- 12 Eylül 2017
- 67
- 66
- 31
2 tane transfer edildi acaba dedm ben de ikiz mi acabaKaçıncı günde yaptınız ikiz mi acep
Aminn inşallah ama bizler sanırım kucağımıza alana kadar hep yüreğimiz ağzımızdaVavvv maşallah ya ne güzel bi değerrr kucağına almayıda nasip etsin Rabbim
Uuuu harika maşaallah barekallah gözün aydın canımKızlar benim sonuç 1172,86Allahıma şükürler olsun.
Canım 3. gün embriyosu belki çıkmayabilir, kan testi yaptır istersen..Arkadaşlar cumartesi benim test günüm 8.gün lekelenmem oldu idrar testi yaparsam çıkar mı 3.gün embriyosu
Canım 3. gün embriyosu belki çıkmayabilir, kan testi yaptır istersen..
Bunu ancak kese görmeye gttiğimde öğrenebilirim dmii hahah ay vllaa bilemiyorum 2 embryo transfer edildiUuuu harika maşaallah barekallah gözün aydın canımAy değerin oldukça yüksek ikiz mi acaba
Endişelenme canım kırmızı kanama olduğunda bile bi sıkıntı olmuyo bazen lekelenmeler normal. Ben 5.haftamdayım keseyi de gördüm hala lekelenmem var. Yoğun ağrı ve kırmızı olursa lekelenmen doktoruna söyle hemenLekelenmem hala devap ediyor doktorum ilaca devam et dedi endişelenmelimiyim
Allah gönlünüze göre versinBunu ancak kese görmeye gttiğimde öğrenebilirim dmii hahah ay vllaa bilemiyorum 2 embryo transfer edildi
Endişelenme canım kırmızı kanama olduğunda bile bi sıkıntı olmuyo bazen lekelenmeler normal. Ben 5.haftamdayım keseyi de gördüm hala lekelenmem var. Yoğun ağrı ve kırmızı olursa lekelenmen doktoruna söyle hemen
Benim de hafif kasık ağrım var kaçıncı günün bugün transferden sonraAğrım adet ağrısı gibi hafif oluyor test yapsam çıkarmı
21 Ağustos transfer 10.günBenim de hafif kasık ağrım var kaçıncı günün bugün transferden sonra
Geçtiğimiz hafta bende o asistanla böyle bir durum yaşadım ağrım çoktu ve lekelenmem vardı mesaj attım Mehmet hocayla görüşmek istiyorum diye kesinlikle doktorla iletişime geçirmiyor sorununuzu bana söyleyin dedi neyse söyledim doktora söylesin diye hiç söylemeden bir acile gidin dedi buraya gelin bir muayane edelim bile demedi,bende başka bir hastaneye gittim oraya aldığım randevumu da iptal ettim gitmicem hak etmiyorlar çünkü o parayı,onlar pozitif sonuç aldıklarında gerisini pek düşünmüyorlar maalesefAy oyle guzel anlatmissin ki zaten hassasiyet yasiyoruz bu konuda ama ben 1er saat arayla mesaj atiyorum agrim cok gittikce cogaliyo ayaga kalkamiyorum diye bana parol minoset diyo yahu de ki lekelenmede varmis bi fitil verelim cuma gunu kontrolumuz var o gune kadar kullanalim de doktora bi sor hele bi doktor ne dicek sen kimsin ki doktor gibi cevap veriyon bide bana en son demis ki gece o zaman orda biyere gidip muayne olun şaka gibiben sana saat kacta yazmisim o sanciya muayne olun demek gecemi aklina geldi yarin gidicekdim normlde video falan cekiceklerdi 14yil biz yaptik oldu oncekiler olmadi diye kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. InsaAllah minigim iyidir bugun kalp atisini duyarimda icim rahatlar gercekten cok dehşet bi agriydi 1 saniye gecmedi Rabbime emanet minikler insaAllah sag salim kucagimiza aliriz cumlemiz icin insaAllah
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBen 4.gün ve 6.gün yaptım şuan pozitif gözüküyor kan testini 4.gün vermiştim sonra bidaha vermedim biraz yükselsin bu süreçte çok kan verdim diye delinmek istemiyorum artık
Çıkar canım büyük ihtimalle yap istersen21 Ağustos transfer 10.gün
pozitif sonucu da daha size gözünüz aydın demeden instagramda size sormadan paylaşarak 7 cihana duyuruyorlar. Bütün bu tüp bebek doktorlarının paylaştığı pozitif sonuçlar hava civa çünkü sonrasında olanlarla ilgilenmiyorlar, geçen hafta paylaştığımız pozitif gebelik düşük ile sonuçlandı yazanını gördünüz mü hiç? Hep söylüyorum önemli olan doktor değil asistan! önce vicdan sahibi, empati yapabilen bir asistan olacakGeçtiğimiz hafta bende o asistanla böyle bir durum yaşadım ağrım çoktu ve lekelenmem vardı mesaj attım Mehmet hocayla görüşmek istiyorum diye kesinlikle doktorla iletişime geçirmiyor sorununuzu bana söyleyin dedi neyse söyledim doktora söylesin diye hiç söylemeden bir acile gidin dedi buraya gelin bir muayane edelim bile demedi,bende başka bir hastaneye gittim oraya aldığım randevumu da iptal ettim gitmicem hak etmiyorlar çünkü o parayı,onlar pozitif sonuç aldıklarında gerisini pek düşünmüyorlar maalesef
Acaba hiç belirtileriniz falan oldumu transferden sonra bende hiçbir ağrı lekelenme faln olmadı hatta tersine çok enerjiktim hala da öyleyim2 tane transfer edildi acaba dedm ben de ikiz mi acaba21 Ağustosta transfer olmuştum.
Maşallah çok güzel değerinizKızlar benim sonuç 1172,86Allahıma şükürler olsun.