Estrofem herkes kullanıyor, gebeliğin ilk 12 haftası da devam ediliyor Östrojen hormonuE2 değerim sonunda düşmüş estrofem verdi on gün bunu kullanacakmışım neden bu kadar uzun anlamadım yaAğustos 18 gibi transfer olacak benim büyük ihtimalle süreç uzadıkça uzuyor bu hap ne işe yarıyor acaba
Benimde yarin, cok heycanli insallah hersey cok güzel gecer, banada dua edin orta kalite tek embriyom minnigim insallah tutunurAğustos un ilk transfer i kimin
transferden sonra hergün 1 dilim ananas yarım avokado bir avuç kabak çekirdeği ve hergün sabah kahvaltısında 1 yumurta tükettim günde 3 litre su içtim kahve asitli içecekler paketli gıdalar hazır yemek yemedim canımMerhaba kızlar, tüp bebek sürecinde beslenme olarak nelere dikkat ettiniz? Doktorunuzun önerdiği ya da yasakladığı besinler var mıydı?
İnşallah canım kızım doğdu çok şükür 2 yaşında ona kardeş için gidiyoruz şimdi. Eğer bir aksilik çıkmazsa 7 Ağustos transfer.İnşAllah ALLAHIM bana da nasip eder o pozitifi görmeyi ve sağlıkla ilerlemesini
Hayırlı olsun canım Çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımızaEki Görüntüle 3279553 kizlar Ben bekleyemedim az once yaptim ilk Idrarla kaset test üstelik :)25 temmuz sali transfer olmustum 5aa cift transfer idrarda Boyle goren var mi 6 .gunum bugun
Spermlerle alakalı sebep ne çıkış mı az yoksa çıkış normal kalitesi mi kötü
Yaaaa çok güzel gözünüz aydın çok sevindim Allah bize de nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3280143
Asla dayanamadım 22:30 sularında akşam akşam test yaptım
Allahım şu hayalet çizgiyi görmek bile ne büyük bir mutlulukmuş
Ağlamam yeni durmuşken hemen sizinle de paylaşayım dedim
Transferimin 6. Günü
Yarın kan testi verecektim heyecandan yerimde duramıyorken hemen evde olan kaset testi yaptım
Sonuç
Sanırım bende hamileyim
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Bu çizgiyi görmek isteyen anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun
AmiiinnnnYaaaa çok güzel gözünüz aydın çok sevindim Allah bize de nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim cevabın için canımtransferden sonra hergün 1 dilim ananas yarım avokado bir avuç kabak çekirdeği ve hergün sabah kahvaltısında 1 yumurta tükettim günde 3 litre su içtim kahve asitli içecekler paketli gıdalar hazır yemek yemedim canım
Benim 9ağustos ta olucak inşallahAğustos un ilk transfer i kimin
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu yolda olan bu duyguları yaşamak isteyen hayalini kuran herkesede tattırsın inşallahEki Görüntüle 3280143
Transferimin 6. Günü
Yarın kan testi verecektim heyecandan yerimde duramıyorken hemen evde olan kaset testi yaptım
Sonuç
Sanırım bende hamileyim
Amin amin aminnnnHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu yolda olan bu duyguları yaşamak isteyen hayalini kuran herkesede tattırsın inşallah
AlllahimmmEki Görüntüle 3280143
Transferimin 6. Günü
Sonuç
Sanırım bende hamileyim
Yaaa hayırlı olsun çok sevindimEki Görüntüle 3280143
Transferimin 6. Günü
Sonuç
Sanırım bende hamileyim
Allah yardımcın olsun.. sımsıkı tutunsun bebişin sanaKızlar ilk benimsaat 10 da transferim var. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen