Benım biri kuculdu ıyıce 4.gun embrıyolarıydı biri devam edıyor cok sukur yani bisi vardı bebek bence yolk kesesı daha kucuk oluyor galıba ama bu da kucuk baya kalbı duyulduguna gore bebektirSizin 5.gün embriyosu muyduben dün 5+5’te yolk keselerini gördüm ama bebekleri göremedim henüz
Ay naptınız içmeyinBen bir yada iki bugün üç içtim
Tabi bebeğin kalbini duydunuzBenım biri kuculdu ıyıce 4.gun embrıyolarıydı biri devam edıyor cok sukur yani bisi vardı bebek bence yolk kesesı daha kucuk oluyor galıba ama bu da kucuk baya kalbı duyulduguna gore bebektir
Çok sallamiyorum ben canım ya dikkat ettiğim şeyler var ama çokta değilAy naptınız içmeyinkafein azaltın diyolaryaa canım
Bir sorayım bakalım canım sonuçta üç aylık olana kadar kullanacamAna kadın doguma randevu al o zaman her 10 gunde 1 ben ankara da kadın doguma yazdırıyordum cok pahalı ya alınmaz o
Adet olacak hissinin olmaması iyi bişey aslında bende hiç olmadı adet hissi.. tabi adet sancısı gibi sancı yaşayanlar olup hamile kalanlarda var. O nedenle herkeseCok sagolun, adet olucak hissim bile yok. Rabbim sizin sonunuzdan etsi benide
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Kızlar minişimi gördum kalbını dınledım cok sukur
İnşallah, hepimiz için güzel olsun.Benım transferden sonra sadece karnım agrıdı adet gıbı gogusum pozıtıften biraz sonra agrımaya basladı hemen de agrımadı
Bi arkadasımda da hıc belırtı olmadı ınsallah her sey guzel olur
Benim ilaçlarım proluteks 25 mg iğne oksapar iğne göbekten bunlar coraspin hap progestan fitil prenetal life vitamin estrofem hap yoğun kullandığım için haftada 2000 harcıyorum ben hiç rapor cikartamadim yada yazdırmayı başaramadım sağlıkla gelsin de bir önceki kalbi duran bebeğimde 70 bin harcamistik bunda ne gider bilmiyorumSizinki progestan dex mı o galıba kalcadan vurulan baska cesıdı
Bir de bu tipler var sinir oluyorum. Raporun olunca zaten direkt eczaneden alıyorsun aile hekimine ne gerek var. Başka ilaçlara gelince hiçbir şey sormadan yazıyorlar tüp bebeğe gelince yazmak istemiyorlar. Ben direkt gebeyim bunu kullanıyorum deyip yazdırdım 20 gündürBenim Aile hekimim yazmam diyor rapor getir bakarız diyor
Niye acaba tüp Bebek olayını onemsemiyorlar ben yumurta toplama işlemi sonrası çok yoğun sancı cekmistim hatırlıyorum aile hekimine rapor istedim öyle bir şeye rapor yazmam demiştiBir de bu tipler var sinir oluyorum. Raporun olunca zaten direkt eczaneden alıyorsun aile hekimine ne gerek var. Başka ilaçlara gelince hiçbir şey sormadan yazıyorlar tüp bebeğe gelince yazmak istemiyorlar. Ben direkt gebeyim bunu kullanıyorum deyip yazdırdım 20 gündür
Çok teşekkürler canım benimAhh çok şükür gözün aydın canımmSağlıkla ilerlesin de o kalp atışını da duy
İnşallah canım benim çok teşekkürlerYa çok sevindim yakın zamanlarda kalp atışına gideceğiz güzel haberlerle buralarda sevinelim
Canım Bir kutu fitil zaten bana 4.5 gün, estrofem 5 gün, coraspirin 15 gün gidiyor. Onları yazdırsam da günde bir adet gelecek şekilde veriyor sgk yani ben ayda 6 kutu kullanıyorum birini ödüyor diğerlerini kendim alıyorum. Bunlar zaten sadece 2-3 bin tutuyor. Progestan ampül de kullanıyorum yazdırıyorum. Onları geçtim oksaparı 9 ay kullanacağım kesinleşti. çok pahalı. 20 gündür yazdırdım aile hekimine ama her yazdığında yüzdesi artıyor oksaparın. ona rapor çıkarmaya gideceğim yarın ben hastaneye. Genetik sonucum var pıhtılaşma bozukluğu olduğuna dair onu gösterip gebe olduğumu da söyleyip rapor verilmesini isteyeceğim bakalım ne olacak.Benim ilaçlarım proluteks 25 mg iğne oksapar iğne göbekten bunlar coraspin hap progestan fitil prenetal life vitamin estrofem hap yoğun kullandığım için haftada 2000 harcıyorum ben hiç rapor cikartamadim yada yazdırmayı başaramadım sağlıkla gelsin de bir önceki kalbi duran bebeğimde 70 bin harcamistik bunda ne gider bilmiyorum
İnşallah alırsın canım benim raporunu ben kadın doğuma sorup bir şansımı denerim yoksa çok önemsemiyorum inan sağlıkla gelsin de bütün birikimim gitsin umrumda değil ben üç ay kullanacam inşallah sen alırsın raporCanım Bir kutu fitil zaten bana 4.5 gün, estrofem 5 gün, coraspirin 15 gün gidiyor. Onları yazdırsam da günde bir adet gelecek şekilde veriyor sgk yani ben ayda 6 kutu kullanıyorum birini ödüyor diğerlerini kendim alıyorum. Bunlar zaten sadece 2-3 bin tutuyor. Progestan ampül de kullanıyorum yazdırıyorum. Onları geçtim oksaparı 9 ay kullanacağım kesinleşti. çok pahalı. 20 gündür yazdırdım aile hekimine ama her yazdığında yüzdesi artıyor oksaparın. ona rapor çıkarmaya gideceğim yarın ben hastaneye. Genetik sonucum var pıhtılaşma bozukluğu olduğuna dair onu gösterip gebe olduğumu da söyleyip rapor verilmesini isteyeceğim bakalım ne olacak.
Onu ben de çok duydum canım tüp bebekte ilaç yazmak istemiyorlarNiye acaba tüp Bebek olayını onemsemiyorlar ben yumurta toplama işlemi sonrası çok yoğun sancı cekmistim hatırlıyorum aile hekimine rapor istedim öyle bir şeye rapor yazmam demişti
Ya aile hekımı yazmasa da kadın dogum yazar arada gidip yazdır 2 dakka da yazıyolar az ugras canım yazık:)Benim ilaçlarım proluteks 25 mg iğne oksapar iğne göbekten bunlar coraspin hap progestan fitil prenetal life vitamin estrofem hap yoğun kullandığım için haftada 2000 harcıyorum ben hiç rapor cikartamadim yada yazdırmayı başaramadım sağlıkla gelsin de bir önceki kalbi duran bebeğimde 70 bin harcamistik bunda ne gider bilmiyorum
Vok teşekkür ederimÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Yaziyorlarsa uğraşırım canım sorun yokYa aile hekımı yazmasa da kadın dogum yazar arada gidip yazdır 2 dakka da yazıyolar az ugras canım yazık:)