- 20 Şubat 2022
- 4.659
- 2.867
Cok erken 4. GunBugün transfer sonrası 4. günüm. Çift embriyo transfer edildiği için silik de olsa belki görürüm hevesiyle dayanamadım, test yaptım. 4. gün compact embriyolar yerleştirilmişti. Maalesef göremedim çizgiyi. Erken gebelik testinin arkasından ışık tutunca çok hafif bir çizgi görüyorum ama emin değilim. İnşallah yine bir hayal kırıklığı yaşamam
Bu resimden bende istiyorumKızlar bugün dışarı çıkmıştım sonra eczaneye girdim test aldımtüp bebekten önce 5 sene o kadar test yaptım ve negatif gördüm ki bu bende hatıra kalsın istedim maşaAllah
Aynısını ben de yaptımKızlar bugün dışarı çıkmıştım sonra eczaneye girdim test aldımtüp bebekten önce 5 sene o kadar test yaptım ve negatif gördüm ki bu bende hatıra kalsın istedim maşaAllah
Hehehe aynisini bende yaptimKızlar bugün dışarı çıkmıştım sonra eczaneye girdim test aldımtüp bebekten önce 5 sene o kadar test yaptım ve negatif gördüm ki bu bende hatıra kalsın istedim maşaAllah
Amin canım inşaAllahBu resimden bende istiyorumbenimde hayalimm böyle çift kırmızı çizgiler aminnnnn
Oyyy ne büyük mutluluk kuzummm maşaallah barekallahKızlar bugün dışarı çıkmıştım sonra eczaneye girdim test aldımtüp bebekten önce 5 sene o kadar test yaptım ve negatif gördüm ki bu bende hatıra kalsın istedim maşaAllah
Ben fotoyu şektim attım kız idrarlı şeyi evde tutmam ben takıntılarım varHehehe aynisini bende yaptimustune bide tarih yazdim tedaviye ilk basladigimdan beri gunluk tutuyorum bebegim icin tedavi surecinde yapilan her islem bileklikleriyle ultrasonlarla hepsi o gunlukte var ilerde okuyup keyiflenir insaAllah ne zor bulmus bu kadin beni der ustune tarih yazmayi unutma
Kuzum banta sardim ben iyice hic bisey olmaz benim tup bebek yapan arkadaslarimda saklamislar hep benim icin pahabicilmez bi hatira asla atamam 14 senede bir görmüşüm atarmiyim hicBen fotoyu şektim attım kız idrarlı şeyi evde tutmam ben takıntılarım varbende telefonda dosya yaptım telefonuma hepsini atıyorum hafta hafta çekip dosyaya aktarıyorum. Sonra onu flasha atıp veririm bebişime inşaAllah o günleri hepimize göstersin Rabbim sağlıkla afiyetle hayırla
İnsan bazı şeyleri zor elde edince kıymeti oluyor belki de Rabbim o nedenle zor elde ettirdi hikmetinden sual olunmaz tabi allahualemOyyy ne büyük mutluluk kuzummm maşaallah barekallah
Canımm sizin için doğru zaman şu an değilmiş, Rabbim kalbine ferahlık ve yeniden başlaman için sana güç versin. En kısa zamanda pozitifi görebilmeni nasip etsin sanaKızlar selam bugün transfer hariç 5. Gün embriyosu 11. Günde beta verdim 1.20 çıktı ne yazık ki olmadı
Ya kıyamam ben sanaKuzum banta sardim ben iyice hic bisey olmaz benim tup bebek yapan arkadaslarimda saklamislar hep benim icin pahabicilmez bi hatira asla atamam 14 senede bir görmüşüm atarmiyim hic
Yani kızlar bunu yazdım ama ben de hiç kanama ve lekelenme olmadığı için de şüpheye düşüyorum haliyle. 12 Eylül'de kese ve kalp atışı için gidicez doktora ve zaman geçmiyor.Ben 11 Ağustosta transfer olmuştum. Bugüne kadar en ufak lekelenme bile olmadı
Maşallah daaa bu durum normal mi bu seferde bu düşündürüyor beniMaşallah de canım
Benim de alasim varKızlar bugün dışarı çıkmıştım sonra eczaneye girdim test aldımtüp bebekten önce 5 sene o kadar test yaptım ve negatif gördüm ki bu bende hatıra kalsın istedim maşaAllah
Benden istediler canım istediğiniz bir kuruluşta yaptırın dedilerKızlar keseyi görmeye gittiğinizde ilk hamilelik testleriniz yapıldı mı? Kan ve idrar alındı mı?
Umarım güzel sonuçlar alırızBenim de bugün transfer oldu 10 eylülde kan ver dedi ama ben de 9 eylülde vereceğim
Teşekkür ederimhemen ekliyorum :) MaşAllaah
Benimde 12 Ağustos bende de olmadı çok şükürBen 11 Ağustosta transfer olmuştum. Bugüne kadar en ufak lekelenme bile olmadı