2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Şu an hala aynı şiddette ağrıyor mu canım? Kanaman filan yok değil mi? Gaz sancısıyla filan karıştırıyor olabilir misin? Yine de uzanmaya çalış biraz hadi kuzum..
Kahverengi leke gordum pecetede minnacik evet ayni siddetle agriyo kalkamiyom ki zaten doktorada yazdim gormedi daha hay Allahim tatil bugun ya

Ben devlet hastanesi dahiliye hekimine yazdırdım aile hekimim uzman yazması gerekiyor dedi . Dahiliyeciye bu süreçte çok para harcadığımı yazıp yazamayacağını sordum. Sağolsun yazdı.
Bende böyle olmasından korkuyorum çünkü eczacı kadın doğum yazar daimi birine gitmeye
Bak demişti

Şu an hala aynı şiddette ağrıyor mu canım? Kanaman filan yok değil mi? Gaz sancısıyla filan karıştırıyor olabilir misin? Yine de uzanmaya çalış biraz hadi kuzum..
Bide ayni siddettr belimde agriyo belimle kasıklarim yarisiyo sanki

KIZLAR karnim cok siddetli adet olcakmisim gibi agriyo normalmi bu biraz siddetli olunca korktum
Önceki yorumlarınıza bakmadan yazıyorum öncelikle kusura bakmayın yazmışsanız arkadaşımda şiddetli ağrı yaşamıştı şuan ikizlerini doğurdu. Ama ne olur ne olmaz için rahat etsin diye doktoruna git bir görün. Herkes duyduğunu ya da tecrübe ettiğini söylüyor haliyle ama gebelik çok özel bir süreç. Doktorunuza muayene olun

Ay cok tsk ederim icim ferahladi vallahi

Eşin yanında veya kendi imkanın var ise bir ultrason çektirebileceğin hastaneye gitsen canım Rabbim korusun
Esim yok ki yanimda degil annemlere soleyemem tansiyon hastasi rahatsizlaniyo hemen lekelenmeme bile uzulmusdu acillerde ultrason varmidir acaba normal acil doktoru cekermi

Esim yok ki yanimda degil annemlere soleyemem tansiyon hastasi rahatsizlaniyo hemen lekelenmeme bile uzulmusdu acillerde ultrason varmidir acaba normal acil doktoru cekermi
Arkadaş güzel yazmış canım bi sor inşaAllah ama için rahat etmeyecekse de git acillerde ultrason röntgen hepsi oluyor illaki

Bide ayni siddettr belimde agriyo belimle kasıklarim yarisiyo sanki
Canımın içi oluk oluk kanamayla, sancıyla aylarını geçirdi kuzenim. Dur bir sakin ol şimdi ayaklarını uzatmaya çalış ve arkadaşın dediği gibi telefonla bilgi alıp techizatlı bir hastaneye git ki kafan rahatlasın. Allahım seni de bebeğini de korusun, korktuğundan emin eylesin. En yakın hastanede işini gördürsün kuzum benim Bize de haber ver lütfen..

Rabbim nasip etsin inşAllah

Haber et bize de inşaAllah Rabbim kolaylıklar versin
Maalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo

Bulunduğun ilde şehir hastanesi varsa oranın kadın doğum ve cocuk acili oluyor . Ya da kadın doğum hastanesi varsa oranın da acili bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…