2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Estrofem herkes kullanıyor, gebeliğin ilk 12 haftası da devam ediliyor Östrojen hormonu rahmin hazırlanması ve düşüğün önlenmesi için diye biliyorum

Merhaba kızlar, tüp bebek sürecinde beslenme olarak nelere dikkat ettiniz? Doktorunuzun önerdiği ya da yasakladığı besinler var mıydı?
transferden sonra hergün 1 dilim ananas yarım avokado bir avuç kabak çekirdeği ve hergün sabah kahvaltısında 1 yumurta tükettim günde 3 litre su içtim kahve asitli içecekler paketli gıdalar hazır yemek yemedim canım

Sperm sayısı az yavaşlık var yani hem yavaş hem sayısı az 2 kez test aldılar 1 aldılar çok az bu değerler yine verin dediler 2.kez verdi aynı gün

Asla dayanamadım 22:30 sularında akşam akşam test yaptım
Allahım şu hayalet çizgiyi görmek bile ne büyük bir mutlulukmuş
Ağlamam yeni durmuşken hemen sizinle de paylaşayım dedim
Transferimin 6. Günü
Yarın kan testi verecektim heyecandan yerimde duramıyorken hemen evde olan kaset testi yaptım
Sonuç
Sanırım bende hamileyim
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Bu çizgiyi görmek isteyen anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun

Yaaaa çok güzel gözünüz aydın çok sevindim Allah bize de nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim cevabın için canımpeki transfere kadar olan süreçte de bunu uyguladın mı

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu yolda olan bu duyguları yaşamak isteyen hayalini kuran herkesede tattırsın inşallah

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi

Alllahimmm tebrikler cok multi oldum adina hadi hayirli saglikli buyusun minis

Yaaa hayırlı olsun çok sevindim kaset testler bu kadar erken göstermez normalde ama senin değerin güzel yükselmiş demekki.. sen bizim ilk uğurumuz ol hepimiz pozitifleri görelim inşallah çok moral oldu bu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…