2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Selamun aleyküm kızlar ben Neslihan 29 yaşındayım. 3 senedir evliyim ama hamile kalamadım bu yüzden tüp bebek tedavisine başladık. Bu ilk denemem ve 23 ağustosta taze transfer yapıldı. 1 Eylülde test yaptırmam gerekiyor. Allah’ın izniyle pozitif çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum 🤲🤲
Neslihancım hoşgeldin 🤗 Allah bekleyişleri hayırla ve pozitifle sonuçlandırsın, yüzünü güldürsün 🤲🏻💫🥰

Ben dün yaptım silik cıktı. 1 tane daha var testim onu da yarın yapıcam. Cuma da kan vericem artık 2 güne bi degerlerimi kontrol edicem. Burda kadın doğum da yok ben halledecem. Sonra da kese için merkeze geceriz
Mantıklı csnım bende 4. Ve 6.gün yaptım koyulaşmasını gördüm bugün testlerimi atmıştım buraya zaten. Bende pazartesi vermeyi düşünüyorum sonucunu muhakkak yaz bana 💕

Selamun aleyküm kızlar ben Neslihan 29 yaşındayım. 3 senedir evliyim ama hamile kalamadım bu yüzden tüp bebek tedavisine başladık. Bu ilk denemem ve 23 ağustosta taze transfer yapıldı. 1 Eylülde test yaptırmam gerekiyor. Allah’ın izniyle pozitif çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum 🤲🤲
Aleykümselam neslihan. Hoşgeldin. Rabbim tez zamanda güzel betalar, keseler, kalp atışları güzel doğumlar nasip etsin 🤲🌺

Ben adet oldum maalesef 🥹🥹🥹 inşalallah sizin pozitif olurr 🤲🏻🤲🏻 lekelenmelerden sonra adet kanamam geldi:KK43:
Tez zamanda hayırlısıyla güzel haberlerini de alacağımıza inanıyorum. Pes etmek yok, olacak ben gerçekten inanıyorum. Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻 takip edeceğim senin yorumlarını , sende inan lütfen 🙏🏻🌸

X