2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sizin 5.gün embriyosu muydu ☺️ ben dün 5+5’te yolk keselerini gördüm ama bebekleri göremedim henüz
Benım biri kuculdu ıyıce 4.gun embrıyolarıydı biri devam edıyor cok sukur yani bisi vardı bebek bence yolk kesesı daha kucuk oluyor galıba ama bu da kucuk baya kalbı duyulduguna gore bebektir😅

Benım biri kuculdu ıyıce 4.gun embrıyolarıydı biri devam edıyor cok sukur yani bisi vardı bebek bence yolk kesesı daha kucuk oluyor galıba ama bu da kucuk baya kalbı duyulduguna gore bebektir😅
Tabi bebeğin kalbini duydunuz ☺️ yolk kesesi bebekten önce oluşan bir kese önce yolk görünüyor sonra bebek 🤭 bende cuma günü gideceğim inşallah görür ve duyarım 🤲🏻☺️

Cok sagolun, adet olucak hissim bile yok. Rabbim sizin sonunuzdan etsi benide
Adet olacak hissinin olmaması iyi bişey aslında bende hiç olmadı adet hissi.. tabi adet sancısı gibi sancı yaşayanlar olup hamile kalanlarda var. O nedenle herkese
Özel oluyor belirtiler. Adet olacak gibi hissetmeyin güzel o iyi o ☺️

Sizinki progestan dex mı o galıba kalcadan vurulan baska cesıdı
Benim ilaçlarım proluteks 25 mg iğne oksapar iğne göbekten bunlar coraspin hap progestan fitil prenetal life vitamin estrofem hap yoğun kullandığım için haftada 2000 harcıyorum ben hiç rapor cikartamadim yada yazdırmayı başaramadım sağlıkla gelsin de bir önceki kalbi duran bebeğimde 70 bin harcamistik bunda ne gider bilmiyorum 🙏🙏🙏🙏

Benim Aile hekimim yazmam diyor rapor getir bakarız diyor
Bir de bu tipler var sinir oluyorum. Raporun olunca zaten direkt eczaneden alıyorsun aile hekimine ne gerek var. Başka ilaçlara gelince hiçbir şey sormadan yazıyorlar tüp bebeğe gelince yazmak istemiyorlar. Ben direkt gebeyim bunu kullanıyorum deyip yazdırdım 20 gündür

Kızlar yoğun mide bulantısı yaşıyorum 54 kg ye düştüm aç geziyorum🤦🤦🤦 ilaç dışında önerisi olan var mı çubuk kraker leblebi falan denedim pek bir faydası olmadı

Bir de bu tipler var sinir oluyorum. Raporun olunca zaten direkt eczaneden alıyorsun aile hekimine ne gerek var. Başka ilaçlara gelince hiçbir şey sormadan yazıyorlar tüp bebeğe gelince yazmak istemiyorlar. Ben direkt gebeyim bunu kullanıyorum deyip yazdırdım 20 gündür
Niye acaba tüp Bebek olayını onemsemiyorlar ben yumurta toplama işlemi sonrası çok yoğun sancı cekmistim hatırlıyorum aile hekimine rapor istedim öyle bir şeye rapor yazmam demişti

Benim ilaçlarım proluteks 25 mg iğne oksapar iğne göbekten bunlar coraspin hap progestan fitil prenetal life vitamin estrofem hap yoğun kullandığım için haftada 2000 harcıyorum ben hiç rapor cikartamadim yada yazdırmayı başaramadım sağlıkla gelsin de bir önceki kalbi duran bebeğimde 70 bin harcamistik bunda ne gider bilmiyorum 🙏🙏🙏🙏
Canım Bir kutu fitil zaten bana 4.5 gün, estrofem 5 gün, coraspirin 15 gün gidiyor. Onları yazdırsam da günde bir adet gelecek şekilde veriyor sgk yani ben ayda 6 kutu kullanıyorum birini ödüyor diğerlerini kendim alıyorum. Bunlar zaten sadece 2-3 bin tutuyor. Progestan ampül de kullanıyorum yazdırıyorum. Onları geçtim oksaparı 9 ay kullanacağım kesinleşti. çok pahalı. 20 gündür yazdırdım aile hekimine ama her yazdığında yüzdesi artıyor oksaparın. ona rapor çıkarmaya gideceğim yarın ben hastaneye. Genetik sonucum var pıhtılaşma bozukluğu olduğuna dair onu gösterip gebe olduğumu da söyleyip rapor verilmesini isteyeceğim bakalım ne olacak.

Canım Bir kutu fitil zaten bana 4.5 gün, estrofem 5 gün, coraspirin 15 gün gidiyor. Onları yazdırsam da günde bir adet gelecek şekilde veriyor sgk yani ben ayda 6 kutu kullanıyorum birini ödüyor diğerlerini kendim alıyorum. Bunlar zaten sadece 2-3 bin tutuyor. Progestan ampül de kullanıyorum yazdırıyorum. Onları geçtim oksaparı 9 ay kullanacağım kesinleşti. çok pahalı. 20 gündür yazdırdım aile hekimine ama her yazdığında yüzdesi artıyor oksaparın. ona rapor çıkarmaya gideceğim yarın ben hastaneye. Genetik sonucum var pıhtılaşma bozukluğu olduğuna dair onu gösterip gebe olduğumu da söyleyip rapor verilmesini isteyeceğim bakalım ne olacak.
İnşallah alırsın canım benim raporunu ben kadın doğuma sorup bir şansımı denerim yoksa çok önemsemiyorum inan sağlıkla gelsin de bütün birikimim gitsin umrumda değil ben üç ay kullanacam inşallah sen alırsın rapor 🙏🙏🙏🙏

Ya aile hekımı yazmasa da kadın dogum yazar arada gidip yazdır 2 dakka da yazıyolar az ugras canım yazık:)

X