2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Cnm Onun testini nerden alıyoruz

Evet çok haklısınız marka olan bir tüp bebek merkezinin özellikle Instagram hesaplarından çok tiksindim.sanki hepsi yüzde yüz başarı sağlıyorlarmış gibi ve dediğiniz gibi biz tüp bebek anne adaylarında az sayılmayacak sayıda yarıda kalan da oluyor ( Allah hiçbirimize yaşatmasın) ama onu hiç söylemiyorlar ayrıca pozitif gören çok olduğu gibi negatif gören de çok.bir de çok pembe tablo çiziyorlar sanki çok hastaları ile sürecin başından beri duygusal bağ kurmuşlarda sanki bu haberi birlikte beklemişlerde o süreçte komik yani.valla dıygusal bağ kurmasını ben zaten beklemem teknik davransın, eğitimini işine etik şekilde yansıtsın ama önemli noktalarda da ( hasta psikolojisi devreye girmeli lekenlenme vs de) iletişimde bulunsun yeter.

Bence de dediklerine yüzde yüz katılıyorum neyse ki embriyologları iyi en önemli kısmı

Bunu ancak kese görmeye gttiğimde öğrenebilirim dmii hahah ay vllaa bilemiyorum 2 embryo transfer edildi
Canım ben kan testi verdiğim gün biokimya uzmanına sormuştum hcg nin yüksek çıkması ile ilgili ikizliğim ilişkisi var mı diye.hiç alakalı değil dedi.ama yülsek hcg istenilen bir şey Allah gönlünüzden neyi geçiriyorsa size hayırlı olarak versin ikizlik kese görmede belli oluyormuş.bazen ilk muayenede de olamayabiliyormuş sanırım kalp atışına gidilen hafta en net sonuç ikizlik içim

Ayy çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı hepimizin başına tek mi çift embriyo muydu
Aminnn çift 5.gün embriyosu canım ama değerim çok erken verdiğim için azdı bakalım pazartesi tekrarlıycam inşallah güzel yüksekmiştir

Benim ilk değerim beklediğimden çok farklı çıktı eşime söylemeden bunlara yazdım iyi mi kötü mü öğrenip öyle söylerim diye düşündüm. Bana gözün aydın demeden hesaplarında paylaştılar yaşımı falan da yazdıklarında eşim orada öğrenmiş oldu şaka gibiler dediğiniz gibi teknik olsunlar yeter ama onu da olamıyorlar

Şeker aleti nasıl bişey kuzum şu parmağa batırılanlardan mı
Evet kuzu internette de satılıyor babam yıllardır şeker hastası olduğu için o kullanıyor zaten biz eczaneden almıştık ama pahalıya alıyorsun eczaneden bayer markayı tavsiye ediyorlar bende bu bozulursa ondan alcam inşaAllah

Aminn inşallah Şimdi sanırım güzel bir kadın doğumcu bulmam lazım avrupa yakasında tavsiyelerinizi lütfen söyleyin yardm edin bana

Kızlar benim şuan Allah’ın izniyle 6+1 oldu ve 2 gündür böyle kasık taraflarıma daha doğrusu bağırsak alt tarafımı oluyor yeri de değişiyor da aşağı taraflara işte kramp giriyor ama hoplatıyor yani çok kısa sürüyor ama iki büklüm oluyorum. Kalkarken, oturuma pozisyonu değiştirirken oluyor ara ara böyle yaşayan var mı? Sürekli olsa durulmaz yani de Allah tan kısa sürüyor. Rahim gelişirken olabilen batmalarmış da gerçekten yarım saat önce oldu bağırıyordum. Böyle bişi yaşayan var mı?

Bu kasık ağrıları ne zaman geçicek acaba ya

Acaba hiç belirtileriniz falan oldumu transferden sonra bende hiçbir ağrı lekelenme faln olmadı hatta tersine çok enerjiktim hala da öyleyim
İnanın buraya da kaç kere yazmıştım ya benim niye lekelenmem yok ya benim niye hiç kasık ağrım yok hatta bir kere öyle bi hapşırmıştım ki üzüntüden buraya yazmıştım çok kötü sacılandım hapşırınca diye bir tek o zaman bir sancı girmiş ve çıkmıştı . Göğüslerimde hala hiç hassasiyet yok.
Ama değerim yüksek çıktı.
Ben beslenmeme ve iğne saatlerime aşırı saati saatine dikkat ettim. Sabahları yarım avakado peynir kırmızı biber
Öğlen kefir kabak çekirdeği
akşama doğru yoğurt içine meyve bir kase gibi
..

Aminn inşallah Şimdi sanırım güzel bir kadın doğumcu bulmam lazım avrupa yakasında tavsiyelerinizi lütfen söyleyin yardm edin bana
En iyi kadın doğumcu evine yakın olanıdır diye düşünerek evime en yakın özel hastanenin dr larını araştırdım ben. Sonuçta o günleri görebilirsek son aylarda sık gitmek gerekecekmiş e doğumda orada olacaksa en mantıklısı en yakın olan tabi ekonomik olarak da size uyan en yakın.

Ben de ilaç saatlarime çok dikkat ettim .hormon oldukları için benzer saatlerde alınması gerekiyormuş

Ben de ilaç saatlarime çok dikkat ettim .hormon oldukları için benzer saatlerde alınması gerekiyormuş
Yani ben bu işin şu aşamasında şunu anladım gerçekten herkesin belirtisi yaşadığı ağrısı farklı farklı. Kimse aa onların beli ağrımış bende yok aa bunun lekelenme olmuş bende yok diye düşünmesin kardeşlerim. Bende de hiçbiri olmadı canlı örneğim şuan ve pozitif İçinizi karartmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…