Strestedir canım benimde bir kaç ay önce transferim iptal oldu sonra regli günümü beklerken iptal olandan dolayı çok stres yaptım sonraki ay regli oldum ama nokta kadar geldi doktoru aradım regli olduğum için kontrol günü randevusu verdi ama resmen telefon görüşmesinden sonra hiç leke kanama gelmedi reglinin 5. Günü çağırdı doktor reglinin 4. Günü regli kanamam çok az geldi aşırı stres oldum 4. Güne kadar kan kırmızısı değil kahverengi nokta kadar geldi ama her şey yolundaydı estrofem falan başladım rahim kalınlaştı ama stres yapma stresten olmuyorkızlar selam sizlere birşey soracağım ya dün afedersiniz tahretlenirken adet olduğumu anladım ama pede ve wc akmıyor bugün strestenmidir kayboldu sanki ama dün doktorumu aradım cuma günü gel dedi şimdi sorun olurmu tedaviye başlayacaktık ya çok canım sıkkın sorun olurmu testlerimde falan ya
aa o zaman sorun olmaz yani demiiii çok şükür leke gibi oluyo ağrım var gelen şey sanki yok oldu yaaaa töcbe yarabbim adaçayı yeşil çay içiyom ertelensin istemiyorum yaaaaStrestedir canım benimde bir kaç ay önce transferim iptal oldu sonra regli günümü beklerken iptal olandan dolayı çok stres yaptım sonraki ay regli oldum ama nokta kadar geldi doktoru aradım regli olduğum için kontrol günü randevusu verdi ama resmen telefon görüşmesinden sonra hiç leke kanama gelmedi reglinin 5. Günü çağırdı doktor reglinin 4. Günü regli kanamam çok az geldi aşırı stres oldum 4. Güne kadar kan kırmızısı değil kahverengi nokta kadar geldi ama her şey yolundaydı estrofem falan başladım rahim kalınlaştı ama stres yapma stresten olmuyor
Gelir canım strestendir o nar suyu iç kan akışını sağlar hareket et bol bol harekette ettim rahat gelsin diye evde hareketler yapıyordum yürüyordum anca açılmıştım ama bitki çayları falan içmedim tekrar bir şey olur transfer ertelenir kaş yaparken göz çıkarmak gibi olmasın diye hareket ettim kan akışı içinaa o zaman sorun olmaz yani demiiii çok şükür leke gibi oluyo ağrım var gelen şey sanki yok oldu yaaaa töcbe yarabbim adaçayı yeşil çay içiyom ertelensin istemiyorum yaaaa
bende geçen tedaviden önce hadi badana yapalım falan dedik büyü temizliğe giriştim mutfak dolaplarını silerken erkenden kahve leke geldi aha dedim olcam heralde dünde kırmıza döndü ama bugün yok çalışıyorumda aksi gibide masa başı işim :)Gelir canım strestendir o nar suyu iç kan akışını sağlar hareket et bol bol harekette ettim rahat gelsin diye evde hareketler yapıyordum yürüyordum anca açılmıştım ama bitki çayları falan içmedim tekrar bir şey olur transfer ertelenir kaş yaparken göz çıkarmak gibi olmasın diye hareket ettim kan akışı için
Evet bende masa başı işte çalışıyorum 9 saat sürekli otur insanın hormonları zaten mahvoluyor mesai bitimi hemen yürüyüşe atıyorum kendimi :)bende geçen tedaviden önce hadi badana yapalım falan dedik büyü temizliğe giriştim mutfak dolaplarını silerken erkenden kahve leke geldi aha dedim olcam heralde dünde kırmıza döndü ama bugün yok çalışıyorumda aksi gibide masa başı işim :)
doktora söylesemmi ya doktor bey dün geldi ama bugün leke şeklinde napmalıyım diye yoksa yarın gel demişti cuma yani gideyimmi birşey demedenEvet bende masa başı işte çalışıyorum 9 saat sürekli otur insanın hormonları zaten mahvoluyor mesai bitimi hemen yürüyüşe atıyorum kendimi :)
Bence bir şey deme canım cuma günü yarın git bi doktor baksın bakmadan oda bir şey diyemez ki doğru olmaz baksın en azından en sağlıklı bilgiyi verir hem için rahat ederdoktora söylesemmi ya doktor bey dün geldi ama bugün leke şeklinde napmalıyım diye yoksa yarın gel demişti cuma yani gideyimmi birşey demeden
Merhabalar. Benim de yumurta toplama işlemim oldu 2. Adetimde randebha gidicem. Şu anlık 2 yumurtam donduruldu cumartesi tekrar görüşücem o gün de dondurma işlemi olucakmış. Yardımlarınızin neredeyse hepsini okudum önümdeki yolda bilmediğim ama öğreniceğim şeyleri sayenizde görmüş oldum. Bende 24 yaşındayım. Acaba sizin kaç yumurtanız donduruldu birde trasfer olduğunuz zaman lütfen bunu da yazmayı unutmayın sizin sayenizde bende benim gibilerde bilgilenmis oluyoruz. Ve umarım 25 temmuz günü transferiniz çok çok güzel geçer yavrunuz size tutunur ve eninde sonunda gerçekten ellerinizle bir tutuşma yaşarsınız.8 TEMMUZ 2023
Herkese merhabaaa , uzuun zaman tedavi süreci iğneler , ilaçlar , haftada 2 kere doktor kontrolleri derken yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür
Dört dörtlük bir PCOS hastasıyım eşim de problem yok .
2 yıl olacak Eylül ayında evliliğimizin
24 yaşındayım
Yumurta toplama işleminden sonra 2. adetimi de oldum 2. günündeyim
Doktorumla iletişime geçtim günde 3 tane Estrofem içmemi salı günü de kontrole gelmemi söyledi
okuduğum kadarıyla adetin 20. günü civarı transfer işlemi olunuyormuş ( tabi rahim kalınlığına ve bazı kan değerlerine göredir mutlaka)
Çok heyecanlıyım
yüksek ihtimalle ağustos başı gibi transfer olacağım
siz hangi süreçtesiniz ?
neler yapıyorsunuz
Zamanla güncelleme yapacağım :)
11 Temmuz Salı Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 5,5 mm olmuş
10 mm istiyoruz dedi doktorum
Estrofem günde 3 içmeye devam
Pazartesi günü tekrar kontrol
17 Temmuz Pazartesi 2.Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 8,4 mm olmuş
rahimde 3 çizgiyi gördük dedi yani miniğin konması için her şey yolunda gibi görünüyor
Estrofemi bugün de iç dedi doktorum
Yarın tüp bebek merkezine gidip transfer için gün alacağız
Bir de kan alacaklarmış E2 değerine falan bakılması için
Doktorum her şey yolunda giderse çarşamba perşembe belki de transfer olur dedi
Çok heyecanlıyım
Sanırım sona yaklaştım
Hayırlı son olsun Allah'ım mutlu sonlar yaşat bize
18 Temmuz Salı
Bugün tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik
oradaki uzman doktorum salı günü transfer yapalım dedi
yani tam tamına 1 haftam var
estrofem günde 3 defa devam
perşembe günü progestan fitil günde 3 tane başlayacağım
25 Temmuz Allahın İzniyle miniği almaya gidiyoruzzz
Canım Allah razı olsun güzel duaların için dualarını eksik etmeMerhabalar. Benim de yumurta toplama işlemim oldu 2. Adetimde randebha gidicem. Şu anlık 2 yumurtam donduruldu cumartesi tekrar görüşücem o gün de dondurma işlemi olucakmış. Yardımlarınızin neredeyse hepsini okudum önümdeki yolda bilmediğim ama öğreniceğim şeyleri sayenizde görmüş oldum. Bende 24 yaşındayım. Acaba sizin kaç yumurtanız donduruldu birde trasfer olduğunuz zaman lütfen bunu da yazmayı unutmayın sizin sayenizde bende benim gibilerde bilgilenmis oluyoruz. Ve umarım 25 temmuz günü transferiniz çok çok güzel geçer yavrunuz size tutunur ve eninde sonunda gerçekten ellerinizle bir tutuşma yaşarsınız.
Yaaa benimde opudan sonra iki adet dinlendirme oldu. Ama salı günü kontrolüm vardi transfer günüm belli olacaktı. Rahimde az miktar sıvı görüldü bu kötü bisey mi. O gün doktorum izinliydi başka bir doktor muayene etti çokds bilgi vermedi. Şimdi progesteron iğne coasprin estrfem vitamin birde sntibiyotik kullanıyorum. İşler yolunda giderse pazartesi saat 15.15 de transfer olcm başına gelen var mıValla canım hsg çekildim rahimde az bı yapışıklık var denildi histeroskopi olcam daha .snrasinda başlar sanirim
Olabilir canım yumurta az görünce.bende 7 temmuzda başladım.doktor muayenede 2 yumurta gordu dediki verecegim vitaminleri kullan ikinci adette gel muayene edelim yumurtaniz iyiyse iğneye baslayalim yeteli gelmezse sayı havuz yaparız dedi.ama vitamin haricinde hiç bir şey kullanmıyorum şuan adetimin 5 günü salı günü rahim filmi cektireicem bir dahaki adetin 2. Gunu gidecegim doktoraKızlar merhaba bugün tüp bebek için muayeneye gittim yumurta sayım az gözüktü doktor bu ay başlamak istemedi adetimin 15.gününde başlamam için estrofem verdi böyle olan var mı aranızda bu arada 2.tüp bebek denemem
Anladım canım evet maalesef bu ay az göründü napalım uğraşıcaz bana da estrofem verdi 10 gün içinde adet olacaksın ara gel dedi acaba o zaman başlar mı yoksa kontrol için mi gel dediOlabilir canım yumurta az görünce.bende 7 temmuzda başladım.doktor muayenede 2 yumurta gordu dediki verecegim vitaminleri kullan ikinci adette gel muayene edelim yumurtaniz iyiyse iğneye baslayalim yeteli gelmezse sayı havuz yaparız dedi.ama vitamin haricinde hiç bir şey kullanmıyorum şuan adetimin 5 günü salı günü rahim filmi cektireicem bir dahaki adetin 2. Gunu gidecegim doktora
Hiç bilgim yok maalesef bende bekliyorum ne derse.onu yapicazAnladım canım evet maalesef bu ay az göründü napalım uğraşıcaz bana da estrofem verdi 10 gün içinde adet olacaksın ara gel dedi acaba o zaman başlar mı yoksa kontrol için mi gel dedi
Bilgim yok canım.insallah sağlıklı şekilde transferin gerçekleşir tutunur miniğinYaaa benimde opudan sonra iki adet dinlendirme oldu. Ama salı günü kontrolüm vardi transfer günüm belli olacaktı. Rahimde az miktar sıvı görüldü bu kötü bisey mi. O gün doktorum izinliydi başka bir doktor muayene etti çokds bilgi vermedi. Şimdi progesteron iğne coasprin estrfem vitamin birde sntibiyotik kullanıyorum. İşler yolunda giderse pazartesi saat 15.15 de transfer olcm başına gelen var mı
İnşallah olumlu sonuçlanır meleğin sana sıkı sıkı tutunur canımMrb kızlar saat 3 te transferim var inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız