- 1 Kasım 2022
- 2.620
- 4.245
- 40
Rabbim bebişinizi korusun sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinMalesef bir kesem baya küçülmüş düşük oldu diğer keseninde kalp atışları 102 dedi iyi dedi ama benim içime çok sinmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bebişinizi korusun sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinMalesef bir kesem baya küçülmüş düşük oldu diğer keseninde kalp atışları 102 dedi iyi dedi ama benim içime çok sinmedi
Ben tup bebekte vajinal muaynenin dogru oldugunu dusunmuyorum zor bulunan bi gebelik neticede mesela benim o gun kesede kanama alani varmis dr kalp atisini duyarmiyiz falan derken alttan muayne riskli bu durumda diye konusduk.. bence kesinlikle oncesinde karindan bakilip riskli bisey yoksa gerekirse alttan bakilmali haybeye heleki bole zor gebeliklerde zönk diye alttan bakmak BENCE buyuk ahmaklik olur... bana o gun dr alttan baksaydi risk almis olucakdik belkide once karindan bakti.Benim doktor hep vajina bakıyor kuzum hiç sorun yaşamadım vajinadan kontrolün belirli haftaya kadar bir sıkıntı yaptığına dair bilimsel birşey okumadım. Zaten sıkıntı olacak olsaydı yapmazlardı sanırım. Yani umarım. Yani öyle sanıyorum. Yani doktoruma güveniyorum
Değer düşük değil mi ben 120 üzeri duyarım diye bekliyordumHayirli olsun canim niye icine sinmedi ki
Ki burdaki gebelerin gordugmuz kadariyla %70inde falan lekelenmeler falan var o ilk muaynede tup bebek doktorum alttan aleti bi cikardi leke doluydu o alet yapcak bisey yok dedi bana şaka gibi.. o yuzden gerekli degilse alttan bakilmamali Allah korusun teyzemin ikiz gebeligi vardi birini o muaynede kaybetmis beni o sekilde muayne etti diye doktoruma cok kizmisti bende teyze o doktor koydu riske atarmi o bebegi hic dedim ama doktorumun yaptiklarindan sonra belli ki baya bi riske atmisBenim doktor hep vajina bakıyor kuzum hiç sorun yaşamadım vajinadan kontrolün belirli haftaya kadar bir sıkıntı yaptığına dair bilimsel birşey okumadım. Zaten sıkıntı olacak olsaydı yapmazlardı sanırım. Yani umarım. Yani öyle sanıyorum. Yani doktoruma güveniyorum
Benim kalp atisini saymadi bile o gun doktor evham yapma canim kalp atisini duymussun guzel düşünDeğer düşük değil mi ben 120 üzeri duyarım diye bekliyordum
Benim lekelenmem hala devam ediyo az az. 5+5 im ama keseyi gördüm kanama alanı da yok herşey yolunda dedi doktor. Coraspini de kesmiştik fakat hala devam ediyo sebebini söyleyemiyolarKızlar herkes de kanama oluyor ama bunun bir süresi var mı yani kanama görüp hamileliği devam eden kanamanız oldu ne kadar sürdü hala devam ediyor mu rengi ne kanamanızınne stresli süreç bende korkuyorum elimde olmadan Allah içimize ferahlık versin hepimizin sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza
Benim doktorum muayeneye başlamadan önce herhangi bir sıkıntı var mı diye baştan soruyor bilemiyorum vajinal muayenenin bir kanamaya yada buna etkisi nedir şimdi tam bir bilgim olmadığı için bişey diyemeyeceğim kuzu. Senin doktorunun vajinal muayeneye gelinceye kadar sana neden progestan vermedi onu sorgulamak lazım demekki her profesör doçent doktor iyi olmuyor. Senin o doktora gıcıklığım bakiBen tup bebekte vajinal muaynenin dogru oldugunu dusunmuyorum zor bulunan bi gebelik neticede mesela benim o gun kesede kanama alani varmis dr kalp atisini duyarmiyiz falan derken alttan muayne riskli bu durumda diye konusduk.. bence kesinlikle oncesinde karindan bakilip riskli bisey yoksa gerekirse alttan bakilmali haybeye heleki bole zor gebeliklerde zönk diye alttan bakmak BENCE buyuk ahmaklik olur... bana o gun dr alttan baksaydi risk almis olucakdik belkide once karindan bakti.
Yani leke gelmesine rağmen böyle diyorsa zaten önemsemiyor demekki. Bilemiyorum. Gittiğimde inşaAllah bu durumu doktor hanıma özellikle soracağım. Bakalım ne diyecekKi burdaki gebelerin gordugmuz kadariyla %70inde falan lekelenmeler falan var o ilk muaynede tup bebek doktorum alttan aleti bi cikardi leke doluydu o alet yapcak bisey yok dedi bana şaka gibi.. o yuzden gerekli degilse alttan bakilmamali Allah korusun teyzemin ikiz gebeligi vardi birini o muaynede kaybetmis beni o sekilde muayne etti diye doktoruma cok kizmisti bende teyze o doktor koydu riske atarmi o bebegi hic dedim ama doktorumun yaptiklarindan sonra belli ki baya bi riske atmis
Ya beddua etmek istemiyom bak yine hatirlattinBenim doktorum muayeneye başlamadan önce herhangi bir sıkıntı var mı diye baştan soruyor bilemiyorum vajinal muayenenin bir kanamaya yada buna etkisi nedir şimdi tam bir bilgim olmadığı için bişey diyemeyeceğim kuzu. Senin doktorunun vajinal muayeneye gelinceye kadar sana neden progestan vermedi onu sorgulamak lazım demekki her profesör doçent doktor iyi olmuyor. Senin o doktora gıcıklığım baki
Benim doktoruma burdan kufur etsem dava acarmi acaba ona para vermekten avukata verecek param.kalmadiYani leke gelmesine rağmen böyle diyorsa zaten önemsemiyor demekki. Bilemiyorum. Gittiğimde inşaAllah bu durumu doktor hanıma özellikle soracağım. Bakalım ne diyecek
Aman dur stres yokYa beddua etmek istemiyom bak yine hatirlattin
Sen küfretme en iyisi beddua etBenim doktoruma burdan kufur etsem dava acarmi acaba ona para vermekten avukata verecek param.kalmadi
Zaten birşey de yapamıyorlar en fazla ilacı kes buna başla ya da yat dinlen diyorlar herşey Allah tan nasipten öte yol yok bol bol dua edeceğiz Peki kaç gün oldu rengi nasıl çok soru sordum kusura bakmaBenim lekelenmem hala devam ediyo az az. 5+5 im ama keseyi gördüm kanama alanı da yok herşey yolunda dedi doktor. Coraspini de kesmiştik fakat hala devam ediyo sebebini söyleyemiyolar
Evet hiçbir şey yapamıyolar bende artık yicek ekmeği olan ne olursa olsun doğar dedim takmıyorum artık transferden sonra 7.gün başladı 4 gün sürdü kesildi 1 hafta hiç yoktu şimdi 1 haftadır tekrar başladı rengi tamamiyle kahverengi akıntı şeklinde bi de iplik iplik tortu gibi şeyler de oluyo bazen. Sabah akşam prolutex 3 günde bir de kalçadan progestan vuruluyorum yine de kesilmediZaten birşey de yapamıyorlar en fazla ilacı kes buna başla ya da yat dinlen diyorlar herşey Allah tan nasipten öte yol yok bol bol dua edeceğiz Peki kaç gün oldu rengi nasıl çok soru sordum kusura bakma
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, mantığını anlayamadığımız için garip gelmişti. Şimdi aydınlandıkCanım biz transferin 3. Günü kullanıyoruz bazı yerler transfer gününden bir gün önce kullanıyor, tutunmaya destek veriyor betayı yükseltiyor
Evet ben transferden 1 hafta önce çatlatma iğnesi oldum. Transferim doğal siklusta oldu arkadaşınıznki de öyle muhtemelenArkadaşlar benim bir sorum olacak ama bu sefer yakın bir arkadaşım için. Eylül sonu transferi gerçekleşecek bugün adetinin 2. günü ilaçlarını aldı. Reçetesine transfer öncesi (5-6 gün önce) başlaması gereken çatlatma iğnesi de eklenmiş. Çatlatma iğnesi sadece yumurta toplamada kullanılmıyor muydu? Transfer öncesi kullanan var mı acaba? Mantığı nedir?
Trendyoldan ya da hepsiburadadan sipariş verebilirsiniz erken gebelik testlerini. 3lü 4lü 5li satışları çok uygun fiyata satan güvenilir satıcılar oluyor. 3lü neredeyse 1 tanesinin fiyatına satıyorlar. Kaset testler için erken. Bir arkadaşım 12. günde kanda pozitifi görmesine rağmen 20. güne kadar kaset testte pozitifi göremediğini söyledi.Bugün 8.günüm yine test yaptım kaset test negatif
Erken gebelik testleri neden bu kadar pahalı 105 ve 170 tl dedi dha önce başka bi eczane 40 tl demişti biraz uzak diye burdakine gttm mecbur kaset test aldım neyse olmadı herhalde ya çıkardı olsaydı diye düşünüyorum
Canim kaset teste asla guvenme defalarca herkese yazdim değerim 500lerdeydi hatira kalsin diye kaset test aldim cizgi bile cikmadi kanda cikti erkende cikti ama kasette cikmadi.. aradan 4 gun falan gecti kaset test aldimda anca cikti yani guvenmeyin umutla bekle sabirla dua et insaAllah pozitiftir sonucunBugün 8.günüm yine test yaptım kaset test negatif
Erken gebelik testleri neden bu kadar pahalı 105 ve 170 tl dedi dha önce başka bi eczane 40 tl demişti biraz uzak diye burdakine gttm mecbur kaset test aldım neyse olmadı herhalde ya çıkardı olsaydı diye düşünüyorum
İnşlh dediğin gibi olur moralim bozuluyor buna rağmen inatla test yapıyorumTrendyoldan ya da hepsiburadadan sipariş verebilirsiniz erken gebelik testlerini. 3lü 4lü 5li satışları çok uygun fiyata satan güvenilir satıcılar oluyor. 3lü neredeyse 1 tanesinin fiyatına satıyorlar. Kaset testler için erken. Bir arkadaşım 12. günde kanda pozitifi görmesine rağmen 20. güne kadar kaset testte pozitifi göremediğini söyledi.