2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlar daha oncede yazmistim 21 agustos 3. Gun emriyosu 10. Gun kanda 7 kusur cikmisti 12. Gun 14.70 cikti sonucum
Sonuc 2 gunde 2ye katladı qma yinede 12. Gun icin cok dusuk degilmi degerim boyle olup saglikli ilerleyen var mi canim cok sıkıldı

Kızlar 12 Ağustos transfer tarihim bugün kese görmeye gittik gördük çok şükür yolk sac kesesi de oluşmuştu 5+6 dedi doktor ben daha küçük hesaplıyordum bişey anlamadım bu hesaplama işinden artık doktor hesabından devam ederim 😅 15 gün sonraya verdi kalp atışını ya nasıl bekleyecem 😅
Merhaba en son değerin kaçtı canım gördü keseyi doktor

Kızlar Ağustos’un 17 transfer günüm
Transferden sonra 12 gün test yaptım 349 çıktı
2 gün sonra tekrar yaptım 573 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım 1075 çıktı nasıl sizce bakalım doktor ne dicek yani 16 günümde 1075 değerim

Selamın aleyküm kizlar bende Tirensverin 9 günü ama heycandan kalbim duracak ve hiç belirtim yok 3 gün embriyo transferi

Kızlar kanaması olduktan sonra coraspini kesilen var mi bugün yine ikinci defa kanamam oldu ama coraspinde devam anlayamiyorum neden kesmiyor

Kızlar kanaması olduktan sonra coraspini kesilen var mi bugün yine ikinci defa kanamam oldu ama coraspinde devam anlayamiyorum neden kesmiyor
Forumda okudugum herkes onu kestiriyo hatta doktorum bana vermedigi halde yani ben o ilaci kullanmadigim halde lekelenmem var diyince kes demisti kullanmiyodum zaten. Bi doktor gorusu dahami alsan pıhtılasma sorunu olanlarda dusukleri olanlardaysa progestanla birlikte kullandirabiliyolarmis bugun sabah forumda okudum yazismislar bir gun arayla kullaniyolarmis

Forumda okudugum herkes onu kestiriyo hatta doktorum bana vermedigi halde yani ben o ilaci kullanmadigim halde lekelenmem var diyince kes demisti kullanmiyodum zaten. Bi doktor gorusu dahami alsan pıhtılasma sorunu olanlarda dusukleri olanlardaysa progestanla birlikte kullandirabiliyolarmis bugun sabah forumda okudum yazismislar bir gun arayla kullaniyolarmis
Ben zaten progestanı hem iğne hemde fitil olarak alıyorum ama geçmiyor lekelenmem coraspin kullandığım için bugün gidicem hala kestirmezse başka bir yerede gidicem

Kızlarım çok şükür olumlu sonucu alıp elinde kalan iğne ilaç varsa bana gönderebilir mi 🤲😞

Benim lekelenmem olunca coraspini kestik ve oksaparı da 2 günde 1 e indirdik canım

Ben zaten progestanı hem iğne hemde fitil olarak alıyorum ama geçmiyor lekelenmem coraspin kullandığım için bugün gidicem hala kestirmezse başka bir yerede gidicem
Bencede canim +bi doktor gorusu daha almak cok cok iyi oluyo gercekten

Kızlar herkes de kanama oluyor ama bunun bir süresi var mı yani kanama görüp hamileliği devam eden kanamanız oldu ne kadar sürdü hala devam ediyor mu rengi ne kanamanızın🥹ne stresli süreç bende korkuyorum elimde olmadan Allah içimize ferahlık versin hepimizin sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza 🤲

X