Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde transferim 24 temmuz herseyi ayni yasamisiz inşallah buraya hamileyim yazmak bizede nasip olur8 TEMMUZ 2023
Herkese merhabaaa , uzuun zaman tedavi süreci iğneler , ilaçlar , haftada 2 kere doktor kontrolleri derken yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür
Dört dörtlük bir PCOS hastasıyım eşim de problem yok .
2 yıl olacak Eylül ayında evliliğimizin
24 yaşındayım
Yumurta toplama işleminden sonra 2. adetimi de oldum 2. günündeyim
Doktorumla iletişime geçtim günde 3 tane Estrofem içmemi salı günü de kontrole gelmemi söyledi
okuduğum kadarıyla adetin 20. günü civarı transfer işlemi olunuyormuş ( tabi rahim kalınlığına ve bazı kan değerlerine göredir mutlaka)
Çok heyecanlıyım
yüksek ihtimalle ağustos başı gibi transfer olacağım
siz hangi süreçtesiniz ?
neler yapıyorsunuz
Zamanla güncelleme yapacağım :)
11 Temmuz Salı Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 5,5 mm olmuş
10 mm istiyoruz dedi doktorum
Estrofem günde 3 içmeye devam
Pazartesi günü tekrar kontrol
17 Temmuz Pazartesi 2.Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 8,4 mm olmuş
rahimde 3 çizgiyi gördük dedi yani miniğin konması için her şey yolunda gibi görünüyor
Estrofemi bugün de iç dedi doktorum
Yarın tüp bebek merkezine gidip transfer için gün alacağız
Bir de kan alacaklarmış E2 değerine falan bakılması için
Doktorum her şey yolunda giderse çarşamba perşembe belki de transfer olur dedi
Çok heyecanlıyım
Sanırım sona yaklaştım
Hayırlı son olsun Allah'ım mutlu sonlar yaşat bize
18 Temmuz Salı
Bugün tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik
oradaki uzman doktorum salı günü transfer yapalım dedi
yani tam tamına 1 haftam var
estrofem günde 3 defa devam
perşembe günü progestan fitil günde 3 tane başlayacağım
25 Temmuz Allahın İzniyle miniği almaya gidiyoruzzz
10-12 gün kadar geçiyorKızlar ben birşeyi unuttum.opu için adetin ikinci günü ignelere baslaniyorya toplamaya kadar geçen süre kaç gün. istanbulda tedavi görüyorum adette gidecegim ikinci gün ignelere başlanacak ama kaç gün kalacağım İstanbul'da bilmiyorum yani iğneye başlamaya yumurta toplama arası kaç gundu
Heralde pazartesi- Salı gel der siye tahmin ediyorumKzlar merhaba ben de yeni başladım ilk denemem iğne aşamasındayım 10. Günüm bugün... sali gunu yani 8. Günümde gittim kontrole en son 12 mm en buyuk yumurta digerleri 10 9 diye gidiyordu sizce opu ne zaman olur cumart4si günü kontrole gideceğim
Daha çok yumurtanın büyütmesine bağlı aslında10-12 gün kadar geçiyor
Uzun protokol uygulatacak size anladığım. Bana da yaptılar ve daha sağlıklı yumurtalar aldılar.Kızlar merhaba bugün tüp bebek için muayeneye gittim yumurta sayım az gözüktü doktor bu ay başlamak istemedi adetimin 15.gününde başlamam için estrofem verdi böyle olan var mı aranızda bu arada 2.tüp bebek denemem
İNŞALLAH CANIMBenmde transferim 24 temmuz herseyi ayni yasamisiz inşallah buraya hamileyim yazmak bizede nasip olur
Dondurulmuş mu uzun protokol mü olacak benim de tahmini transferim o gün gibi duruyor daHerkese merhabalar arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyamadım ama bende bir çok aksilikten sonra 9 ağustosta transfer olacağım başlığı görünce katılmak istedim
Senin de yumurta sayın az mıydı canım sonra arttı mıUzun protokol uygulatacak size anladığım. Bana da yaptılar ve daha sağlıklı yumurtalar aldılar.
Sayısı çok az arttı ama asıl önemlisi kalitesi arttı döllendiler 5'inci güne gittiler. Dondurduk. Şimdi hamileyimSenin de yumurta sayın az mıydı canım sonra arttı mı
Çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza aldırmayı nasip etsinSayısı çok az arttı ama asıl önemlisi kalitesi arttı döllendiler 5'inci güne gittiler. Dondurduk. Şimdi hamileyim
Amin çok teşekkürler darısı başınızaÇok sevindim Allah sağ salim kucağınıza aldırmayı nasip etsin
Amin canım bizde ki asıl sorun erkek faktörü bi de Bnm yumurtalar eklendi üzerineAmin çok teşekkürler darısı başınıza
Herşeyin zamanı hayırlısıyla olur inşallahAmin canım bizde ki asıl sorun erkek faktörü bi de Bnm yumurtalar eklendi üzerine
Hoşgeldiiin aramıza inşAllah hep birlikte hayırla pozitifleri alırız birer bireeerHerkese merhabalar arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyamadım ama bende bir çok aksilikten sonra 9 ağustosta transfer olacağım başlığı görünce katılmak istedim
Rabbim Şafi ismi ile şifalar nasip etsin inşAllah bol bol zikir çek canımAmin canım bizde ki asıl sorun erkek faktörü bi de Bnm yumurtalar eklendi üzerine
Ayyyy ne güzel maşAllaah Rabbim bize de nasip etsiiin dua edin bizeSayısı çok az arttı ama asıl önemlisi kalitesi arttı döllendiler 5'inci güne gittiler. Dondurduk. Şimdi hamileyim
Benimde 7 Ağustos transfer inşallah pozitif haberler ile dolu bir ay olurHerkese merhabalar arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyamadım ama bende bir çok aksilikten sonra 9 ağustosta transfer olacağım başlığı görünce katılmak istedim
Amiiin inşallah Allah size de hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinAyyyy ne güzel maşAllaah Rabbim bize de nasip etsiiin dua edin bize