2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar 21 Ağustos 5. Gün embryosu transfer
Normalde yarın kan verme günümdü dayanamadım bugün verdim 2 saat sonra açıklanacak sizce bir gün önceden vermekle hatamı ettim az çok belli olmuştur 20 çıkar 30 çıkar eğer varsa zaten kendini belli eder diye düşündüm yarında kan vericem.
Bir de transfer günü sayılmazsa bugün 10.gün
Bizim merkezde 9. Günde veriyoruz kanı sıkıntı olmaz :) hadi inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Arkadaşım çok geçmiş olsun korkunu burdan hissettim. Zaten tüp bebek yaptırmışız normal gebeler gibi değiliz her şeyden korkuyoruz bi de hemşirelerin asistanların bu rahatlığı beni de sinirlendiriyor. Lekelenmem tekrar başlayınca normal mi diye sormuştum ‘normal diyemeyiz tabi ki ama korkmayın’ yazmıştı bana da . Yani insan bi çağırır kontrole gelin bi bakalım der asla yok. Benimde dün baya kasık ağrılarım vardı insan hemen adet olcam sanıp ağlayası geliyo. Böyle böyle bitircez bu riskli günleri inşallah ya ama mental olarak çok yorucu
Ay oyle guzel anlatmissin ki zaten hassasiyet yasiyoruz bu konuda ama ben 1er saat arayla mesaj atiyorum agrim cok gittikce cogaliyo ayaga kalkamiyorum diye bana parol minoset diyo yahu de ki lekelenmede varmis bi fitil verelim cuma gunu kontrolumuz var o gune kadar kullanalim de doktora bi sor hele bi doktor ne dicek sen kimsin ki doktor gibi cevap veriyon bide bana en son demis ki gece o zaman orda biyere gidip muayne olun şaka gibi😀😀😀 ben sana saat kacta yazmisim o sanciya muayne olun demek gecemi aklina geldi 😀😀😀 yarin gidicekdim normlde video falan cekiceklerdi 14yil biz yaptik oldu oncekiler olmadi diye kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. InsaAllah minigim iyidir bugun kalp atisini duyarimda icim rahatlar gercekten cok dehşet bi agriydi 1 saniye gecmedi🥹 Rabbime emanet minikler insaAllah sag salim kucagimiza aliriz cumlemiz icin insaAllah🥰

Ay oyle guzel anlatmissin ki zaten hassasiyet yasiyoruz bu konuda ama ben 1er saat arayla mesaj atiyorum agrim cok gittikce cogaliyo ayaga kalkamiyorum diye bana parol minoset diyo yahu de ki lekelenmede varmis bi fitil verelim cuma gunu kontrolumuz var o gune kadar kullanalim de doktora bi sor hele bi doktor ne dicek sen kimsin ki doktor gibi cevap veriyon bide bana en son demis ki gece o zaman orda biyere gidip muayne olun şaka gibi😀😀😀 ben sana saat kacta yazmisim o sanciya muayne olun demek gecemi aklina geldi 😀😀😀 yarin gidicekdim normlde video falan cekiceklerdi 14yil biz yaptik oldu oncekiler olmadi diye kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. InsaAllah minigim iyidir bugun kalp atisini duyarimda icim rahatlar gercekten cok dehşet bi agriydi 1 saniye gecmedi🥹 Rabbime emanet minikler insaAllah sag salim kucagimiza aliriz cumlemiz icin insaAllah🥰
Canım lutinus ve progestan fitil farkı ni sormuşsunda bir farkı yok varsa elinde lutinus kullanabilirsin sadece lutinus günde 2 progestan 3 kullanıyordum ben elimde lutinus vardı doktorum kullan bitsin progestan geç 3 tane kullan dedi öyle yaptım bugün kan verdim 11 günüm inşallah Hersey gönlümüzce olsun 🙏🏻🙏🏻💗

Normalde yarın kan verme günümdü dayanamadım bugün verdim 2 saat sonra açıklanacak sizce bir gün önceden vermekle hatamı ettim az çok belli olmuştur 20 çıkar 30 çıkar eğer varsa zaten kendini belli eder diye düşündüm yarında kan vericem.
Bende 21 ağustos 5.gun çift embriyo transfer oldum bugün kan verdim dayanamadım ama sonuç yarın sabah alıcam sağlık ocağından🙏🏻

İnşallaaah canım benim bebeğin seninledir kalp atışını da duyarsın🥰 bize hassas davransınlar ya gerçekten biz mental olarak da zordayız ayrıca parol içiceğime dua ederim daha etkili olur😂 neyse bundan sonra zaten istediğin bir doktorla devam ediceksin her şey gönlüne göre olsun🙏🏼 bizi de haberdar et miniği duyunca 😍

Bizi haberdar et canım inanıyorum birşey yok bebişinde 🤲

Kuzum hamilelikte şeker ölçümü hep yapılmalı aslında eve basit bir makine almak lazım açlık tokluk şekerini evde ölçüp not etmek lazım ayrıca sağlık ocağında 3 aylık gizli şekere bakılıyor ona da baktırmak lazım. Ben genetik şeker hastalığı riskli birisi olduğum için sınırda çıktım. O nedenle dikkat ediyorum mesela. Hamilelikte ise o günler geldiğinde şeker yüklemesi katiyen yaptırmayın. Şimdiden aç tok değerlerinizi makine ile tutup doktora sunabilirsiniz. Şeker önemli şakaya gelmiyor sonra kalıtsal oluyor. Allah korusun
Şeker yüklemesi konusuna bende karşıyım canım ama sağlık ocağına gideyim o zaman ben bir 🙄 Bundan 5-6 ay önce tüm tahlillerim komple yapılmıştı ve hiçbir sorun çıkmadı aslında ama yine baktırayım gerekiyorsa.. Sağolasın canımın içi 🥰

Canım lutinus ve progestan fitil farkı ni sormuşsunda bir farkı yok varsa elinde lutinus kullanabilirsin sadece lutinus günde 2 progestan 3 kullanıyordum ben elimde lutinus vardı doktorum kullan bitsin progestan geç 3 tane kullan dedi öyle yaptım bugün kan verdim 11 günüm inşallah Hersey gönlümüzce olsun 🙏🏻🙏🏻💗
Saol canim bugun doktora gidicem gidince sorucam hepsini

Canım aslında bugün tam test günün, çıkar sonuç ve inşaallah pozitif olur. Eğer bugün pozitifse yarın değil de öbürgün tekrar kan tahlili yaptırıp artışı takip edersin 🌸 Bizi haberdar et lütfen 💫🥰

Eeeee şimdi benim kasıklarım bu sabahtan beri hiç ağrımadı şimdide ağrımaması beni korkutuyor 😑 hatta belim ağrıyor ama leke yada kan yok umarım içerde iyidir durumu bebişin kese ve kalp atışına kadar nasıl dayanıcam çok uzun süre verdiler bana muayene için

Merhaba🌸 evde test yapmışmıydınız?

Şeker yüklemesi konusuna bende karşıyım canım ama sağlık ocağına gideyim o zaman ben bir 🙄 Bundan 5-6 ay önce tüm tahlillerim komple yapılmıştı ve hiçbir sorun çıkmadı aslında ama yine baktırayım gerekiyorsa.. Sağolasın canımın içi 🥰
Hamilelik çok güzel bir duygu gerçekten Allah herkese nasip etsin🤲🤲🤲 ama bir o kadar da dikkat edilmezse ciddi hasarlar bırakıyor insanda. Özellikle tansiyon ve şeker aleti her evde bulunmalı diye düşünüyorum keza tansiyonda bir o kadar önemli. Biz tedbirlerimizi alalım takdir Allah tan 🤲🌺🌺🌺🌺

X