2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba Arkadaşlar 4.5.6.gün öğrenenler evde test yapanlar erken gebelik testi.ile mi yapıyorsunuz ben bugün normal kaset test aldım negatif bugün 6.günüm 4.gün embryosu

Kızlar 21 Ağustos 5. Gün embryosu transfer
Normalde yarın kan verme günümdü dayanamadım bugün verdim 2 saat sonra açıklanacak sizce bir gün önceden vermekle hatamı ettim az çok belli olmuştur 20 çıkar 30 çıkar eğer varsa zaten kendini belli eder diye düşündüm yarında kan vericem.
Bir de transfer günü sayılmazsa bugün 10.gün
Ben 5.güm embryosu 9.gün de sonucu almıştım en azından fikir sahibi olursun canım inşallah bebeğin seninledir 🙏

Hamilelik çok güzel bir duygu gerçekten Allah herkese nasip etsin🤲🤲🤲 ama bir o kadar da dikkat edilmezse ciddi hasarlar bırakıyor insanda. Özellikle tansiyon ve şeker aleti her evde bulunmalı diye düşünüyorum keza tansiyonda bir o kadar önemli. Biz tedbirlerimizi alalım takdir Allah tan 🤲🌺🌺🌺🌺
Şeker aleti nasıl bişey kuzum şu parmağa batırılanlardan mı 😥

Merhaba Arkadaşlar 4.5.6.gün öğrenenler evde test yapanlar erken gebelik testi.ile mi yapıyorsunuz ben bugün normal kaset test aldım negatif bugün 6.günüm 4.gün embryosu
Canım ben 6. gün ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sonra aynı gün birgebeningünlüğü nün kaset testini yaptım pozitif çıktı. Onun testleri çok hassas. Benimki 5. gün çift embriyo..

Arkadaşlar cumartesi benim test günüm 8.gün lekelenmem oldu idrar testi yaparsam çıkar mı 3.gün embriyosu

X