Allah razı olsun canım inşlh dediğin gibidir hayırlısı olsun şu zaman geçmiyor sanki niye bu kadar sabırsızlandım bu sefer bilmiyorumCanim kaset teste asla guvenme defalarca herkese yazdim değerim 500lerdeydi hatira kalsin diye kaset test aldim cizgi bile cikmadi kanda cikti erkende cikti ama kasette cikmadi.. aradan 4 gun falan gecti kaset test aldimda anca cikti yani guvenmeyin umutla bekle sabirla dua et insaAllah pozitiftir sonucun
Bende transfer oncesi catlatma ignesi oldum femara kullandim yumurtalarim buyudu ardindan catlatti yumurtayi sonra duphastona basladim doktoor sey demisti o catlayan yumurtadaki salgıyı kullanmis olucaz yerlesme daha kolay olcak demsdiArkadaşlar benim bir sorum olacak ama bu sefer yakın bir arkadaşım için. Eylül sonu transferi gerçekleşecek bugün adetinin 2. günü ilaçlarını aldı. Reçetesine transfer öncesi (5-6 gün önce) başlaması gereken çatlatma iğnesi de eklenmiş. Çatlatma iğnesi sadece yumurta toplamada kullanılmıyor muydu? Transfer öncesi kullanan var mı acaba? Mantığı nedir?
InsaAllah sabirsizliginin sebebi icindeki minikdir canim dualarim seninle insaAllah sonucun pozitiftir Rabbim kabul olan dualardan eylesin insaAllahAllah razı olsun canım inşlh dediğin gibidir hayırlısı olsun şu zaman geçmiyor sanki niye bu kadar sabırsızlandım bu sefer bilmiyorum
Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına alırsın inşlhInsaAllah sabirsizliginin sebebi icindeki minikdir canim dualarim seninle insaAllah sonucun pozitiftir Rabbim kabul olan dualardan eylesin insaAllah
Keseyi gördük hala hah şuda belirti diyeceğim belirti olmadı canım bir gün ağzının tadı bozuluyor ertesi günü tık yok göğsün şişiyor ertesi günü patlamış balon gibi inmiş ki şuan göğüslerim küçüldü. Midem bulanıyor diyorsun hooop ertesi gün güllük gülistanlık kasık batıyor bugün diyorsun sonra oda kayboluyor maşaAllah yani en azından benim için öyle. Transferin ilk günleri hele hiç yoktu bunlar. Bi 7.-9. Günler arası Progestron hormonum muhtemelen çok yükseldi ağzımda tat gitti. Oda beta hcg den değil yani oda geldi sonra. Belirti olmaması sanki daha iyi baksanıza bir sürü kişi belirtisiz kalp atışını gördü duydu burda :)Belirtinizvarmi ?
Benimde oyle biliyomusunuz ? Bugun 8. Gunum pazartesi test yaptiricam. 6. Gun ful kasik agrisi cektim. Ertesi gun yok. goguslerim sisiyo iniyor. Ayaklarim cok usuyor mesela 4. Gunden bu yana. Gunluk degisiyor. Allah sizin sonunuzdan etsin benide insallah. Dualariniz bekliyoruzKeseyi gördük hala hah şuda belirti diyeceğim belirti olmadı canım bir gün ağzının tadı bozuluyor ertesi günü tık yok göğsün şişiyor ertesi günü patlamış balon gibi inmiş ki şuan göğüslerim küçüldü. Midem bulanıyor diyorsun hooop ertesi gün güllük gülistanlık kasık batıyor bugün diyorsun sonra oda kayboluyor maşaAllah yani en azından benim için öyle. Transferin ilk günleri hele hiç yoktu bunlar. Bi 7.-9. Günler arası Progestron hormonum muhtemelen çok yükseldi ağzımda tat gitti. Oda beta hcg den değil yani oda geldi sonra. Belirti olmaması sanki daha iyi baksanıza bir sürü kişi belirtisiz kalp atışını gördü duydu burda :)
Normal canım merak etme. Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYani kızlar bunu yazdım ama ben de hiç kanama ve lekelenme olmadığı için de şüpheye düşüyorum haliyle. 12 Eylül'de kese ve kalp atışı için gidicez doktora ve zaman geçmiyor.
Maşallah daaa bu durum normal mi bu seferde bu düşündürüyor beni
Canım benimde ayaklarım çok üşüyordu ev yanıyor ayağıma çorap ve patik giyiyordumBenimde oyle biliyomusunuz ? Bugun 8. Gunum pazartesi test yaptiricam. 6. Gun ful kasik agrisi cektim. Ertesi gun yok. goguslerim sisiyo iniyor. Ayaklarim cok usuyor mesela 4. Gunden bu yana. Gunluk degisiyor. Allah sizin sonunuzdan etsin benide insallah. Dualariniz bekliyoruz
Evham yapma canım. Benim hiçbir gebeliğimde (önceki düşüklerimde de lekelenme olmadı direkt kanama oldu düşük yaptım) lekelenmem olmamıştı bunda da olmadı. Geçen hafta keseyi de gördük bebeği de. Haftaya da kalp atışı için gideceğiz. Kişiye göre değişiyor merak etme. Bazısı da gebeliği boyunca lekelenme yaşıyor ama sağlıklı dünyaya getiriyor bebeğini. Çok fazla stres yapmamak lazım ufak tefek lekelenme olunca da hiç lekelenme olmayınca da.12 Eylül'de kese ve kalp atışı için gidicez doktora. Hadi kese boşsa falan diye kuruntularım başladı . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu konuda...
Onun dışında sadece mide bulantısını yoğun yaşıyorum ve her gün kasıklarımda sancı var
Amin canım daha güzellerini etsinBenimde oyle biliyomusunuz ? Bugun 8. Gunum pazartesi test yaptiricam. 6. Gun ful kasik agrisi cektim. Ertesi gun yok. goguslerim sisiyo iniyor. Ayaklarim cok usuyor mesela 4. Gunden bu yana. Gunluk degisiyor. Allah sizin sonunuzdan etsin benide insallah. Dualariniz bekliyoruz
Kaç gündür yazcam unutuyorum araya bişi giriyor nerdesin sen yoktun iyimisin herşey yolunda mıNormal canım merak etme. Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
İyiyim kuzum her şey yolunda çok şükür. Birkaç gündür çok sersemlik vardı bende sürekli uyuyordum. Gözmü zor açıyordum topiği okurken bile uyuyakaldım kaç kez. Bugün biraz daha iyiyim. Uyku ile başım dertte bu aralar .Kaç gündür yazcam unutuyorum araya bişi giriyor nerdesin sen yoktun iyimisin herşey yolunda mı
Bol bol uyu o minnaklar seni sonra uyutmayacak :)))) bir anda çöküyor demi çok garip elin ayağım kesiliyor resmen. Bu hafta 2. Minnoşa bakmaya gitcektin demi :) hadi bakalım inşaAllahİyiyim kuzum her şey yolunda çok şükür. Birkaç gündür çok sersemlik vardı bende sürekli uyuyordum. Gözmü zor açıyordum topiği okurken bile uyuyakaldım kaç kez. Bugün biraz daha iyiyim. Uyku ile başım dertte bu aralar .
Aynen dediğin gibi. İştah da yok ben de. Öyle yatıyorum uyuyorum. Uyanık olduğum zaman da sersemlik oluyor. Salı günü ikinci ultrasona gireceğim canım sanırım bu defa kesinleşir tek mi ikiz mi. Geçen defa bir kese görmüştük ya. Hayırlısı canım sağlıkla doğsun hepimizin miniği inşallahBol bol uyu o minnaklar seni sonra uyutmayacak :)))) bir anda çöküyor demi çok garip elin ayağım kesiliyor resmen. Bu hafta 2. Minnoşa bakmaya gitcektin demi :) hadi bakalım inşaAllah
Ben de oyle transfer gunu catlatma ıgnesı oldumBende transfer oncesi catlatma ignesi oldum femara kullandim yumurtalarim buyudu ardindan catlatti yumurtayi sonra duphastona basladim doktoor sey demisti o catlayan yumurtadaki salgıyı kullanmis olucaz yerlesme daha kolay olcak demsdi
Canim az once tum mesajlari okudum sana yapilan haksizligi gordum ne demej kanaman varken parol ic demek ekran goruntulerinle birlikte once saglik bakanligini arayip sikayette bulun özel kurumlarida sikayet edebiliyorsun sonrada cimere sikayet et tavsiyem elindeki belgelerle beraber okurken sinir krizine girdim senin yerine bendeBenim doktoruma burdan kufur etsem dava acarmi acaba ona para vermekten avukata verecek param.kalmadi
Hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşaAllah buralarda aklımdasınAynen dediğin gibi. İştah da yok ben de. Öyle yatıyorum uyuyorum. Uyanık olduğum zaman da sersemlik oluyor. Salı günü ikinci ultrasona gireceğim canım sanırım bu defa kesinleşir tek mi ikiz mi. Geçen defa bir kese görmüştük ya. Hayırlısı canım sağlıkla doğsun hepimizin miniği inşallah