2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde 12 Ağustos bende de olmadı çok şükür
12 Eylül'de kese ve kalp atışı için gidicez doktora. Hadi kese boşsa falan diye kuruntularım başladı . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu konuda...
Onun dışında sadece mide bulantısını yoğun yaşıyorum ve her gün kasıklarımda sancı var

Keseyi dün gördük biz kalp atışına da 13 Eylül'de gidecez doktor 15 gün sonra dedi ben 13 gün sonraya ısrarla randevu oluşturdum Mide bulantısı ara ara oluyor bende ama belirti mi inan ayırt edemiyorum sanki belirtiler için hala erkenmis gibi geliyor bana dün doktora da söyledim hatta sabah mide bulantım oldu ama psikolojiktir diye düşündüm dedim yoo olabilir sabahları dedi keseye gitseydiniz sizde keşke ya iyidir ama korkmayın bende hiç belirti yok denecek kadar az yani tüp olduğunu bilmesem hayatta hamileyim demezdim

Sabırla bekliyoruz 12 Eylül'ü :) Mide bulantım belki de ilaçların yan etkisidir bilemiyorum. Sen en son kaçıncı gün baktırdın beta hcgye ve kaç çıktı canım ?

Anladım canım anlaşılan hepinizin aynı şekilde olmuş benim inşallah bebeklere birşey olmamıştır dua ediyorum bugün kontrolüm var dua edin lütfen
Nasıl geçti kontrolünüz her şey yolundadır inşallah

Malesef bir kesem baya küçülmüş düşük oldu diğer keseninde kalp atışları 102 dedi iyi dedi ama benim içime çok sinmedi
Kanama var demiştiniz sanırım o yüzdenmiş.Endişe etmeyin ama sağlıkla devam eder inşallah diğer bebeğin kalp atışlarını duymuşsunuz daha çok minik toparlayacak inşallah doktorum kaybolan ikiz sendromu diye adlandırmıştı bu durumu çok yaşanıyormuş inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Amin canım Allah razı olsun

Ben de en son 16.gün baktırdım ve 3400 çıkmıştı. Sanırım benim direkt karından bakacak
Degerim 10 binlerden yuksekdi vajinal baktiydi doktor yinede ben bu ilk muayneyi vajinal yapmalarini anlamiyom her doktormu oyle yapiyo acaba riskli degilmi ki alttan muayne

Arkadaşlar benim bir sorum olacak ama bu sefer yakın bir arkadaşım için. Eylül sonu transferi gerçekleşecek bugün adetinin 2. günü ilaçlarını aldı. Reçetesine transfer öncesi (5-6 gün önce) başlaması gereken çatlatma iğnesi de eklenmiş. Çatlatma iğnesi sadece yumurta toplamada kullanılmıyor muydu? Transfer öncesi kullanan var mı acaba? Mantığı nedir?

Degerim 10 binlerden yuksekdi vajinal baktiydi doktor yinede ben bu ilk muayneyi vajinal yapmalarini anlamiyom her doktormu oyle yapiyo acaba riskli degilmi ki alttan muayne
Benim doktor hep vajina bakıyor kuzum hiç sorun yaşamadım vajinadan kontrolün belirli haftaya kadar bir sıkıntı yaptığına dair bilimsel birşey okumadım. Zaten sıkıntı olacak olsaydı yapmazlardı sanırım. Yani umarım. Yani öyle sanıyorum. Yani doktoruma güveniyorum

Canım biz transferin 3. Günü kullanıyoruz bazı yerler transfer gününden bir gün önce kullanıyor, tutunmaya destek veriyor betayı yükseltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…