Merhaba. Hepiniz çok gençsiniz okuduğum kadarıyla. Ben 42 yaşındayım. 15 yıllık evliyim. PCOS luyum ben de.Eşimin ikinci evliliği ilk evliliğinden iki çocuğu var. Eşimde de sonradan varikosel, sperm ileri hız hareketi ve morfoloji problemleri çıktı. Her ikimizde de sorunlar var yani. 2 aşılama, bir
tüp bebek, bir dış gebelik geçirdim. 6 defa kendiliğinden hamile kaldım onlar da kimyasal gebelikti kese görünmeden düşük oldu. İnsilün direnci var bir de bende. Ocak ayında tekrar tüp bebek tedavisine başladık. İlk tedavi yumurtaların birbirinden çok farklı boyutlarda büyümesi nedeniyle iptal edildi aşılamaya geçildi negatif oldu. Sonra ikinci tedaviye başladık. 9 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi. Yaşım ileri olduğu için ve çok düşük yaptığım için embriyolar genetik taramaya gitti. 3 embriyo sağlıklı geldi. Deprem nedeniyle transferi erteledik birkaç ay deprem bölgesinde olduğumuz için. Embriyolarım Ankara’da toplandı. Bugün reglimin üçüncü günü. Dün doktora gittim transfer hazırlıkları için. Muayenede bu yumurtan çatlamamış 31 mm duruyor folikül kisti olmuş dedi. Ona biraz moralim bozuldu. İster bekleyelim ister transfere hazırlanalım gebeliğe engel değil dedi. Ben de başlayalım dedim. Estrofem başladı günde 3 kez. 1 ağustosta kontrole gideceğim. Bakalım bir aksilik olmazsa ağustosta Ankara’da transferim yapılacak. Umarım hepimiz mutlu sonuçları burda paylaşırız