- 17 Mart 2013
- 133
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah rabbim hayırlısını versin hepimizeCanım olanda hayır vardır, Rabbim bekleyişlerini büyük sevinçlere çevirsin. İçine ferahlık versin
Merhaba en son değerin kaçtı canım gördü keseyi doktorKızlar 12 Ağustos transfer tarihim bugün kese görmeye gittik gördük çok şükür yolk sac kesesi de oluşmuştu 5+6 dedi doktor ben daha küçük hesaplıyordum bişey anlamadım bu hesaplama işinden artık doktor hesabından devam ederim 15 gün sonraya verdi kalp atışını ya nasıl bekleyecem
Forumda okudugum herkes onu kestiriyo hatta doktorum bana vermedigi halde yani ben o ilaci kullanmadigim halde lekelenmem var diyince kes demisti kullanmiyodum zaten. Bi doktor gorusu dahami alsan pıhtılasma sorunu olanlarda dusukleri olanlardaysa progestanla birlikte kullandirabiliyolarmis bugun sabah forumda okudum yazismislar bir gun arayla kullaniyolarmisKızlar kanaması olduktan sonra coraspini kesilen var mi bugün yine ikinci defa kanamam oldu ama coraspinde devam anlayamiyorum neden kesmiyor
Ben zaten progestanı hem iğne hemde fitil olarak alıyorum ama geçmiyor lekelenmem coraspin kullandığım için bugün gidicem hala kestirmezse başka bir yerede gidicemForumda okudugum herkes onu kestiriyo hatta doktorum bana vermedigi halde yani ben o ilaci kullanmadigim halde lekelenmem var diyince kes demisti kullanmiyodum zaten. Bi doktor gorusu dahami alsan pıhtılasma sorunu olanlarda dusukleri olanlardaysa progestanla birlikte kullandirabiliyolarmis bugun sabah forumda okudum yazismislar bir gun arayla kullaniyolarmis
Ay canım çok iyii kese gözükür herslde bu betadaKızlarr 2 gün sonra tekrar kan verdim şuan 3400 çıktıı
2 gün önce 1700 lerdeydi.
21 Ağustos transferliyim bir hafta flan beklim kese içinAy canım çok iyii kese gözükür herslde bu betada
Canım kese için onlar mı gün veriyor sen mi zamanını seçtin21 Ağustos transferliyim bir hafta flan beklim kese için
Benim lekelenmem olunca coraspini kestik ve oksaparı da 2 günde 1 e indirdik canımKızlar kanaması olduktan sonra coraspini kesilen var mi bugün yine ikinci defa kanamam oldu ama coraspinde devam anlayamiyorum neden kesmiyor
Anladım canım anlaşılan hepinizin aynı şekilde olmuş benim inşallah bebeklere birşey olmamıştır dua ediyorum bugün kontrolüm var dua edin lütfenBenim lekelenmem olunca coraspini kestik ve oksaparı da 2 günde 1 e indirdik canım
Onlar söylüyorCanım kese için onlar mı gün veriyor sen mi zamanını seçtin
Bencede canim +bi doktor gorusu daha almak cok cok iyi oluyo gercektenBen zaten progestanı hem iğne hemde fitil olarak alıyorum ama geçmiyor lekelenmem coraspin kullandığım için bugün gidicem hala kestirmezse başka bir yerede gidicem
Haber et muhakkak canım günlerimiz yakınOnlar söylüyor