Canım senin bu kadar paniklemen bebeğe iyi gelmez, ağrın hafifledi mi biraz? Yine de yakındaki bir hastaneye gidebilirsen git bence belki serum filan takarlar. Şansına nöbetçi kadın doğumcudur..Maalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo
İyiyim teşekkür ederimBugün nasılsınnnnnnn ??
Ya normalde olup gecerdi ve boyle siddetli olmazdi su an yasadigim hic kesilmiyo araliksiz devam ediyoAynı şeyleri bende yaşıyorum bazen çok şiddetli oluyor aynı adrt sancısı gibi :/ umarım normal şeylerdir
Hayir sordum canim aradimda nobetci pratisyen hekimmi deniyo acil doktorlari iste onlardan agrim hic gecmiyo hafiflemiyo araliksiz devam ediyoCanım senin bu kadar paniklemen bebeğe iyi gelmez, ağrın hafifledi mi biraz? Yine de yakındaki bir hastaneye gidebilirsen git bence belki serum filan takarlar. Şansına nöbetçi kadın doğumcudur..
Acilde olmaz ama bu durumlar icin özel hastanelerde kadın doğum nöbetçi doktoru oluyor haftanı sordum çünkü arkadaşım aynı durumu yaşadı iki gün önce doğurdu sağlıklı bir kız hafta o yüzden önemli yani onun 6-7. Haftada başlamıştı. Üzme kendini dinlen bol bolMaalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo
Zaten normalde gelip gecen belirti olan agrilardan olsa panik olmazdim kuzum bu cok siddetli ve hic gecmiyo azalmiyo dinleniyom aha yatiyom bi wc kalkiyom kac saattir yok gecmiyoCanım senin bu kadar paniklemen bebeğe iyi gelmez, ağrın hafifledi mi biraz? Yine de yakındaki bir hastaneye gidebilirsen git bence belki serum filan takarlar. Şansına nöbetçi kadın doğumcudur..
Bende 6+2yim canim aradiklarim ozel hastanelerdi zaten devlete hic gitmedim bilmiyom yaniAcilde olmaz ama bu durumlar icin özel hastanelerde kadın doğum nöbetçi doktoru oluyor haftanı sordum çünkü arkadaşım aynı durumu yaşadı iki gün önce doğurdu sağlıklı bir kız hafta o yüzden önemli yani onun 6-7. Haftada başlamıştı. Üzme kendini dinlen bol bol
Evetİyiyim teşekkür ederimşimdi kan verdim bu 2 .si artış miktarına bakılan.bu kan sonucu aslında hepsinden önemlisi sanırım.çünkü bundan sonra artık kan sonucu istemiyorlar keseyi görmeye bekliyorlar 2.testten 10 gün sonraya.hep bir level atlama süreci Allah hakkımızda hayırlısını versin.yarın senin için büyük gün değil mi?
Sakin olmalısın öncelikle , yalnız değilsin bir çok kişi aynı durumu yaşıyor gayet sağlıklı gebelik süreci geçiriyor. Burada bir sürü yorum var bu şekilde. Akrabalarının birinden yardım iste böyle tek başına oturup ağlama içindeki bebeğini düşün dua etBende 6+2yim canim aradiklarim ozel hastanelerdi zaten devlete hic gitmedim bilmiyom yani
eklediiimm sonucu güzel olsun inşallahhhGünaydın Listeye beni de ekleyebilir misiniz 27 yaş transfer 22 Ağustos sonuç 4 Eylül
|
Amin canım çok gençmişsin henüz. Biraz doğal denersin. İnşallah diğerlerine hiç gerek kalmadan sen de bebeğini kucağına alırsınYasim 26 bu arada Cok tesekur ederim bunlar hic aklimama gelmemisti insallah gelisme saglarizda gerek kalmaz sizde hayirlisiyla meleginizi kucaginiza alin insallah
İnşallahEvetinşallah bende sen gibi güzel haberler veririm
İnşallah canım benim yarın tekrar baktıracam ufakta bi artış varsa içim rahat edecek:) darısı tüm bekleyenlerin başınaAyy cok sevindim hadi hayirli olsun hayir igneden degil buna inanabilirsin
Şimdi nasılsın canım peki geçti mi ağrın kanaman evet ya acil durumlarda ne yapıyor bunlar gerçekten inanılır gibi değil. Ama imtihan oluyoruz sabret oldumu biiznillah birşey olmaz bebişeMaalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo
Canımcım bir yakınını yanına al ve bir hastaneye git, yalnız kalma.. Bu tedirginlik ve ağrıyla rahatlayamazsın, panikledin iyice.. Rabbim Şâfi ismiyle şifa versin sana tez vakitte ve sakinlik versinBende 6+2yim canim aradiklarim ozel hastanelerdi zaten devlete hic gitmedim bilmiyom yani
Aynen canım. Bugün oksapar için hastaneden rapor da çıkarttım. 9 ay niye para ödeyeyim ki bebeğime bir şeyler alırım. Hepimizden Allah razı olsun canım bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallahBen bunu bilmiyordum ya haftaya oksapar ve progestan bitecek bi gideceğim inşaAllah çok teşekkür ediyorum. Neden sürekli para dökeyim ki ona vereceğim parayı minnoşuma kıyafetler alırımteşekkür ederim Allah razı olsun