2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bizim merkezde 9. Günde veriyoruz kanı sıkıntı olmaz :) hadi inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ay oyle guzel anlatmissin ki zaten hassasiyet yasiyoruz bu konuda ama ben 1er saat arayla mesaj atiyorum agrim cok gittikce cogaliyo ayaga kalkamiyorum diye bana parol minoset diyo yahu de ki lekelenmede varmis bi fitil verelim cuma gunu kontrolumuz var o gune kadar kullanalim de doktora bi sor hele bi doktor ne dicek sen kimsin ki doktor gibi cevap veriyon bide bana en son demis ki gece o zaman orda biyere gidip muayne olun şaka gibi ben sana saat kacta yazmisim o sanciya muayne olun demek gecemi aklina geldi yarin gidicekdim normlde video falan cekiceklerdi 14yil biz yaptik oldu oncekiler olmadi diye kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. InsaAllah minigim iyidir bugun kalp atisini duyarimda icim rahatlar gercekten cok dehşet bi agriydi 1 saniye gecmedi Rabbime emanet minikler insaAllah sag salim kucagimiza aliriz cumlemiz icin insaAllah

Canım lutinus ve progestan fitil farkı ni sormuşsunda bir farkı yok varsa elinde lutinus kullanabilirsin sadece lutinus günde 2 progestan 3 kullanıyordum ben elimde lutinus vardı doktorum kullan bitsin progestan geç 3 tane kullan dedi öyle yaptım bugün kan verdim 11 günüm inşallah Hersey gönlümüzce olsun

Bende 21 ağustos 5.gun çift embriyo transfer oldum bugün kan verdim dayanamadım ama sonuç yarın sabah alıcam sağlık ocağından

İnşallaaah canım benim bebeğin seninledir kalp atışını da duyarsın bize hassas davransınlar ya gerçekten biz mental olarak da zordayız ayrıca parol içiceğime dua ederim daha etkili olur neyse bundan sonra zaten istediğin bir doktorla devam ediceksin her şey gönlüne göre olsun bizi de haberdar et miniği duyunca

Bizi haberdar et canım inanıyorum birşey yok bebişinde

Şeker yüklemesi konusuna bende karşıyım canım ama sağlık ocağına gideyim o zaman ben bir Bundan 5-6 ay önce tüm tahlillerim komple yapılmıştı ve hiçbir sorun çıkmadı aslında ama yine baktırayım gerekiyorsa.. Sağolasın canımın içi

Saol canim bugun doktora gidicem gidince sorucam hepsini

Canım aslında bugün tam test günün, çıkar sonuç ve inşaallah pozitif olur. Eğer bugün pozitifse yarın değil de öbürgün tekrar kan tahlili yaptırıp artışı takip edersin Bizi haberdar et lütfen

Eeeee şimdi benim kasıklarım bu sabahtan beri hiç ağrımadı şimdide ağrımaması beni korkutuyor hatta belim ağrıyor ama leke yada kan yok umarım içerde iyidir durumu bebişin kese ve kalp atışına kadar nasıl dayanıcam çok uzun süre verdiler bana muayene için

Merhaba evde test yapmışmıydınız?

Hamilelik çok güzel bir duygu gerçekten Allah herkese nasip etsin ama bir o kadar da dikkat edilmezse ciddi hasarlar bırakıyor insanda. Özellikle tansiyon ve şeker aleti her evde bulunmalı diye düşünüyorum keza tansiyonda bir o kadar önemli. Biz tedbirlerimizi alalım takdir Allah tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…