İnşallahAyy heyecanınızı suan hissedebiliyorum inşallah güzel haberler alırızzİnanın şu 2 saat geçmiyor ..
Ben 5.güm embryosu 9.gün de sonucu almıştım en azından fikir sahibi olursun canım inşallah bebeğin seninledirKızlar 21 Ağustos 5. Gün embryosu transfer
Normalde yarın kan verme günümdü dayanamadım bugün verdim 2 saat sonra açıklanacak sizce bir gün önceden vermekle hatamı ettim az çok belli olmuştur 20 çıkar 30 çıkar eğer varsa zaten kendini belli eder diye düşündüm yarında kan vericem.
Bir de transfer günü sayılmazsa bugün 10.gün
Haber et muhakkak duaların senleeInsaAllah canim yarin son kez gidicekdik kalp atislarini duymaya insaAllah bugun duyarimda bidaha gitmem
Canım benim kaset testti ama hem 5.gün hem çift embriyo oyüzden sen bence 8.gün filan yapMerhaba Arkadaşlar 4.5.6.gün öğrenenler evde test yapanlar erken gebelik testi.ile mi yapıyorsunuz ben bugün normal kaset test aldım negatif bugün 6.günüm 4.gün embryosu
Ya ben özellikle sordum hemşireme yarın sabah çıkar dediEğerki danışmadan şifre alabilirseniz gün içindede çıkıyor kanlarınız slında inşallah pozitiftir
Net kesin çıksın diye öyle diyolar ama samimiyetiniz varsa 4 e doğru sistemden kontrol ettir istersenYa ben özellikle sordum hemşireme yarın sabah çıkar dedi
Aynen olmadı öyle yaparım siz test yaptınız mıNet kesin çıksın diye öyle diyolar ama samimiyetiniz varsa 4 e doğru sistemden kontrol ettir istersen
Ben 4.gün ve 6.gün yaptım şuan pozitif gözüküyor kan testini 4.gün vermiştim sonra bidaha vermedim biraz yükselsin bu süreçte çok kan verdim diye delinmek istemiyorum artıkAynen olmadı öyle yaparım siz test yaptınız mı
Şeker aleti nasıl bişey kuzum şu parmağa batırılanlardan mıHamilelik çok güzel bir duygu gerçekten Allah herkese nasip etsinama bir o kadar da dikkat edilmezse ciddi hasarlar bırakıyor insanda. Özellikle tansiyon ve şeker aleti her evde bulunmalı diye düşünüyorum keza tansiyonda bir o kadar önemli. Biz tedbirlerimizi alalım takdir Allah tan
E nabızdan bakmayı deneyebilirsin oraya belki düşerYa ben özellikle sordum hemşireme yarın sabah çıkar dedi
Canım ben 6. gün ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sonra aynı gün birgebeningünlüğü nün kaset testini yaptım pozitif çıktı. Onun testleri çok hassas. Benimki 5. gün çift embriyo..Merhaba Arkadaşlar 4.5.6.gün öğrenenler evde test yapanlar erken gebelik testi.ile mi yapıyorsunuz ben bugün normal kaset test aldım negatif bugün 6.günüm 4.gün embryosu
Hayır evde hiç yapmadım ben çünkü morelimi bozmak istemedim o evdekilerle erkendenMerhabaevde test yapmışmıydınız?
Kızlar benim sonuç 1172,86İnşallahsizin sonuç bugün mü nerde yaptınız transferi birde
Vavvv maşallah ya ne güzel bi değerrr kucağına almayıda nasip etsin RabbimKızlar benim sonuç 1172,86Allahıma şükürler olsun.
Kaçıncı günde yaptınız ikiz mi acepKızlar benim sonuç 1172,86Allahıma şükürler olsun.
Transfer tarihi ne canımArkadaşlar cumartesi benim test günüm 8.gün lekelenmem oldu idrar testi yaparsam çıkar mı
21 Ağustos 3.gün embriyosuTransfer tarihi ne canım