- 23 Kasım 2020
- 221
- 387
- 53
- 34
Merhaba sizi de tabloya eklemek isterimKızlarkan değerlerim 483-882-1834 29 Ağustos da kese kontrolü var Rabbim şu topikte kim varsa hepsinin kucaklarıni bebislerle doldursun inşallah üç kayıptan sonra bu bebeğim evimize sağlıkla huzurla gelir inşallah
tabiki seve seveBeni de tabloya ekler misiniz
Amin amin pazartesi isteyecek farkındayım da artışı çok tatmin etmedi 2 kat artmasını bekliyordum. Doktorumu da tanıyorsam pnu da tatmin etmeyecek. Bakalım bi arasında pazartesi çıkacak sonuçta önemli tabi hayırla sonuçlansın cümlemizinCanım onu genelde herkesten istiyor zaten benide tekrar pazartesi çağırdı inşallah sayılarız kat kat yükselir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Lütfen moralini bozma bol bol dua et benim de 2 adet kalmıştı oncaa yumurtadanKızlar bebişimi aldım … maalesef 4 embriyomdan geriye 1 tane kaldı onu da transfer ettiler o da mükemmel kalitede olduğu söylenemezmiş..ama 5. Güne kadar gittiyse kötü olduğunu da düşünmüyorum …moralimi bozmuyorum ..yumurtaya can veren Rabbim inşallah benim bebeğimede can verir
Merhaba sizi de tabloya eklemek isterimBen pozitif gördüm şükür. Yarın kese görmeye gideceğim
Yaş 35 11 ağustostabiki seve seve
yaşınız , transfer tarihiniz nedir belirtir misiniz
sayfa 1 de görebilirsiniz herkese umut olsun
Canımın içi 15 Ağustos transfer, 25 Ağustos sonuç tarihimolacakkk allahın izniylee
sonuç tarihin ne zaman seni de ekleyeliimm
Bu arada yanlış anladm sanırım pozitif olanları ekliyorsunuz sanirim benim test günüm çarşamba henüz belli değil gqnitabiki seve seve
yaşınız , transfer tarihiniz nedir belirtir misiniz
sayfa 1 de görebilirsiniz herkese umut olsun
23 ü oluyordeğil mi test gününüzBu arada yanlış anladm sanırım pozitif olanları ekliyorsunuz sanirim benim test günüm çarşamba henüz belli değil gqni
ekledim
Evet 23 ağustos. insallh dediğiniz gibi olur23 ü oluyordeğil mi test gününüz
sorun değil rabbim böyle nasipetti demekki malum oldu hadi inşallah :)))
O kadar haklı bir endişe ki canımDoktorum daha aramadı bakalım o geçen defa en az yüzde 80 bekleriz demişti o zamanlar. Gerçi o zamanki kan tahlillerim ile alakası yok ama bakalım. Normalde olumlu bir insanım ama sanırım geçen defadan dolayı korktum biraz. Pazartesiye kadar rahat edemicem o belli de
İnşallah canım benim yer gök dua rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallahMAŞALLAH sağlıkla devam etsin canımm sağlıkla al bebişini kucanabende test yaptırıcam ama ilkini geçen hafta verdim şimdi pazartesi vericem bakalım sağlıkla artmış olsun isteyen herkesin çok Aminnn
ekledimm Allahın izniyle pozitif haberlerini bekliyorumCanımın içi 15 Ağustos transfer, 25 Ağustos sonuç tarihimYaş ise 39
Yaaa hayırlısı olsunCanım çok şükür pozitif
inşAllahh miniğinin belirtileridiiirBu arada transferimim 8. Günü bugün ama ben aşırı bulantı ve kusma yaşadım yediğim bisey mi dokundu acaba ya da böyle bir belirtisi olan var mı aranızda
Canımm hiiç endişe etme 1 tanecik embriyoya ihtiyacımız var zaten ve kalitesi düşük ne çok embriyonun gebelikle sonuçlandığını gördük buralarda. Sakın sakın üzme germe kendiniKızlar bebişimi aldım … maalesef 4 embriyomdan geriye 1 tane kaldı onu da transfer ettiler o da mükemmel kalitede olduğu söylenemezmiş..ama 5. Güne kadar gittiyse kötü olduğunu da düşünmüyorum …moralimi bozmuyorum ..yumurtaya can veren Rabbim inşallah benim bebeğimede can verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?