2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bugun ben de de aynısı oldu kahverengi lekelenmem ve biraz da kırmızıya döndü hiç kalkmadım ağrım yok internette bakarken yazdığını gördüm. Ben doktoruma sordum ilaçlarına devam et yarın sabah gene bakalım dedi .

Maalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo
Canım senin bu kadar paniklemen bebeğe iyi gelmez, ağrın hafifledi mi biraz? Yine de yakındaki bir hastaneye gidebilirsen git bence belki serum filan takarlar. Şansına nöbetçi kadın doğumcudur..

Bugün nasılsınnnnnnn ?? ☺️
İyiyim teşekkür ederim🥰 şimdi kan verdim bu 2 .si artış miktarına bakılan.bu kan sonucu aslında hepsinden önemlisi sanırım.çünkü bundan sonra artık kan sonucu istemiyorlar keseyi görmeye bekliyorlar 2.testten 10 gün sonraya.hep bir level atlama süreci Allah hakkımızda hayırlısını versin.yarın senin için büyük gün değil mi? 🙏

Canım senin bu kadar paniklemen bebeğe iyi gelmez, ağrın hafifledi mi biraz? Yine de yakındaki bir hastaneye gidebilirsen git bence belki serum filan takarlar. Şansına nöbetçi kadın doğumcudur..
Hayir sordum canim aradimda nobetci pratisyen hekimmi deniyo acil doktorlari iste onlardan agrim hic gecmiyo hafiflemiyo araliksiz devam ediyo

Maalesef yokmus acillerde oturdum agladim agladim lekelenmem pembemsi oldu akintiyla karisik kahverengi olmusdu azicik. Bu acillere gebeler gitmesinmi yaa nasil ultrason muaynesi olmaz aklim almiyo
Acilde olmaz ama bu durumlar icin özel hastanelerde kadın doğum nöbetçi doktoru oluyor haftanı sordum çünkü arkadaşım aynı durumu yaşadı iki gün önce doğurdu sağlıklı bir kız hafta o yüzden önemli yani onun 6-7. Haftada başlamıştı. Üzme kendini dinlen bol bol

Zaten normalde gelip gecen belirti olan agrilardan olsa panik olmazdim kuzum bu cok siddetli ve hic gecmiyo azalmiyo dinleniyom aha yatiyom bi wc kalkiyom kac saattir yok gecmiyo

Acilde olmaz ama bu durumlar icin özel hastanelerde kadın doğum nöbetçi doktoru oluyor haftanı sordum çünkü arkadaşım aynı durumu yaşadı iki gün önce doğurdu sağlıklı bir kız hafta o yüzden önemli yani onun 6-7. Haftada başlamıştı. Üzme kendini dinlen bol bol
Bende 6+2yim canim aradiklarim ozel hastanelerdi zaten devlete hic gitmedim bilmiyom yani

İyiyim teşekkür ederim🥰 şimdi kan verdim bu 2 .si artış miktarına bakılan.bu kan sonucu aslında hepsinden önemlisi sanırım.çünkü bundan sonra artık kan sonucu istemiyorlar keseyi görmeye bekliyorlar 2.testten 10 gün sonraya.hep bir level atlama süreci Allah hakkımızda hayırlısını versin.yarın senin için büyük gün değil mi? 🙏
Evet 🥹🥹 inşallah bende sen gibi güzel haberler veririm ❤️

Bende 6+2yim canim aradiklarim ozel hastanelerdi zaten devlete hic gitmedim bilmiyom yani
Sakin olmalısın öncelikle , yalnız değilsin bir çok kişi aynı durumu yaşıyor gayet sağlıklı gebelik süreci geçiriyor. Burada bir sürü yorum var bu şekilde. Akrabalarının birinden yardım iste böyle tek başına oturup ağlama içindeki bebeğini düşün dua et 🙏🏻 bende arkadaşımıza katılıyorum yakında hangi hastane varsa git en olmadı

Şimdi nasılsın canım peki geçti mi ağrın kanaman evet ya acil durumlarda ne yapıyor bunlar gerçekten inanılır gibi değil. Ama imtihan oluyoruz sabret oldumu biiznillah birşey olmaz bebişe 🤲🌺🌺🌺

Canımcım bir yakınını yanına al ve bir hastaneye git, yalnız kalma.. Bu tedirginlik ve ağrıyla rahatlayamazsın, panikledin iyice.. Rabbim Şâfi ismiyle şifa versin sana tez vakitte ve sakinlik versin 🌸 Ama böyle şeyler yaşayanlar çok, bunu düşün kendini rahatlat lütfen..

Benim de 5 Eylül test günüm. 🥹 Bugün 4. günüm olmasına rağmen adet sancısı çektim bi ara. Panik oluyorum artık böyle şeyler hissedince. Doktora yazdım. Normal merak etme dedi ama inşallah öyledir... 🙏🏻

Ben bunu bilmiyordum ya haftaya oksapar ve progestan bitecek bi gideceğim inşaAllah çok teşekkür ediyorum. Neden sürekli para dökeyim ki ona vereceğim parayı minnoşuma kıyafetler alırım 😍😍😍🥰🥰🥰 teşekkür ederim Allah razı olsun
Aynen canım. Bugün oksapar için hastaneden rapor da çıkarttım. 9 ay niye para ödeyeyim ki bebeğime bir şeyler alırım. Hepimizden Allah razı olsun canım bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah 🤲🤲

X