2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bebişimi aldım … maalesef 4 embriyomdan geriye 1 tane kaldı onu da transfer ettiler o da mükemmel kalitede olduğu söylenemezmiş..ama 5. Güne kadar gittiyse kötü olduğunu da düşünmüyorum …moralimi bozmuyorum ..yumurtaya can veren Rabbim inşallah benim bebeğimede can verir

Merhaba sizi de tabloya eklemek isterim
yaşınız , transfer tarihiniz nedir belirtir misiniz
sayfa 1 de görebilirsiniz herkese umut olsun

Canım onu genelde herkesten istiyor zaten benide tekrar pazartesi çağırdı inşallah sayılarız kat kat yükselir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Amin amin pazartesi isteyecek farkındayım da artışı çok tatmin etmedi 2 kat artmasını bekliyordum. Doktorumu da tanıyorsam pnu da tatmin etmeyecek. Bakalım bi arasında pazartesi çıkacak sonuçta önemli tabi hayırla sonuçlansın cümlemizin

Lütfen moralini bozma bol bol dua et benim de 2 adet kalmıştı oncaa yumurtadan
embriyolog da demişti ki bize 1 adet lazım
o yüzden sakın üzülme Allah büyük dua et bol boool

O kadar haklı bir endişe ki canım Ama sen güzel düşün, dua et kat kat yükseliversin inşaallah Rabbim inşirah ferahlığı versin içine, sevindirsin seni ve bekleyen herkesi

MAŞALLAH sağlıkla devam etsin canımm sağlıkla al bebişini kucana bende test yaptırıcam ama ilkini geçen hafta verdim şimdi pazartesi vericem bakalım sağlıkla artmış olsun isteyen herkesin çok Aminnn
İnşallah canım benim yer gök dua rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah

Bu arada transferimim 8. Günü bugün ama ben aşırı bulantı ve kusma yaşadım yediğim bisey mi dokundu acaba ya da böyle bir belirtisi olan var mı aranızda

Canımm hiiç endişe etme 1 tanecik embriyoya ihtiyacımız var zaten ve kalitesi düşük ne çok embriyonun gebelikle sonuçlandığını gördük buralarda. Sakın sakın üzme germe kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…