2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese merhaba. Başlığı görünce ben de yazmak istedim. Yaklaşık iki yıllık evliyim. Erkek faktörden dolayı tüp bebeğe başladık. Aralık ayında dört embriyomuz oldu. İki sefer tekli transfer yaptık tutmadı. Üçüncüye başlamadan doktor değiştirdik eşime vitamin desteği verildi. On gün yeniden başladık. Dondurulmuşların kalitesi orta olduğu için onları kullanmak istemedik. Yeniden yumurta toplandı fakat onlar da döllenmedi. Benim amh ekim ayından bu yana 1.12den 0.32ye düştü. Önümüzdeki hafta doktorlar görüşüp dondurulmuşları denemeyi teklif edicez. O zaman ağustosta transferim olabilir. Onlar da tutmazsa doktor ve merkez değişikliği yapmayı düşünüyoruz. Maddi ve manevi olarak yıprandığımız şu süreçte Allah hepimize mükafatını verir inşaallah

Kızlar opu öncesi e 2 değeriniz kaç çıktı ve kac yumurtaniz toplandı.. bu arada dalı günü çağırdılar toplama işlemi icin

Kızlar selam uzun zamandır girmiyordum siteye tekrar başladık tüp bebeğe 28 temmuz da transfer için gün verecek doktorum bu sefer yapmış olmak için yapıyorum gibi hissediyorum kendimi ocakta transfer olmuştu 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu çok kırgınim hayata ve yorgunum bu da olmazsa son çift embriyo kalıyor onu da deneyip hayatımda bu sayfayı kapatmak istiyorum artık olmasa da olur moduna girdim üç kaybim var beş de olabilir düşüncesinden çıkamıyorum malesef rabbim neyi hayırlı görüyorsa o olsun inşallah

Kızlar çok güzel haberler alacağınız bir ay olsun inşallah bende en başındayım adeti bklyrm az kaldı bakalım gün geçtikçe heyecanlanmaya başlıyorum Rabbim bu yolda olanların yar ve yardımcısı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın

Selamlar :) biz de erkek faktöründen dolayı tüp bebek tedavisi gördük. İlk tedavimizin sonucunda bir evladımız oldu. Şimdi kardeş için dondurulmuş embriyo transferi yapılacak inşaallah. Bir haftadır estrofem kullanıyorum ama bende çok karın ağrısı yaptı bu sefer. İlkinde böyle olduğunu hiç hatırlamıyorum, başka yaşayan var mı acaba? Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, hepimizi evlatlarla rızıklandırsın

Kızlar bu aya özel size bir öneride bulunacağım yapıp yapmamak tamamen size kalmış inşallah güzel sonuçlar alırız ben bugünden başlıyorum yapmaya sizede atıyorum

ÇOCUK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN
MUHARREM AYINA ÖZEL DUA

ŞARTLARI:
Kesinlikle 1/30 Muharrem içinde okunmalı.. Başka Ayda Okunmuyor..
Kesinlikle Tek Başına Değil, Kişilere Dağıtılarak Okunmalı..
Dağıtılan Kişilerin Abdestli Namazlı ve Ahlaken Çok Güzel Olmalarına Dikkat Edilmeli
Kesinlikle Kişilere Zorlayarak Verilmemeli, Muhakkak Okuyanlardan Helallik Alınmalı..
Kişiler Kendi Güçlerinin Yettiği, Rızalarının Olduğu Sayıda Almalı..
Dağıtılan Kişiler Dosdoğru Telafuz Ederek, Ya Tv Olmayan Bir Odada yada Seccade Başında Okunacak..
İlk 3 Ay Gebelik Kimseye Söylenmeyecek, Nazar Boyutu Yüksek Olduğu İçin Düşme Tehlikesi Olabiliyor..
ÇİFTLER BU TERTİBE BAŞLARKEN AYRI AYRI SADAKA VERECEKLER.. TERTİP BİTİNCEDE YİNE AYRI AYRI SADAKA VERİLECEK..

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
4.774 Defa Okunacak:

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾

"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn." (Enbiya 89)
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

Merhaba. Hepiniz çok gençsiniz okuduğum kadarıyla. Ben 42 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. PCOS luyum ben de.Eşimin ikinci evliliği ilk evliliğinden iki çocuğu var. Eşimde de sonradan varikosel, sperm ileri hız hareketi ve morfoloji problemleri çıktı. Her ikimizde de sorunlar var yani. 2 aşılama, bir tüp bebek, bir dış gebelik geçirdim. 6 defa kendiliğinden hamile kaldım onlar da kimyasal gebelikti kese görünmeden düşük oldu. İnsilün direnci var bir de bende. Ocak ayında tekrar tüp bebek tedavisine başladık. İlk tedavi yumurtaların birbirinden çok farklı boyutlarda büyümesi nedeniyle iptal edildi aşılamaya geçildi negatif oldu. Sonra ikinci tedaviye başladık. 9 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi. Yaşım ileri olduğu için ve çok düşük yaptığım için embriyolar genetik taramaya gitti. 3 embriyo sağlıklı geldi. Deprem nedeniyle transferi erteledik birkaç ay deprem bölgesinde olduğumuz için. Embriyolarım Ankara’da toplandı. Bugün reglimin üçüncü günü. Dün doktora gittim transfer hazırlıkları için. Muayenede bu yumurtan çatlamamış 31 mm duruyor folikül kisti olmuş dedi. Ona biraz moralim bozuldu. İster bekleyelim ister transfere hazırlanalım gebeliğe engel değil dedi. Ben de başlayalım dedim. Estrofem başladı günde 3 kez. 1 ağustosta kontrole gideceğim. Bakalım bir aksilik olmazsa ağustosta Ankara’da transferim yapılacak. Umarım hepimiz mutlu sonuçları burda paylaşırız

Merhaba biz yaptırmıştık, evet 3-4 hafta gibi bir sürede çıkıyor sonuç

Ankara'da nerde olacaksınız transferi ? Allah kolaylık versin güzel geçsin inşallah

Selam kızlar üç gün önce başladım iğnelere opu öncesi. Gonal f Oxotide Bide ovitrelle verdi doktor Rahim kalınlığımın gayet iyi olduğunu söyledi. Sizce bu ay transfer olur mu. Neye göre bir iki ay beklediniz. Bi de kasıklarımda sancı oluyo normal mi acaba

Merhaba ben de PCOS’um 15 yıldır. Adetleriniz düzenli olabilir ama yumurtlama her ay gerçekleşmiyor pcoslularda. Yumurta çok ama bu çok yumurtalar çok fazla hormon ürettiği için içlerinden biri her ay çıkıp büyüyemiyor, büyüse de çatlayamıyor. O nedenle gebe kalınamıyor doğal yolla ya da tesadüfen 3-5 ayda bir yumurtlama olursa doğal yolla çok zor hamile kalınıyor. Çok fazla yumurta olduğu için fazla hormon üretiliyor. Yüzde kıllanma, kilo artışı özellikle göbekte, afresiflik, bazen insilün direnci olabiliyor pcoslularda. Metabolik sendrom yani. Yumurtalar kalitesiz oluyor. Ama tüp bebek gibi yardımcı tedaviye kolay yanıt veriyor pcoslular. Doğum kontrol hapı ya da başka yöntemlerle tedavi öncesi yumurtlamayı baskılayıp rahmini hormonlarını biraz rahatlatıyorlar tedavi öncesi. Merak etme en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı dilerim

15 yıllık bir pcos lu olarak sana bir tavsiyede bulunayım. Tatlı, şekerli, paketli gıdalardan uzak dur. Bol yeşillik, yoğurt ye. Mümkünse her gün 45 dakika yürü. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yeme ve günde en az 2 litre su iç. Siagara kullanıyorsan bırakmaya çalış. Ben bu şekilde pcos’u biraz yenebildim. Bir de kilo almamaya dikkat et.

Merhaba.Yumurta çatlamadan da kanama olabiliyor canım. Bu kanam kalınlaşan rahim tabakasının dökülmesi çatlayan yumurtanın rahimden atılması değil. Muhtemelen yumurtaların büyüyüp çatlayamadı kist oldu ama rahim kalınlaşınca bir müddet sonra dökülüyor yumurtlama olmasa da . Bir link bıraktım istersen oku . Yumurtlama Olmadan Adet Olunur Mu? | Tüp Bebek Tedavisi | Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…