Canım kuzenimin 9 ay boyunca her ay kanaması oldu hem de regl gibi ve sancılı ama oğluşu sapasağlam doğdu şükür..Kızlar herkes de kanama oluyor ama bunun bir süresi var mı yani kanama görüp hamileliği devam eden kanamanız oldu ne kadar sürdü hala devam ediyor mu rengi ne kanamanızınne stresli süreç bende korkuyorum elimde olmadan Allah içimize ferahlık versin hepimizin sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza
Canim ben 9uncu günde kan verdim 260-648-1844dü daha da vermedim 13. Gün verdim yani en son vajinal baktı zaten keseye de kese görmeye de 20. Günde gittikMerhaba en son değerin kaçtı canım gördü keseyi doktor
Volkan beye de bulamadım ben valla Medicana da Okan beye gidecem pazartesi günü aslında kendi doktorumda keseyi gördüm ama çalışıyorum rapor isteyecem kendi doktorum veremiyor bakalım umarım verirEvet şehir hasyitanesinde.
Hatta ben şehir Hastanesi'nde kadın doğum bölümünden diğer 2 3 doktora gittim hiçbiri yüzüme bile bakmamişti klasik devlet hastanesi işte. En son bir kez Zeliha hanıma gitmiştim sadece ama baya memnun kalmıştım.
Ben 1 yıldır hiç şehir hastanesinden randevu almadım ama daha önce hep cumartesi günü saat tam 16.00 da alıyordum o zman randevu bulabiliyodum.
Volkan beye de mi zor randevu bulmak ya
Siz buldunuz mu peki başka bi doktor
Maşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaCanım kuzenimin 9 ay boyunca her ay kanaması oldu hem de regl gibi ve sancılı ama oğluşu sapasağlam doğdu şükür..
Maşallah de canımBen 11 Ağustosta transfer olmuştum. Bugüne kadar en ufak lekelenme bile olmadı
Ben 11 Ağustosta transfer olmuştum. Bugüne kadar en ufak lekelenme bile olmadı
Bende ilk transferde olmuştu bunda çok şükür olmadıKızlar herkes de kanama oluyor ama bunun bir süresi var mı yani kanama görüp hamileliği devam eden kanamanız oldu ne kadar sürdü hala devam ediyor mu rengi ne kanamanızınne stresli süreç bende korkuyorum elimde olmadan Allah içimize ferahlık versin hepimizin sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza
İkiz gibi evet benim 10. Gün 129 du 14. Gün 390Selam kızlar bugün 12.gunum sonucum 817 10 günde 363 iki kat olmuş çift transfer oldum ama acaba ikiz değerimi sizce nasıl değerlerim
Transfer öncesi 2 haftada 1 olarak 3 kez aldım. Pozitif sonuç alırsak inşallah o zaman tekrar alacağım. Ne zamana kadar devam edeceğine karar verilecek sonraSerumu ne kaşar kullanacaksınız dediler
İnşallahh bebeğin tutunmuştur ve seninledir canım, sana ve isteyen herkese Allahım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinKızlar bana dua edin sonucumu öğreneceğim. Benim öğrenmeden biraz kanamam başladı ama normal mi doktor çok rahat bu konuda testini ver dinlen bakalım bi dedi ama korkuyorum dua bekliyorum
Kızlar çok şükür kan verdim değerim 237 çıktı Allahıma çok şükür inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur
İkiz olabilir canım çok güzel değerin maşallahSelam kızlar bugün 12.gunum sonucum 817 10 günde 363 iki kat olmuş çift transfer oldum ama acaba ikiz değerimi sizce nasıl değerlerim
İnşallah bakalım 8.günümdü 2 gün sonra bidaha ver dediler inşallah yükselerek giderHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Öğretmen değilim Heyet raporu özeller veririm benşm devlette doktorum vermedi yılım izin bitecek haftaya nasıl alacam bilmiyorumOgretmen olup heyet raporu almayi dusunen var mi ?
Insallah alabilirizÖğretmen değilim Heyet raporu özeller veririm benşm devlette doktorum vermedi yılım izin bitecek haftaya nasıl alacam bilmiyorum
İnşallah inşallah yükselecektir inanıyorum.İnşallah bakalım 8.günümdü 2 gün sonra bidaha ver dediler inşallah yükselerek gider