Cnm Onun testini nerden alıyoruzCanım ben 6. gün ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sonra aynı gün birgebeningünlüğü nün kaset testini yaptım pozitif çıktı. Onun testleri çok hassas. Benimki 5. gün çift embriyo..
Bence ikiz2 tane transfer edildi acaba dedm ben de ikiz mi acaba21 Ağustosta transfer olmuştum.
Evet çok haklısınız marka olan bir tüp bebek merkezinin özellikle Instagram hesaplarından çok tiksindim.sanki hepsi yüzde yüz başarı sağlıyorlarmış gibi ve dediğiniz gibi biz tüp bebek anne adaylarında az sayılmayacak sayıda yarıda kalan da oluyor ( Allah hiçbirimize yaşatmasın) ama onu hiç söylemiyorlar ayrıca pozitif gören çok olduğu gibi negatif gören de çok.bir de çok pembe tablo çiziyorlar sanki çok hastaları ile sürecin başından beri duygusal bağ kurmuşlarda sanki bu haberi birlikte beklemişlerde o süreçte komik yani.valla dıygusal bağ kurmasını ben zaten beklemem teknik davransın, eğitimini işine etik şekilde yansıtsın ama önemli noktalarda da ( hasta psikolojisi devreye girmeli lekenlenme vs de) iletişimde bulunsun yeter.pozitif sonucu da daha size gözünüz aydın demeden instagramda size sormadan paylaşarak 7 cihana duyuruyorlar. Bütün bu tüp bebek doktorlarının paylaştığı pozitif sonuçlar hava civa çünkü sonrasında olanlarla ilgilenmiyorlar, geçen hafta paylaştığımız pozitif gebelik düşük ile sonuçlandı yazanını gördünüz mü hiç? Hep söylüyorum önemli olan doktor değil asistan! önce vicdan sahibi, empati yapabilen bir asistan olacak
Bence de dediklerine yüzde yüz katılıyorum neyse ki embriyologları iyi en önemli kısmıEvet çok haklısınız marka olan bir tüp bebek merkezinin özellikle Instagram hesaplarından çok tiksindim.sanki hepsi yüzde yüz başarı sağlıyorlarmış gibi ve dediğiniz gibi biz tüp bebek anne adaylarında az sayılmayacak sayıda yarıda kalan da oluyor ( Allah hiçbirimize yaşatmasın) ama onu hiç söylemiyorlar ayrıca pozitif gören çok olduğu gibi negatif gören de çok.bir de çok pembe tablo çiziyorlar sanki çok hastaları ile sürecin başından beri duygusal bağ kurmuşlarda sanki bu haberi birlikte beklemişlerde o süreçte komik yani.valla dıygusal bağ kurmasını ben zaten beklemem teknik davransın, eğitimini işine etik şekilde yansıtsın ama önemli noktalarda da ( hasta psikolojisi devreye girmeli lekenlenme vs de) iletişimde bulunsun yeter.
Canım ben kan testi verdiğim gün biokimya uzmanına sormuştum hcg nin yüksek çıkması ile ilgili ikizliğim ilişkisi var mı diye.hiç alakalı değil dedi.ama yülsek hcg istenilen bir şeyBunu ancak kese görmeye gttiğimde öğrenebilirim dmii hahah ay vllaa bilemiyorum 2 embryo transfer edildi
1 Eylül 3. Gün çift embriyo transfer beni de ekler misineklediiimm sonucu güzel olsun inşallahhh
AminnnAyy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahdarısı hepimizin başına tek mi çift embriyo muydu
Benim ilk değerim beklediğimden çok farklı çıktı eşime söylemeden bunlara yazdım iyi mi kötü mü öğrenip öyle söylerim diye düşündüm. Bana gözün aydın demeden hesaplarında paylaştılar yaşımı falan da yazdıklarında eşim orada öğrenmiş oldu şaka gibiler dediğiniz gibi teknik olsunlar yeter ama onu da olamıyorlarEvet çok haklısınız marka olan bir tüp bebek merkezinin özellikle Instagram hesaplarından çok tiksindim.sanki hepsi yüzde yüz başarı sağlıyorlarmış gibi ve dediğiniz gibi biz tüp bebek anne adaylarında az sayılmayacak sayıda yarıda kalan da oluyor ( Allah hiçbirimize yaşatmasın) ama onu hiç söylemiyorlar ayrıca pozitif gören çok olduğu gibi negatif gören de çok.bir de çok pembe tablo çiziyorlar sanki çok hastaları ile sürecin başından beri duygusal bağ kurmuşlarda sanki bu haberi birlikte beklemişlerde o süreçte komik yani.valla dıygusal bağ kurmasını ben zaten beklemem teknik davransın, eğitimini işine etik şekilde yansıtsın ama önemli noktalarda da ( hasta psikolojisi devreye girmeli lekenlenme vs de) iletişimde bulunsun yeter.
Bu ilacın muadili nedir, aile hekimi bu sgk sisteminde çıkmıyor dediBende prolutex 25 kullanıyorum 630 TL ya dediğiniz gibi 3 günde bitiyor cidden tedaviden çok ilaçlara para ödedik
Evet kuzu internette de satılıyor babam yıllardır şeker hastası olduğu için o kullanıyor zaten biz eczaneden almıştık ama pahalıya alıyorsun eczaneden bayer markayı tavsiye ediyorlar bende bu bozulursa ondan alcam inşaAllahŞeker aleti nasıl bişey kuzum şu parmağa batırılanlardan mı
Hay maşaAllahKızlar benim sonuç 1172,86Allahıma şükürler olsun.
İnşallahh hepimize nasipp ederrrHay maşaAllahRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Aminn inşallahCanım ben kan testi verdiğim gün biokimya uzmanına sormuştum hcg nin yüksek çıkması ile ilgili ikizliğim ilişkisi var mı diye.hiç alakalı değil dedi.ama yülsek hcg istenilen bir şeyAllah gönlünüzden neyi geçiriyorsa size hayırlı olarak versin ikizlik kese görmede belli oluyormuş.bazen ilk muayenede de olamayabiliyormuş sanırım kalp atışına gidilen hafta en net sonuç ikizlik içim
İnanın buraya da kaç kere yazmıştım ya benim niye lekelenmem yok ya benim niye hiç kasık ağrım yok hatta bir kere öyle bi hapşırmıştım ki üzüntüden buraya yazmıştım çok kötü sacılandım hapşırınca diye bir tek o zaman bir sancı girmiş ve çıkmıştı . Göğüslerimde hala hiç hassasiyet yok.Acaba hiç belirtileriniz falan oldumu transferden sonra bende hiçbir ağrı lekelenme faln olmadı hatta tersine çok enerjiktim hala da öyleyim
En iyi kadın doğumcu evine yakın olanıdır diye düşünerek evime en yakın özel hastanenin dr larını araştırdım ben. Sonuçta o günleri görebilirsekAminn inşallahŞimdi sanırım güzel bir kadın doğumcu bulmam lazım avrupa yakasında tavsiyelerinizi lütfen söyleyin yardm edin bana
Ben de ilaç saatlarime çok dikkat ettim .hormon oldukları için benzer saatlerde alınması gerekiyormuşİnanın buraya da kaç kere yazmıştım ya benim niye lekelenmem yok ya benim niye hiç kasık ağrım yok hatta bir kere öyle bi hapşırmıştım ki üzüntüden buraya yazmıştım çok kötü sacılandım hapşırınca diye bir tek o zaman bir sancı girmiş ve çıkmıştı . Göğüslerimde hala hiç hassasiyet yok.
Ama değerim yüksek çıktı.
Ben beslenmeme ve iğne saatlerime aşırı saati saatine dikkat ettim. Sabahları yarım avakado peynir kırmızı biber
Öğlen kefir kabak çekirdeği
akşama doğru yoğurt içine meyve bir kase gibi
..
Yani ben bu işin şu aşamasında şunu anladım gerçekten herkesin belirtisi yaşadığı ağrısı farklı farklı. Kimse aa onların beli ağrımış bende yok aa bunun lekelenme olmuş bende yok diye düşünmesin kardeşlerim. Bende de hiçbiri olmadı canlı örneğim şuan ve pozitifBen de ilaç saatlarime çok dikkat ettim .hormon oldukları için benzer saatlerde alınması gerekiyormuş