2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Benimde ismim başak nevin hanımın kızının ismi başakmış seni gebe bırakırsam torunum gibi sevinicem demişti :) inşAllah Allahım çok amiinnn :)

siz nerede oturuyorsunuz okadar mutlu oldum ki aynı doktorum hastası olduğumuz için
Yıldırım da oturuyorum ben aslında doktorum Nevin Hanım değil ben Dilek Doğan Baş hastasıyım ama muayenehaneye gdiyordum işlemleri pembemavide yapıyormuş
şu an nevin hanımında hastası oldum yani :) bende çok memnun ve mutlu oldum bu arada ismim Merve

Aa bende
Aa öyle mi benim arkadaşımda yeni doğum yaptı dilek hanımın hastasıydı doğumunuda o gerçekleştirdi ama tedavisini nevin Hanımda tamamlamıştı pozitifi görmüştü :)

Aa bende

Aa öyle mi benim arkadaşımda yeni doğum yaptı dilek hanımın hastasıydı doğumunuda o gerçekleştirdi ama tedavisini nevin Hanımda tamamlamıştı pozitifi görmüştü :)
Ay ne güzel bir Tevafuk olmuş böyle :)
Sonumuz da benzesin inşAllah

Ben ilk transferimde ağlaya ağlaya bebeğimin vucudumda olduğunu hissederek günlük yazmıştım tarih atıp fikir olur belki eğer hatırlamak istersen yazabilirsin :)

Ben ilk transferimde ağlaya ağlaya bebeğimin vucudumda olduğunu hissederek günlük yazmıştım tarih atıp fikir olur belki eğer hatırlamak istersen yazabilirsin :)
Ay zaten çok ağlıyorum mahvolurum heralde eşim de çok kızıyor ağlamama ama napim annem hep der kalp ağlamadan gözden yaş akar mı diye sahiden öyle

Ay zaten çok ağlıyorum mahvolurum heralde eşim de çok kızıyor ağlamama ama napim annem hep der kalp ağlamadan gözden yaş akar mı diye sahiden öyle
oyyyy ağlama tadını çıkarrr bu hissiiinn her anının sen söyledıkçe benım 2 ay önce yaşadıklarım geliyor gözümün önüne. Bebeğin etkilenmesin ağlarsan ister istemez stres yaşarsın ve etkileniyorlarrr ne olursa olsun olumlu düşün ki mutluluk hormonu salgılasın vücudun.

Selam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?
Reglin iki ya da üçüncü günü e2 hormonu ile progesteron hormonlarina bakiliyor uygun düzeyde ise ilaç başlatıyor 10 gün gibi bu ilaçları kullanıyorsun sonra cagiriyor rahim duvarı kalınlığına bakıyor kalınlık 7mm-10mm arası olmalı eğer uygunsa 5 gün sonraya transfer günü veriyor yani bemde öyleydi bahçeci Umut tüp bebek merkeziidi

Kızlar inşallah hayırlısı ile tutunur bebişleriniz

Kızlar neden idrara sıkışık gidiliyor çok merak ediyorum ben bunu?

merhaba ben bu ay regl olunca tüp bebege başlayacaktım doktorum lucrin depot diye iğne yaptırdı 2 kez daha yaptırıp başlayacakmısız. bu şekilde tedavi gören var mı tüp bebek öncesi

canım biz embriyo dondurduki ben polip ameliyatı oldum 2 hafta önce, şimdi reglimi bekliyoruz ay daha fazla beklemekte istemiyorum , onu bekle bunu bekle helak oldum :)
Doğrudur benimde dondurulmuş 2. Transferim oldu ama tutmadı şuan 3. İçin ağustos adetimi bekliyorum bende histereskopi olacağım dondurulmuşta olsa ilaç kullanılıyor rahim kalınlığına baklıyor

Rahim şekli embriyoyu koymaya daha rahat oluyormuş daha iyi gözüküyormuş ultrasonda canım ama tutamıcak kadar sıkışık olma çünkü sonrasında hemen tuvalete çıkamıyorsun beklemek zorundasın çok zor oluyor aşırı sıkışık girersen test edildi onaylandı 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ben

Bende bir kez transfer oldum aşırı aşırı sıkışıktım çok zorlandım 2. Kez deneme transferi oldum rahim ağzını genişletmek adına sözde çok sıkışık olmycam diyerek kendimi şartladım ama yine ayarlayamadım. Siz daha tecrubelisiniz belli ki ne kadar önce ne kadar su içmek yeterli sizce tahmini

Ben transfer olmadan 500 ml lik bi şişe içtim sadece ondan sonra 15-20 dk içinde aldılar zaten beni öyle diyeyim fazlası zarar birde benim heyecandan çok tuvaletim gelir o yüzden az içiyorum diyebilirim

Ben transfer olmadan 500 ml lik bi şişe içtim sadece ondan sonra 15-20 dk içinde aldılar zaten beni öyle diyeyim fazlası zarar birde benim heyecandan çok tuvaletim gelir o yüzden az içiyorum diyebilirim
Ayyy 500 ml yeterli geldi mi peki gğzel görünüyormuymuş rahim içi filan ben 2 litreye Yakın içtim de çünkü bayılıcaktım

Ayyy 500 ml yeterli geldi mi peki gğzel görünüyormuymuş rahim içi filan ben 2 litreye Yakın içtim de çünkü bayılıcaktım
Bana doktorum çok iyi dolmuş demişti tam istediğimiz gibi görünüyor bende iyi olmuş ama çok kötüyüm demiştim

canım internet bilgisi şu şekilde :
Embriyo transferi yapılacak olan anne adayının idrara sıkışık olması istenir. Bunun sebebi ise embriyo transferi esnasında yapılan ultrasonda net görüntüyü sağlayabilmektir.

Benimde bugün transferim yapıldı Allah şeninde gönlüne göre versin bana 7 Ağustos test günü dedi bekleyeceğim umutla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…