Gözün aydın canım hamilesinBu sağlıklı demek mi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım hamilesinBu sağlıklı demek mi oluyor
Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberler al inşAllahOy zeytinim amin aminnn dua eder dua beklerim
Evet Allahın izniyle git gide koyulaşıyor çizgi yani beta değerin artıyor canım, gözün aydınBu sağlıklı demek mi oluyor
Canımcım her şey normal hamdolsun ama gebelik beni böyle etkiledi maalesef..Oo sen bi sekerine falan baktir
Kuzum seker dusmeleri ac kalmalarda olur dedigin gibi el titremesi falan sen yinede baktir doktora gidince boyle boyle oluyorum diye belirtCanımcım her şey normal hamdolsun ama gebelik beni böyle etkiledi maalesef..
Şoka girdim şuan yazdıklarına nasıl böylr bi durumda parol diyebilirler ve hani iğnenin fitin sonucunnda hala kanıyor olsanız anlatımda hiçbişi vermemişler canım istanbuldaysan kendi doktorum aret kamarı öneririm aklında tek soru bırakmaz inşallah çok güzel ilerler değerli bebeğiniz kucağınıza alırsınızKendi doktoruma kufur ederim artik ben daha once bildirdim bu asistanin tavrini asistan beni aradi benle tartisti biliyomusun o yuzden hic ugrasmicam
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz buradan kavga ile ilgili bişi demicem ya insanların anlayışlı olması bu kadar zor olmamalı. Günde çok hasta görüyor olabilirler ancak her kişi özeldir. İlgilenmek zorundalar sabırla hemde..Aminnn kuzumm Allah razi olsun bugun burdaki doktords randevum 2de insaAllah guzel haberler veririm size
Oo sen bi sekerine falan baktir
Kuzum hamilelikte şeker ölçümü hep yapılmalı aslında eve basit bir makine almak lazım açlık tokluk şekerini evde ölçüp not etmek lazım ayrıca sağlık ocağında 3 aylık gizli şekere bakılıyor ona da baktırmak lazım. Ben genetik şeker hastalığı riskli birisi olduğum için sınırda çıktım. O nedenle dikkat ediyorum mesela. Hamilelikte ise o günler geldiğinde şeker yüklemesi katiyen yaptırmayın. Şimdiden aç tok değerlerinizi makine ile tutup doktora sunabilirsiniz. Şeker önemli şakaya gelmiyor sonra kalıtsal oluyor. Allah korusunO elek ayak titremesi bende hiç geçmiyor kuzum, kaşık filan elimden düşüyor pat diye.. kalbim hızlı hızlı çarpıyor halsizlik çöküyor filan..
Tekirdagdayim canim ben bahceciye gidiyodumŞoka girdim şuan yazdıklarına nasıl böylr bi durumda parol diyebilirler ve hani iğnenin fitin sonucunnda hala kanıyor olsanız anlatımda hiçbişi vermemişler canım istanbuldaysan kendi doktorum aret kamarı öneririm aklında tek soru bırakmaz inşallah çok güzel ilerler değerli bebeğiniz kucağınıza alırsınız
Bana seker yuklemesi tedaviden once yaptirmislardi sizede yaptirdilarmi ?Kuzum hamilelikte şeker ölçümü hep yapılmalı aslında eve basit bir makine almak lazım açlık tokluk şekerini evde ölçüp not etmek lazım ayrıca sağlık ocağında 3 aylık gizli şekere bakılıyor ona da baktırmak lazım. Ben genetik şeker hastalığı riskli birisi olduğum için sınırda çıktım. O nedenle dikkat ediyorum mesela. Hamilelikte ise o günler geldiğinde şeker yüklemesi katiyen yaptırmayın. Şimdiden aç tok değerlerinizi makine ile tutup doktora sunabilirsiniz. Şeker önemli şakaya gelmiyor sonra kalıtsal oluyor. Allah korusun
Hayır ben yaptırmam zaten babamda ve ablamda var şeker riski taşıyorum. Baştan belirtiyorum. O şeker yüklemesi tehlikeli bir durum bilimsel bir sürü makalelerde de yapılmaması gerektiği doktorlar tarafından belirtiliyor iyi bari hamilelikten önce yapmışlar da bir nebze iyi. Genel olarak kilo var ise, ama benim gibi de genetik olarak da şeker hastalığı riskinde iseniz zaten belirtmeniz gerekiyor. Hamilelikte sadece şeker değil karbonhidrattan da olabildiğince uzak durmak lazım. Bür daha yapacağız derlerse yaptırmayın kuzum. Canan karatayı dinleyin bu konuda en basitindenBana seker yuklemesi tedaviden once yaptirmislardi sizede yaptirdilarmi ?
Hem ne gereği var ki şeker yüklemesinin, bir zahmet takip ediversinler yaw, şeker takibi yapmak bu kadar zor olmasa gerek. Şekeri olmayan insana bile şeker yüklemesi yapmak kadar aşırı saçma bir durum yok.Bana seker yuklemesi tedaviden once yaptirmislardi sizede yaptirdilarmi ?
Aa şaşırdım bahçecinin böyle yapmasına inşallah çok güzel ilerlerde hiç bidaha sıkıntı yaşamazsınTekirdagdayim canim ben bahceciye gidiyodum
Ben de ilk tüp bebek tedavimi Fulya bahçecide yaptırmıştım şeker yüklemesi falan yapmamışlardı Allah'tanAa şaşırdım bahçecinin böyle yapmasına inşallah çok güzel ilerlerde hiç bidaha sıkıntı yaşamazsın
Arkadaşım çok geçmiş olsun korkunu burdan hissettim. Zaten tüp bebek yaptırmışız normal gebeler gibi değiliz her şeyden korkuyoruz bi de hemşirelerin asistanların bu rahatlığı beni de sinirlendiriyor. Lekelenmem tekrar başlayınca normal mi diye sormuştum ‘normal diyemeyiz tabi ki ama korkmayın’ yazmıştı bana da . Yani insan bi çağırır kontrole gelin bi bakalım der asla yok. Benimde dün baya kasık ağrılarım vardı insan hemen adet olcam sanıp ağlayası geliyo. Böyle böyle bitircez bu riskli günleri inşallah ya ama mental olarak çok yorucuDoktorla irtibat yok asistanla var bana dedigi sey ne biliyomusun PAROL YADA MINOSET IC yazmis bana.. boyle bi sacmalik olabilirmi agrim cok diyorum lekelenmem var kahverengi pembeye döndü pembe kirmiziya diyorum bana parol minoset diyo resmen beynimde bi şartel vardi ve o şarteli attırdı bende. Ben sadece duphaston kullaniyorum ya bana de ki garanti olsun bi igne olalim yada bi fitil yapalim yada baska ne varsa o normal olamaz oyle bi agri ama bana parol yada.minoset ic yazmis yaaa şoklar icersinde kaldim hemen burdan baska bi doktordan randevu aldim cuma gunu kendi doktorumda randevum vardi gitmicem
Yükselir bence 3. gün embriyosu bir de testi erken yapmışsın, artar Allah'ın izniyleHanimlar 3. Gun emriyosu bugun 10.gun kan sonucum 7.65 yukselir mi sizce norml kan gunum 2 eyluldu
Benim transfer tarihi 18Ağustos Test tarihi 28 Ağustostaydı çıkar sonuçKızlar 21 Ağustos 5. Gün embryosu transfer
Normalde yarın kan verme günümdü dayanamadım bugün verdim 2 saat sonra açıklanacak sizce bir gün önceden vermekle hatamı ettim az çok belli olmuştur 20 çıkar 30 çıkar eğer varsa zaten kendini belli eder diye düşündüm yarında kan vericem.
Bir de transfer günü sayılmazsa bugün 10.gün