2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bende yarın rahim filmi cektireicem c kollu rahim filmi Kadıköy sonomed de.insallah hayırlı sonuçlar çıkar hakkımızda.anne olacağız diye neler neler yapılıyor artık rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin 🤲

Sana hormon testleri yapılmadı mı bu 8 yılda hiç? Ya da yumurtalıklarının polikistik görüntüsünden şüphelenmediler mi? Çok ilginç . Neyse sonuçta teşhis konmuş çok şükür. Pcoslular yardımcı tedavi yöntemleri ile çok kolay gebe kalıyor. Benim eşimde de sorun olduğu için biz yıllardır uğraşıyoruz. Yaşım 42 ama pcoslu olmanın avantajı ile yaşıma göre yumurtam çok benim yaşımdakilerden bir yumurta bile zor topluyorlar bende 12 yumurta toplandı. Sen hiç merak etme eşinde büyük bir problem yoksa sen çok kolay hamile kalırsın Allah’ın izniyle
Testler yapıldı tüm hormon değerleri normal.. düzenli adet görüyorum.. zayıfım.. sarışına yakınım kıllanma sorunu aksine normal kılım bile zar zor çıkar 2 ayda bir sire giderim o derece… çok hafif sivilce var tek tük yani polikistik over sendromlarının tam tersi bi görüntüm var..hatta ben bi kere bi doktora ben pcosmuyum demiştim doktor bu tipte pcos olmaz demişti…herşey normal olunca hiç bi doktor bişey demedi.. en son üniversite hastanesindeki bi doktor sen pcossun yumurtaların çok fazla dedi.. orda öğrenince şok oldum.. yıllardır sebepsiz infertilite diye ordan oraya gezerdim şükür bi sebep buldum.. Nadir ya da sağlıksız yumurtluyorum muhtemelen sekiz yıldır bir tek düşüğüm yok.. sıfır…ağzından bal damlıyor canım inşallah bu sefer hamile kalırım 🙏

selam kızlar benim tedavi ağustos sonuna kaldı adetle doktora gittim histereskopi yapacağını söyledi diğer adetle başlanıyormuş tedaviye bende umutlanmıştım nasip 🙄

Selamlar konu sahibi Bursa pembe mavi de tedavı görmüş sanırım benimde bir negatif tüp bebek denemem var bu ay 2. Kez dondurulmuş embrıyo transferi gerçekleştireceğiz sizin durumumuz ne oldu acaba

Selamlar konu sahibi Bursa pembe mavi de tedavı görmüş sanırım benimde bir negatif tüp bebek denemem var bu ay 2. Kez dondurulmuş embrıyo transferi gerçekleştireceğiz sizin durumumuz ne oldu acaba

Selam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?

Selam kızlar, benimde reglime 1 hafta kaldı transfer için zaman bekliyorum bu ilk denememiz olcak, doktor regl olduğunda gel dedi de . Soramadım ben transfer işlemi reglken mi yapılıyor bitince mi ?
ilaca başlanıyor adetin 2. veya 3.günü o yüzden adetle gel diyolar kontrol eder rahimde sorun yoksa başlar herkesin tedavi şekli ve vücudun ilaca verdiği tepki farklı ben adet günümden itibaren 14. günümde transferimi yapmıştı doktorum sizinki böylede olabilir farklıda olabilir hayırlısı olsun şimdiden inşallah🤗

ilaca başlanıyor adetin 2. veya 3.günü o yüzden adetle gel diyolar kontrol eder rahimde sorun yoksa başlar herkesin tedavi şekli ve vücudun ilaca verdiği tepki farklı ben adet günümden itibaren 14. günümde transferimi yapmıştı doktorum sizinki böylede olabilir farklıda olabilir hayırlısı olsun şimdiden inşallah🤗
canım biz embriyo dondurduki ben polip ameliyatı oldum 2 hafta önce, şimdi reglimi bekliyoruz ay daha fazla beklemekte istemiyorum , onu bekle bunu bekle helak oldum :)

Merhaba Evet Pembemavide tedavi gördüm daha doğrusu tüm işlemlerim orada gerçekleşti bugün 5. gün dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti inşAllah sımsıkı tutunur :KK200:

25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım :KK200:

25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım :KK200:
Ayyyy hadi hayırlısı olsun tutunsun yavrun sana inşAllahhhhh Allahımmm inşAllah nevin Hanım değil mi doktorun

Merhaba Evet Pembemavide tedavi gördüm daha doğrusu tüm işlemlerim orada gerçekleşti bugün 5. gün dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti inşAllah sımsıkı tutunur :KK200:
Benimde mayıs ayında tüp bebek için tüm işlemlerim orada nevin hamımla beraber gerçekleşti fakat olumsuz sonuçlandı 4 embrıyom var hayırlısıyla dün regl 3. Günüm bu ay dondurulmuş devam edicez masıl geçti senim dondurulmuş ilk yapıcaz doğal siklus mu ilerlediniz acaba

Benimde mayıs ayında tüp bebek için tüm işlemlerim orada nevin hamımla beraber gerçekleşti fakat olumsuz sonuçlandı 4 embrıyom var hayırlısıyla dün regl 3. Günüm bu ay dondurulmuş devam edicez masıl geçti senim dondurulmuş ilk yapıcaz doğal siklus mu ilerlediniz acaba
ya neden olumsuz oldu acaba
ben pcos olduğum için dondurulmuş embriyo transfer ettiler

ya neden olumsuz oldu acaba
ben pcos olduğum için dondurulmuş embriyo transfer ettiler
Transferim çok zor gerçekleşti bende bir problem yok eşimde sperm azlığı var. Rahim çok oynak kanamam oluyor katater girmediğinden dün deneme transferi yaptılar rahim girişini biraz genişlettiler doktor Hanım nasip işi dedi extra vitaminler kullanıyorum rahim için çünkü rahim zorlandığı için enfeksiyon oluşuyor bebek ondan tutunmamış olabilir diye önlem amaçlı. Mayıs ayında aşırı alıştı dengeli ve düzenli beslenmiştim ama bu ay okadar dengesiz beslendimmm kiii anlatamam:) cipsler tatlılar umarım ikimizinde yavrusu tutunur bizlere çok masum şeyler istiyoruz Rabbimden Rabbim yüzümüzü güldürsün :)

Transferim çok zor gerçekleşti bende bir problem yok eşimde sperm azlığı var. Rahim çok oynak kanamam oluyor katater girmediğinden dün deneme transferi yaptılar rahim girişini biraz genişlettiler doktor Hanım nasip işi dedi extra vitaminler kullanıyorum rahim için çünkü rahim zorlandığı için enfeksiyon oluşuyor bebek ondan tutunmamış olabilir diye önlem amaçlı. Mayıs ayında aşırı alıştı dengeli ve düzenli beslenmiştim ama bu ay okadar dengesiz beslendimmm kiii anlatamam:) cipsler tatlılar umarım ikimizinde yavrusu tutunur bizlere çok masum şeyler istiyoruz Rabbimden Rabbim yüzümüzü güldürsün :)
Doktorum katateri gönderiyor ama içeri girmiyor diyordu rahim çok oynatmış yerinde durmuyor kayıyormul buyuzden ölüyorum o transfer anında bir de idrar baskısı🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ İnşallah yüzüm güler bu defa doktorumdan çok memnunum. Birde şey sarıcam folık asit ne kullanıyorsun acaba

Zaten bugün ekstra duygusalım göz yaşlarım eşliğinde okudum yazınızı
Rabbim büyük biz isteyeceğiz o da hayırla nasip edecek inşAllah dualarıma sizi de ekleyeceğim
Şafi ismi ile şifalar versin sizlerede :KK200:

Doktorum katateri gönderiyor ama içeri girmiyor diyordu rahim çok oynatmış yerinde durmuyor kayıyormul buyuzden ölüyorum o transfer anında bir de idrar baskısı🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ İnşallah yüzüm güler bu defa doktorumdan çok memnunum. Birde şey sarıcam folık asit ne kullanıyorsun acaba
Bende doktorumdan memnunum transfer zamanı hep güzel şekilde motive ediyor
ben yumurta toplamada da transferde de çok ağladım elimde değil gözümden yaşlar boşalıyor hep geldi yanıma saçlarımı sevdi inşAllah tutacak dedi
ben folik asit folibol kullanıyorum devlet karşılıyor diye
uzun zaman inofolic combi içtim ama iyice pahalılaştı doktorum da sağlık ocağına yazdır folbiol dedi ondan devam ediyorum

Bende bugün aşırı duygusalım reglıme bağlıyorum inşAllaahh yüzümüz gülsün okadar emek veriyoruz inşAllah rabbim bizi annelik makamıyla mükafatlandırır. Bu tamamen nasip Rabbime kalmış bişey

Bende doktorumdan memnunum transfer zamanı hep güzel şekilde motive ediyor
ben yumurta toplamada da transferde de çok ağladım elimde değil gözümden yaşlar boşalıyor hep geldi yanıma saçlarımı sevdi inşAllah tutacak dedi
ben folik asit folibol kullanıyorum devlet karşılıyor diye
uzun zaman inofolic combi içtim ama iyice pahalılaştı doktorum da sağlık ocağına yazdır folbiol dedi ondan devam ediyorum
siz nerede oturuyorsunuz okadar mutlu oldum ki aynı doktorum hastası olduğumuz için

X