

X