- 20 Şubat 2022
- 4.668
- 2.868
Kahverengi leke gordum pecetede minnacik evet ayni siddetle agriyo kalkamiyom ki zaten doktorada yazdim gormedi daha hay Allahim tatil bugun yaŞu an hala aynı şiddette ağrıyor mu canım? Kanaman filan yok değil mi? Gaz sancısıyla filan karıştırıyor olabilir misin? Yine de uzanmaya çalış biraz hadi kuzum..
Bende böyle olmasından korkuyorum çünkü eczacı kadın doğum yazar daimi birine gitmeyeBen devlet hastanesi dahiliye hekimine yazdırdım aile hekimim uzman yazması gerekiyor dedi . Dahiliyeciye bu süreçte çok para harcadığımı yazıp yazamayacağını sordum. Sağolsun yazdı.
Bide ayni siddettr belimde agriyo belimle kasıklarim yarisiyo sankiŞu an hala aynı şiddette ağrıyor mu canım? Kanaman filan yok değil mi? Gaz sancısıyla filan karıştırıyor olabilir misin? Yine de uzanmaya çalış biraz hadi kuzum..
Canım senin kaçıncı haftaKahverengi leke gordum pecetede minnacik evet ayni siddetle agriyo kalkamiyom ki zaten doktorada yazdim gormedi daha hay Allahim tatil bugun ya
Eşin yanında veya kendi imkanın var ise bir ultrason çektirebileceğin hastaneye gitsen canım Rabbim korusunBide ayni siddettr belimde agriyo belimle kasıklarim yarisiyo sanki
Önceki yorumlarınıza bakmadan yazıyorum öncelikle kusura bakmayın yazmışsanızKIZLAR karnim cok siddetli adet olcakmisim gibi agriyo normalmi bu biraz siddetli olunca korktum
Ay cok tsk ederim icim ferahladi vallahiÖnceki yorumlarınıza bakmadan yazıyorum öncelikle kusura bakmayın yazmışsanızarkadaşımda şiddetli ağrı yaşamıştı şuan ikizlerini doğurdu. Ama ne olur ne olmaz için rahat etsin diye doktoruna git bir görün. Herkes duyduğunu ya da tecrübe ettiğini söylüyor haliyle ama gebelik çok özel bir süreç. Doktorunuza muayene olun
Esim yok kiEşin yanında veya kendi imkanın var ise bir ultrason çektirebileceğin hastaneye gitsen canım Rabbim korusun
Rica ederim ama bugün rahat uyuman için git bir görün acilde , dediğim gibi herkesin süreci apayrıAy cok tsk ederim icim ferahladi vallahi
Bulunduğunuz şehirde kadın hastalıklarına bakan özel bir hastane varsa vardır kesinlikle acilindeEsim yok kiyanimda degil annemlere soleyemem tansiyon hastasi rahatsizlaniyo hemen lekelenmeme bile uzulmusdu acillerde ultrason varmidir acaba normal acil doktoru cekermi
Yok ozel hastaneler ve devlet hastanesi var burdaBulunduğunuz şehirde kadın hastalıklarına bakan özel bir hastane varsa vardır kesinlikle acilinde
Yorma kendini giderek , oturduğun yerden suan hepsini tek tek ara acillerine sor öyle gitYok ozel hastaneler ve devlet hastanesi var burda
Ay cok iyi fikir cok tesekkur ederim cok saolYorma kendini giderek , oturduğun yerden suan hepsini tek tek ara acillerine sor öyle git
Arkadaş güzel yazmış canım bi sor inşaAllah ama için rahat etmeyecekse de git acillerde ultrason röntgen hepsi oluyor illakiEsim yok kiyanimda degil annemlere soleyemem tansiyon hastasi rahatsizlaniyo hemen lekelenmeme bile uzulmusdu acillerde ultrason varmidir acaba normal acil doktoru cekermi
Haber et bize de inşaAllah Rabbim kolaylıklar versinAy cok iyi fikir cok tesekkur ederim cok saol
Canımın içi oluk oluk kanamayla, sancıyla aylarını geçirdi kuzenim. Dur bir sakin ol şimdi ayaklarını uzatmaya çalış ve arkadaşın dediği gibi telefonla bilgi alıp techizatlı bir hastaneye git ki kafan rahatlasın. Allahım seni de bebeğini de korusun, korktuğundan emin eylesin. En yakın hastanede işini gördürsün kuzum benimBide ayni siddettr belimde agriyo belimle kasıklarim yarisiyo sanki
Rabbim nasip etsin inşAllahSelamun aleyküm kızlar ben Neslihan 29 yaşındayım. 3 senedir evliyim ama hamile kalamadım bu yüzden tüp bebek tedavisine başladık. Bu ilk denemem ve 23 ağustosta taze transfer yapıldı. 1 Eylülde test yaptırmam gerekiyor. Allah’ın izniyle pozitif çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Maalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyoHaber et bize de inşaAllah Rabbim kolaylıklar versin
Aynı şeyleri bende yaşıyorum bazen çok şiddetli oluyor aynı adrt sancısı gibi :/ umarım normal şeylerdirNasil dinlemiyim cok siddetli ayakta duramadim