2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Eki Görüntüle 3280143
Asla dayanamadım 22:30 sularında akşam akşam test yaptım
Allahım şu hayalet çizgiyi görmek bile ne büyük bir mutlulukmuş
Ağlamam yeni durmuşken hemen sizinle de paylaşayım dedim
Transferimin 6. Günü
Yarın kan testi verecektim heyecandan yerimde duramıyorken hemen evde olan kaset testi yaptım
Sonuç
Sanırım bende hamileyim 🤰🏻😭😭😭
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Bu çizgiyi görmek isteyen anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun
Bu arada hiç duş aldın mı canım

Yaaa hayırlı olsun çok sevindim 🤗 kaset testler bu kadar erken göstermez normalde ama senin değerin güzel yükselmiş demekki.. sen bizim ilk uğurumuz ol🙏 hepimiz pozitifleri görelim inşallah 🙏 çok moral oldu bu bana 🤗
İnşAllah
Nolur allahtan ümidi kesmeyin ve çok dua edin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🐣🐣🐣

İnşAllah
Nolur allahtan ümidi kesmeyin ve çok dua edin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🐣🐣🐣
Tebrik ederim ,seni test itmeye neden neydi. Neyden şüphelendin, belirtin vermiydi . Bende belirti yok ,bugün 3.günüm. sadece sabahları çok aç uyanıyorum sizde fitil kullanıyormusunuz,fitili koyarken bir farklılık oluyormu hamile olunca

Tebrik ederim ,seni test itmeye neden neydi. Neyden şüphelendin, belirtin vermiydi . Bende belirti yok ,bugün 3.günüm. sadece sabahları çok aç uyanıyorum sizde fitil kullanıyormusunuz,fitili koyarken bir farklılık oluyormu hamile olunca
İnan ki belirtim yok diye üzülüyordum
Dün sabah kalktığımdan beri kasığım bi farklı ağrıdı
Bende dün düğüne gittim ona yormuştum
Gece de göğüslerim sızladı sütyensiz uyudum
Bilmiyorum bir anda gazla yaptım
Zaten her sonuca razıyım dedim çünkü akşam yaptığım için çok olumlu beklemiyordum ama. Belli etti kendini miniğim 🐣

Teşekkür ederim cevabın için canım🤗peki transfere kadar olan süreçte de bunu uyguladın mı
rica ederim ne demek :) yani sağlıklı beslenmeye çalıştım vitamin içiyordum birde zaten ama tek tek saydıklarımı transferden sonra dikkat ettim ama ananas önemliymiş çok insandan duydum

Kızlar kan testi verdim 68.4 çıktı sizce iyi mi
Transfer harici 7. Günüm 🐣
13 ile bile öğrenen varmış nevin hanımın hastası önemli olan 2 katı düzenli artması. Tebrik ediyorum çok güzel bir anne olucaksııınnn :) Rabbim bizlere nasip etsinnn inşallah bizim içinde dua eder misinnnn.::)

13 ile bile öğrenen varmış nevin hanımın hastası önemli olan 2 katı düzenli artması. Tebrik ediyorum çok güzel bir anne olucaksııınnn :) Rabbim bizlere nasip etsinnn inşallah bizim içinde dua eder misinnnn.::)
İnşAllah sağlıkla ilerler sımsıkı tutunur 🐣🐣
Etmez olur muyum
Hemde çok edeceğim Allahım tez zamanda yaşatsın herkese
Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 😍😍😍

merhaba 7 gün gonalf merifert ve son iki gün cetrotide kullandım bugün kontrole gittiimde 6 yumurtam olduğunu 2 adet 22.5 diğerleri 17.9 17.6 gibi iki tanesi gayet güzel olgunlaşmış dedi bugün tekrar çatlama iğnesi yazdı diğer ilaçlara ilave
kan tahlili verdim tekrar e2 ve progesteron değerlerine bakmak için
perşembe günü OPU olucam muhtemelen önümüzdeki hafta başında transfer işlemi olucak
nedenini bilmiyorum ama moralım bozuldu sayıyı duyunca kilo faktörü de etkileyebilir bilmiyoum demiş doktorum eşime canım sıkıldı üzüldüm
kilo fproblemi olan bu süreci yaşayan var mı acaba

İnşAllah sağlıkla ilerler sımsıkı tutunur 🐣🐣
Etmez olur muyum
Hemde çok edeceğim Allahım tez zamanda yaşatsın herkese
Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 😍😍😍
Canım canım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlısı ile kucağında da görmeyi nasip etsin hamileliğin çok güzel geçsin sımsıkı tutunarak devam etsin inşallah. bu nimetten bizi de faydalandırsın.🤲🏻🤲🏻 ben adeti bekliyordum ya tüp Bebek için olmayınca dün akşam test yaptım çok hafif silik çizgi vardı bende test bozuk yada silik çıkarabilir diye düşünüp bugün de kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak dua et bana inşallah bende güzel haberler alırım bu ay tedaviye gerek kalmadan hamile olurum inşallah

merhaba 7 gün gonalf merifert ve son iki gün cetrotide kullandım bugün kontrole gittiimde 6 yumurtam olduğunu 2 adet 22.5 diğerleri 17.9 17.6 gibi iki tanesi gayet güzel olgunlaşmış dedi bugün tekrar çatlama iğnesi yazdı diğer ilaçlara ilave
kan tahlili verdim tekrar e2 ve progesteron değerlerine bakmak için
perşembe günü OPU olucam muhtemelen önümüzdeki hafta başında transfer işlemi olucak
nedenini bilmiyorum ama moralım bozuldu sayıyı duyunca kilo faktörü de etkileyebilir bilmiyoum demiş doktorum eşime canım sıkıldı üzüldüm
kilo fproblemi olan bu süreci yaşayan var mı acaba
Kilon çok mu ki canım problem yaşıyor musun sen bide yumrtan çok da az değil canım perşembeye hepsi istenilen olgunluğa ulaşır inşallah canını sıkma

Kilon çok mu ki canım problem yaşıyor musun sen bide yumrtan çok da az değil canım perşembeye hepsi istenilen olgunluğa ulaşır inşallah canını sıkma
evet fazla kilom üç aydrı tedavi için kullandığım horman ilaçları kilo aldırdı ne akdar dikkat etsemde zaten akşama kadar bilgisayar başındayım işim dolayısıyla yerimden çok fazla kalkamıyorum
inşallah canım ya bilmiyorum içim huzursuz oldu sebepsiz belki de

Canım canım çok sevindim senin adına Rabbim hayırlısı ile kucağında da görmeyi nasip etsin hamileliğin çok güzel geçsin sımsıkı tutunarak devam etsin inşallah. bu nimetten bizi de faydalandırsın.🤲🏻🤲🏻 ben adeti bekliyordum ya tüp Bebek için olmayınca dün akşam test yaptım çok hafif silik çizgi vardı bende test bozuk yada silik çıkarabilir diye düşünüp bugün de kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak dua et bana inşallah bende güzel haberler alırım bu ay tedaviye gerek kalmadan hamile olurum inşallah
Amin Allah razı olsun güzel dileklerin için 😍
Rabbim sana da nasip etsin inşallahhhh hiç ilaç kullanmadan tedavisiz bir şekilde 🤲🏻🤲🏻

evet fazla kilom üç aydrı tedavi için kullandığım horman ilaçları kilo aldırdı ne akdar dikkat etsemde zaten akşama kadar bilgisayar başındayım işim dolayısıyla yerimden çok fazla kalkamıyorum
inşallah canım ya bilmiyorum içim huzursuz oldu sebepsiz belki de
Bende ondan korkuyorum hormonların kilo aldırmasından ,😢 inşallah almam çok benimde kilom biraz az fazla istemiyorum kilo almak 🤦🏻‍♀️

X