Amin canım aminRabbim Şafi ismi ile şifalar nasip etsin inşAllah bol bol zikir çek canım
İnşallah hep birlikte aylardır yıllardır yaşadıklarımızın umutlarımızın hayallerimizin karşılığı alırızHoşgeldiiin aramıza inşAllah hep birlikte hayırla pozitifleri alırız birer bireeer
İnşallahBenimde 7 Ağustos transfer inşallah pozitif haberler ile dolu bir ay olur
İstanbul bahçelievler medicalpark hastanesi canımİnşallahsiz nerde yaptırıyorsunuz?
Sanırım her bir yumurta 150 değer artışı yapıyor öyle hesaplamıştım benKızlar opu öncesi e 2 değeriniz kaç çıktı ve kac yumurtaniz toplandı.. bu arada dalı günü çağırdılar toplama işlemi icin
Merhaba biz yaptırmıştık, evet 3-4 hafta gibi bir sürede çıkıyor sonuçKızlaaar aranızda preferik kanda kromozom testi yaptıran var mı acaba ? Ne uzun süren bir sonuçmuş 20 gün diyorlardoktorum da sonuç çıktıktan sonra gelin dedi üroloji onaylaması gerekiyormuş eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var. Beklemek çok sıkıcı keşke hemen olup bitse :/
Ankara'da nerde olacaksınız transferi ? Allah kolaylık versin güzel geçsin inşallahMerhaba. Hepiniz çok gençsiniz okuduğum kadarıyla. Ben 42 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. PCOS luyum ben de.Eşimin ikinci evliliği ilk evliliğinden iki çocuğu var. Eşimde de sonradan varikosel, sperm ileri hız hareketi ve morfoloji problemleri çıktı. Her ikimizde de sorunlar var yani. 2 aşılama, bir tüp bebek, bir dış gebelik geçirdim. 6 defa kendiliğinden hamile kaldım onlar da kimyasal gebelikti kese görünmeden düşük oldu. İnsilün direnci var bir de bende. Ocak ayında tekrar tüp bebek tedavisine başladık. İlk tedavi yumurtaların birbirinden çok farklı boyutlarda büyümesi nedeniyle iptal edildi aşılamaya geçildi negatif oldu. Sonra ikinci tedaviye başladık. 9 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi. Yaşım ileri olduğu için ve çok düşük yaptığım için embriyolar genetik taramaya gitti. 3 embriyo sağlıklı geldi. Deprem nedeniyle transferi erteledik birkaç ay deprem bölgesinde olduğumuz için. Embriyolarım Ankara’da toplandı. Bugün reglimin üçüncü günü. Dün doktora gittim transfer hazırlıkları için. Muayenede bu yumurtan çatlamamış 31 mm duruyor folikül kisti olmuş dedi. Ona biraz moralim bozuldu. İster bekleyelim ister transfere hazırlanalım gebeliğe engel değil dedi. Ben de başlayalım dedim. Estrofem başladı günde 3 kez. 1 ağustosta kontrole gideceğim. Bakalım bir aksilik olmazsa ağustosta Ankara’da transferim yapılacak. Umarım hepimiz mutlu sonuçları burda paylaşırız
Merhaba ben de PCOS’um 15 yıldır. Adetleriniz düzenli olabilir ama yumurtlama her ay gerçekleşmiyor pcoslularda. Yumurta çok ama bu çok yumurtalar çok fazla hormon ürettiği için içlerinden biri her ay çıkıp büyüyemiyor, büyüse de çatlayamıyor. O nedenle gebe kalınamıyor doğal yolla ya da tesadüfen 3-5 ayda bir yumurtlama olursa doğal yolla çok zor hamile kalınıyor. Çok fazla yumurta olduğu için fazla hormon üretiliyor. Yüzde kıllanma, kilo artışı özellikle göbekte, afresiflik, bazen insilün direnci olabiliyor pcoslularda. Metabolik sendrom yani. Yumurtalar kalitesiz oluyor. Ama tüp bebek gibi yardımcı tedaviye kolay yanıt veriyor pcoslular. Doğum kontrol hapı ya da başka yöntemlerle tedavi öncesi yumurtlamayı baskılayıp rahmini hormonlarını biraz rahatlatıyorlar tedavi öncesi. Merak etme en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı dilerimSelam kızlar.. ben de büyük ihtimalle ağustosta dondurulmuş embriyo transferi olcam.. sekiz yıldır bi çok doktor gördüm ama bana ilk kez pcos olduğum ve bi tane çikolata kistim olduğu söylendi.. bunca yıldır sebepsiz deniyordu.. pcos hastalarına sorum şu: ne gibi pcos belirtiniz var benim adetler düzenli ve zayıf biriyimdir.. sadece yumurtam çok sanırım yumurtası çok olan da pcos mudur? bi de doktor bana lucrin iğne vurarak geçici menepoza soktu.. bu şekilde ilerleyen var mı?
Amin. Ankara’da Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç’ın kliniğinde transferim yapılacak bir aksilik olmazsa yumurtalarımı da kendisi toplamıştıAnkara'da nerde olacaksınız transferi ? Allah kolaylık versin güzel geçsin inşallah
15 yıllık bir pcos lu olarak sana bir tavsiyede bulunayım. Tatlı, şekerli, paketli gıdalardan uzak dur. Bol yeşillik, yoğurt ye. Mümkünse her gün 45 dakika yürü. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yeme ve günde en az 2 litre su iç. Siagara kullanıyorsan bırakmaya çalış. Ben bu şekilde pcos’u biraz yenebildim. Bir de kilo almamaya dikkat et.Selam kızlar.. ben de büyük ihtimalle ağustosta dondurulmuş embriyo transferi olcam.. sekiz yıldır bi çok doktor gördüm ama bana ilk kez pcos olduğum ve bi tane çikolata kistim olduğu söylendi.. bunca yıldır sebepsiz deniyordu.. pcos hastalarına sorum şu: ne gibi pcos belirtiniz var benim adetler düzenli ve zayıf biriyimdir.. sadece yumurtam çok sanırım yumurtası çok olan da pcos mudur? bi de doktor bana lucrin iğne vurarak geçici menepoza soktu.. bu şekilde ilerleyen var mı?
Merhaba.Yumurta çatlamadan da kanama olabiliyor canım. Bu kanam kalınlaşan rahim tabakasının dökülmesi çatlayan yumurtanın rahimden atılması değil. Muhtemelen yumurtaların büyüyüp çatlayamadı kist oldu ama rahim kalınlaşınca bir müddet sonra dökülüyor yumurtlama olmasa da . Bir link bıraktım istersen oku . Yumurtlama Olmadan Adet Olunur Mu? | Tüp Bebek Tedavisi | Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu.Peki tskler kızlar.İl dışından gelince kalicak yer ayırtmak gerekli oldugundan süresini öğrenmem gerekiyordu.ama net bir tarih yok anladığım kadarıyla.peki birde şunu anlamadım.simdi ben en son Mayıs 20 de adet oldum ondan sonra Haziran'da olmadım.7 temmuz muayenemde sol tarafta kist olusmus ve aynı zamanda iki yumurtam göründü.peki yumurtlama olmayınca adette olunmuyormusya peki ben kistten dolayi adet olmadigima göre bu iki yumurta nasıl oluştu.kafamda deli sorular var