Benimde ismim başak nevin hanımın kızının ismi başakmış seni gebe bırakırsam torunum gibi sevinicem demişti :) inşAllah Allahım çok amiinnn :)Bende doktorumdan memnunum transfer zamanı hep güzel şekilde motive ediyor
ben yumurta toplamada da transferde de çok ağladım elimde değil gözümden yaşlar boşalıyor hep geldi yanıma saçlarımı sevdi inşAllah tutacak dedi
ben folik asit folibol kullanıyorum devlet karşılıyor diye
uzun zaman inofolic combi içtim ama iyice pahalılaştı doktorum da sağlık ocağına yazdır folbiol dedi ondan devam ediyorum
Yıldırım da oturuyorum ben aslında doktorum Nevin Hanım değil ben Dilek Doğan Baş hastasıyım ama muayenehaneye gdiyordum işlemleri pembemavide yapıyormuşsiz nerede oturuyorsunuz okadar mutlu oldum ki aynı doktorum hastası olduğumuz için
Aa öyle mi benim arkadaşımda yeni doğum yaptı dilek hanımın hastasıydı doğumunuda o gerçekleştirdi ama tedavisini nevin Hanımda tamamlamıştı pozitifi görmüştü :)Yıldırım da oturuyorum ben aslında doktorum Nevin Hanım değil ben Dilek Doğan Baş hastasıyım ama muayenehaneye gdiyordum işlemleri pembemavide yapıyormuş
şu an nevin hanımında hastası oldum yani :) bende çok memnun ve mutlu oldum bu arada ismim Merve
Ay ne güzel bir Tevafuk olmuş böyle :)Aa bende
Aa öyle mi benim arkadaşımda yeni doğum yaptı dilek hanımın hastasıydı doğumunuda o gerçekleştirdi ama tedavisini nevin Hanımda tamamlamıştı pozitifi görmüştü :)
Çoookk amiiinnn :)Ay ne güzel bir Tevafuk olmuş böyle :)
Sonumuz da benzesin inşAllah
Ay zaten çok ağlıyorum mahvolurum heralde eşim de çok kızıyor ağlamama ama napim annem hep der kalp ağlamadan gözden yaş akar mı diye sahiden öyleBen ilk transferimde ağlaya ağlaya bebeğimin vucudumda olduğunu hissederek günlük yazmıştım tarih atıp fikir olur belki eğer hatırlamak istersen yazabilirsin :)
oyyyy ağlama tadını çıkarrr bu hissiiinn her anının sen söyledıkçe benım 2 ay önce yaşadıklarım geliyor gözümün önüne. Bebeğin etkilenmesin ağlarsan ister istemez stres yaşarsın ve etkileniyorlarrr ne olursa olsun olumlu düşün ki mutluluk hormonu salgılasın vücudun.Ay zaten çok ağlıyorum mahvolurum heralde eşim de çok kızıyor ağlamama ama napim annem hep der kalp ağlamadan gözden yaş akar mı diye sahiden öyle
Reglin iki ya da üçüncü günü e2 hormonu ile progesteron hormonlarina bakiliyor uygun düzeyde ise ilaç başlatıyor 10 gün gibi bu ilaçları kullanıyorsun sonra cagiriyor rahim duvarı kalınlığına bakıyor kalınlık 7mm-10mm arası olmalı eğer uygunsa 5 gün sonraya transfer günü veriyor yani bemde öyleydi bahçeci Umut tüp bebek merkeziidiSelam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?
Doğrudur benimde dondurulmuş 2. Transferim oldu ama tutmadı şuan 3. İçin ağustos adetimi bekliyorum bende histereskopi olacağım dondurulmuşta olsa ilaç kullanılıyor rahim kalınlığına baklıyorcanım biz embriyo dondurduki ben polip ameliyatı oldum 2 hafta önce, şimdi reglimi bekliyoruz ay daha fazla beklemekte istemiyorum , onu bekle bunu bekle helak oldum :)
Rahim şekli embriyoyu koymaya daha rahat oluyormuş daha iyi gözüküyormuş ultrasonda canım ama tutamıcak kadar sıkışık olma çünkü sonrasında hemen tuvalete çıkamıyorsun beklemek zorundasın çok zor oluyor aşırı sıkışık girersen test edildi onaylandı 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım benKızlar neden idrara sıkışık gidiliyor çok merak ediyorum ben bunu?
Bende bir kez transfer oldum aşırı aşırı sıkışıktım çok zorlandım 2. Kez deneme transferi oldum rahim ağzını genişletmek adına sözde çok sıkışık olmycam diyerek kendimi şartladım ama yine ayarlayamadım. Siz daha tecrubelisiniz belli ki ne kadar önce ne kadar su içmek yeterli sizce tahminiRahim şekli embriyoyu koymaya daha rahat oluyormuş daha iyi gözüküyormuş ultrasonda canım ama tutamıcak kadar sıkışık olma çünkü sonrasında hemen tuvalete çıkamıyorsun beklemek zorundasın çok zor oluyor aşırı sıkışık girersen test edildi onaylandı 3 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ben
Ben transfer olmadan 500 ml lik bi şişe içtim sadece ondan sonra 15-20 dk içinde aldılar zaten beni öyle diyeyim fazlası zarar birde benim heyecandan çok tuvaletim gelir o yüzden az içiyorum diyebilirimBende bir kez transfer oldum aşırı aşırı sıkışıktım çok zorlandım 2. Kez deneme transferi oldum rahim ağzını genişletmek adına sözde çok sıkışık olmycam diyerek kendimi şartladım ama yine ayarlayamadım. Siz daha tecrubelisiniz belli ki ne kadar önce ne kadar su içmek yeterli sizce tahmini
Ayyy 500 ml yeterli geldi mi peki gğzel görünüyormuymuş rahim içi filanBen transfer olmadan 500 ml lik bi şişe içtim sadece ondan sonra 15-20 dk içinde aldılar zaten beni öyle diyeyim fazlası zarar birde benim heyecandan çok tuvaletim gelir o yüzden az içiyorum diyebilirim
Bana doktorum çok iyi dolmuş demişti tam istediğimiz gibi görünüyorAyyy 500 ml yeterli geldi mi peki gğzel görünüyormuymuş rahim içi filanben 2 litreye Yakın içtim de çünkü bayılıcaktım
canım internet bilgisi şu şekilde :Kızlar neden idrara sıkışık gidiliyor çok merak ediyorum ben bunu?
Benimde bugün transferim yapıldı Allah şeninde gönlüne göre versin bana 7 Ağustos test günü dedi bekleyeceğim umutla8 TEMMUZ 2023
Herkese merhabaaa , uzuun zaman tedavi süreci iğneler , ilaçlar , haftada 2 kere doktor kontrolleri derken yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür
Dört dörtlük bir PCOS hastasıyım eşim de problem yok .
2 yıl olacak Eylül ayında evliliğimizin
24 yaşındayım
Yumurta toplama işleminden sonra 2. adetimi de oldum 2. günündeyim
Doktorumla iletişime geçtim günde 3 tane Estrofem içmemi salı günü de kontrole gelmemi söyledi
okuduğum kadarıyla adetin 20. günü civarı transfer işlemi olunuyormuş ( tabi rahim kalınlığına ve bazı kan değerlerine göredir mutlaka)
Çok heyecanlıyım
yüksek ihtimalle ağustos başı gibi transfer olacağım
siz hangi süreçtesiniz ?
neler yapıyorsunuz
Zamanla güncelleme yapacağım :)
11 Temmuz Salı Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 5,5 mm olmuş
10 mm istiyoruz dedi doktorum
Estrofem günde 3 içmeye devam
Pazartesi günü tekrar kontrol
17 Temmuz Pazartesi 2.Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 8,4 mm olmuş
rahimde 3 çizgiyi gördük dedi yani miniğin konması için her şey yolunda gibi görünüyor
Estrofemi bugün de iç dedi doktorum
Yarın tüp bebek merkezine gidip transfer için gün alacağız
Bir de kan alacaklarmış E2 değerine falan bakılması için
Doktorum her şey yolunda giderse çarşamba perşembe belki de transfer olur dedi
Çok heyecanlıyım
Sanırım sona yaklaştım
Hayırlı son olsun Allah'ım mutlu sonlar yaşat bize
18 Temmuz Salı
Bugün tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik
oradaki uzman doktorum salı günü transfer yapalım dedi
yani tam tamına 1 haftam var
estrofem günde 3 defa devam
perşembe günü progestan fitil günde 3 tane başlayacağım
25 Temmuz Allahın İzniyle miniği almaya gidiyoruzzz
25 TEMMUZ SALI
İŞTE O ŞAHANE GÜN
ULTRASON EŞLİĞİNDE MİNİĞİME KAVUŞMA ANIM VE ARDINDAN GELEN GÖZYAŞLARIM
SAYISIZ OKUDUĞUM DUALAR
ALLAHIM BU AMELİYATHANEYE BİR DAHA DOĞUMUMDA GİRMEYİ NASİP ET DİYE RABBİME YALVARIŞIM
HAMD OLSUN BİZ ARTIK 4 ağustosu bekleyeceğiz
Rabbim yeni başlayanların yardımcısı olsun inşallah
Güzel haberleri vermek duası ile Allah’a emanet olun