2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba kızlar, bende transfer bekliyorum. Ağustos ilk haftası regl olucam gibi, 2 hafta önce polip operasyonu oldum. Umarım sorun çıkmaz ve transfer olur heyecanla bekliyorum

Benmde transferim 24 temmuz herseyi ayni yasamisiz inşallah buraya hamileyim yazmak bizede nasip olur

10-12 gün kadar geçiyor

Heralde pazartesi- Salı gel der siye tahmin ediyorum

Uzun protokol uygulatacak size anladığım. Bana da yaptılar ve daha sağlıklı yumurtalar aldılar.

Herkese merhabalar arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyamadım ama bende bir çok aksilikten sonra 9 ağustosta transfer olacağım başlığı görünce katılmak istedim

Herkese merhabalar arkadaşlar hepinizin yorumlarını okuyamadım ama bende bir çok aksilikten sonra 9 ağustosta transfer olacağım başlığı görünce katılmak istedim
Dondurulmuş mu uzun protokol mü olacak benim de tahmini transferim o gün gibi duruyor da

Hoşgeldiiin aramıza inşAllah hep birlikte hayırla pozitifleri alırız birer bireeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…