2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bugün transfer sonrası 4. günüm. Çift embriyo transfer edildiği için silik de olsa belki görürüm hevesiyle dayanamadım, test yaptım. 4. gün compact embriyolar yerleştirilmişti. Maalesef göremedim çizgiyi. Erken gebelik testinin arkasından ışık tutunca çok hafif bir çizgi görüyorum ama emin değilim. İnşallah yine bir hayal kırıklığı yaşamam🙏🏻
Cok erken 4. Gun

Kızlar bugün dışarı çıkmıştım sonra eczaneye girdim test aldım 🫣 tüp bebekten önce 5 sene o kadar test yaptım ve negatif gördüm ki bu bende hatıra kalsın istedim 🤭🥲🥰🌺 maşaAllah 🤲

Eklentiler

• IMG_3569.jpeg
    IMG_3569.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bugün dışarı çıkmıştım sonra eczaneye girdim test aldım 🫣 tüp bebekten önce 5 sene o kadar test yaptım ve negatif gördüm ki bu bende hatıra kalsın istedim 🤭🥲🥰🌺 maşaAllah 🤲
Bu resimden bende istiyorum🥰🥰🧿 benimde hayalimm böyle çift kırmızı çizgiler aminnnnn

Hehehe aynisini bende yaptim 😀 ustune bide tarih yazdim 🥹 tedaviye ilk basladigimdan beri gunluk tutuyorum bebegim icin tedavi surecinde yapilan her islem bileklikleriyle ultrasonlarla hepsi o gunlukte var 😀 ilerde okuyup keyiflenir insaAllah ne zor bulmus bu kadin beni der😀😀 ustune tarih yazmayi unutma

Oyyy ne büyük mutluluk kuzummm maşaallah barekallah 😍😍

Hehehe aynisini bende yaptim 😀 ustune bide tarih yazdim 🥹 tedaviye ilk basladigimdan beri gunluk tutuyorum bebegim icin tedavi surecinde yapilan her islem bileklikleriyle ultrasonlarla hepsi o gunlukte var 😀 ilerde okuyup keyiflenir insaAllah ne zor bulmus bu kadin beni der😀😀 ustune tarih yazmayi unutma
Ben fotoyu şektim attım kız idrarlı şeyi evde tutmam ben takıntılarım var 🤣🤣🤣 bende telefonda dosya yaptım telefonuma hepsini atıyorum hafta hafta çekip dosyaya aktarıyorum. Sonra onu flasha atıp veririm bebişime inşaAllah o günleri hepimize göstersin Rabbim sağlıkla afiyetle hayırla 🤲🤲🤲🤲🤲

Ben fotoyu şektim attım kız idrarlı şeyi evde tutmam ben takıntılarım var 🤣🤣🤣 bende telefonda dosya yaptım telefonuma hepsini atıyorum hafta hafta çekip dosyaya aktarıyorum. Sonra onu flasha atıp veririm bebişime inşaAllah o günleri hepimize göstersin Rabbim sağlıkla afiyetle hayırla 🤲🤲🤲🤲🤲
Kuzum banta sardim ben iyice hic bisey olmaz benim tup bebek yapan arkadaslarimda saklamislar hep benim icin pahabicilmez bi hatira asla atamam 14 senede bir görmüşüm atarmiyim hic

Oyyy ne büyük mutluluk kuzummm maşaallah barekallah 😍😍
İnsan bazı şeyleri zor elde edince kıymeti oluyor belki de Rabbim o nedenle zor elde ettirdi hikmetinden sual olunmaz tabi allahualem 🤲 burada bu zorlukları yaşayan anlar anca bu yaşadıklarımızı Rabbim güzel doğum sevinçleri de yaşatsın bizlere 🤲

Kuzum banta sardim ben iyice hic bisey olmaz benim tup bebek yapan arkadaslarimda saklamislar hep benim icin pahabicilmez bi hatira asla atamam 14 senede bir görmüşüm atarmiyim hic
Ya kıyamam ben sana ❤️❤️❤️❤️❤️ tabiki temiz poşete falan koysan illaki ne olacak işte o benlik bişi idrar olunca rahat edemem diye 🥰 yoksa saklanmasında ne olacak ♥️

Ben 11 Ağustosta transfer olmuştum. Bugüne kadar en ufak lekelenme bile olmadı
Yani kızlar bunu yazdım ama ben de hiç kanama ve lekelenme olmadığı için de şüpheye düşüyorum haliyle. 12 Eylül'de kese ve kalp atışı için gidicez doktora ve zaman geçmiyor.
Maşallah de canım 🧿😊
Maşallah daaa bu durum normal mi bu seferde bu düşündürüyor beni 🥹

X