2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım senin amh neden o kadar yüksek bende pcosum ama benimki hep 4-5 arası ama hiç 5 göremedim yani hep 4 küsür çıkar
Bilmiyorum ki yüksek çıkıyor amh yumurta fazla ama herşeyin çoğu zarar diye boşuna dememişler yumurtası olmayanlarda nasıl sıkıntı varsa benim gibilerde de var işte yumurta çokluğundan çatlama sıkıntısı oluyor yumoşlar tembel oluyor…

Arkadaşlar transferimiz 7.gunu ve kahverengi lekelenme oldu dünde gittiniz idrarr testinde çift çizgi görmüştüm umarım belirtiler yanıltmaz bu lekelenme ne kadar sürer bilen varmı 29 temmuz test günüm

Arkadaşlar transferimiz 7.gunu ve kahverengi lekelenme oldu dünde gittiniz idrarr testinde çift çizgi görmüştüm umarım belirtiler yanıltmaz bu lekelenme ne kadar sürer bilen varmı 29 temmuz test günüm
Canım biraz daha bekle öyle test yap erken daha ilçaların etkisinden de pozitif çıkmış olabilir

Canım biraz daha bekle öyle test yap erken daha ilçaların etkisinden de pozitif çıkmış olabilir
Çatlatma iğnesi kullanmadım ikinci transferim ilkinde test günümde bile idrarim pozitif çıkmamıştı kahverengi lekelenme oldu bugün hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebeğin sana sımsıkı hayırlı haberle gelirsin buraya

Bana sakın sakın girme dediler

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım ben de 39 yaşındayım kontrol de kist çıktı sorun olmaz dedi dr 28 temmuzda transfer için gün verecek bu ikinci tüp bebek benim birincisi tuttu üç aylikken kalbi durdu

Çok geçmiş olsun!! Aynı yaşlardayız. Kalp durmasının sebebi neymiş, dikkat etmemi önereceğiniz bir şey var mı

Çok geçmiş olsun!! Aynı yaşlardayız. Kalp durmasının sebebi neymiş, dikkat etmemi önereceğiniz bir şey var mı
Genetik dediler canım yaşımız ileri olduğu için rabbim neyi hayırlı görüyorsa onu yaşayalım inşallah biraz nasip işi canım tüp bebekte en üst derecede ilaç iğne kullanıyoruz düşük olmasın diye ama olmuyorsa olmuyor önerim oluruna bırakalım 2020 de çok sağlıklı bir bebeğim olmuştu 55 gün sonra karaciğer büyümesinden vefat etti yani hayatin bize neler getireceğini bilemiyorsun...

Amin güzel haberleri burdan paylaşırız hepimiz inşallah
hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider
Amin çok teşekkür ederim hepimiz mutlu haberi alip bebeklerimizi kucagimiza aliriz sonunda insallah

Başın sağolsun çok zor ama en doğru zamanda inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini sağlıkla kucağına

Amin canim. Bende de kist çıktı folikül kisti olduğu için sorun olmaz dediler bana da. Başka bir kist olsa ertelerdik transferi dediler. İnşallah bu defa bebeğine kavuşursun. Gelişmeleri burdan paylaşırsan sevinirim.

Çok güzel açıklamışsın çok teşekkür ederim Rabbim gönlüne göre versin
Amin hepimizin inşallah. Yıllardır boğuşuyorum picosla uzman kadar bilgi sahibi olduk nerdeyse. Picosla doğal yoldan gebe kalmak zor ama yardımcı tedaviyle kolay. Benim eşimde de problemler olduğu için 15 yıldır uğraşıyoruz biz. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sana hormon testleri yapılmadı mı bu 8 yılda hiç? Ya da yumurtalıklarının polikistik görüntüsünden şüphelenmediler mi? Çok ilginç . Neyse sonuçta teşhis konmuş çok şükür. Pcoslular yardımcı tedavi yöntemleri ile çok kolay gebe kalıyor. Benim eşimde de sorun olduğu için biz yıllardır uğraşıyoruz. Yaşım 42 ama pcoslu olmanın avantajı ile yaşıma göre yumurtam çok benim yaşımdakilerden bir yumurta bile zor topluyorlar bende 12 yumurta toplandı. Sen hiç merak etme eşinde büyük bir problem yoksa sen çok kolay hamile kalırsın Allah’ın izniyle

Benim doktorum kist varken hiç başlamıyor hatta yumurtlama oldu diye transfer iptal etti tutma şansı düşer diye. Her doktor farklı tabi
İnşallah sıkı sıkı tutunur meleğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…