ekledim sizi :)Harikasın canım yaş 39 transfer 4 Ağustos pozitif çok şükür
Ben 6 gun sonra oldum transferi dondurulmus embriyoKızlar ben bugun catlatma ignesi vurulacagim sonra da transfer... siz catlatma ignesinden kac gun sonra transfer oldunuz. Dogal sirkülasyon
Çok teşekkürler uzun zamandır hayal ediyordukekledim sizi :)
sayfa 1 e giderek görebilirsiniz
Elhamdülillah yaşatan Allaha hamd olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşAllahhhÇok teşekkürler uzun zamandır hayal ediyorduk
Ayyy hadi gözünüz aydın canım sağlıkla ilerlesin inşaallahCanım çok şükür pozitif
Canım benim dur evham yapma, kişiden kişiye günden güne değişiyor değerler. Bence kötü değil9. Gün. 144
11.Gün 245
yüzde 70 artmış. Çok tatmin olmadım ilk bebişi kaybedince insan ister istemez korkuyor. Doktorum daha aramadı ama muhtemelen pazartesi yine kan isteyecek. Rabbim korusun hayırlara çıkarsındua ederseniz sevinirim benim yaşadıklarımı siz anlarsınız çünkü
Yaş 30 unutmuşum
yaşınız kaçtı :)
MAŞALLAH sağlıkla devam etsin canımm sağlıkla al bebişini kucanaKızlarkan değerlerim 483-882-1834 29 Ağustos da kese kontrolü var Rabbim şu topikte kim varsa hepsinin kucaklarıni bebislerle doldursun inşallah üç kayıptan sonra bu bebeğim evimize sağlıkla huzurla gelir inşallah
Ayyyy Allahımmm o listeye pozitif olarak eklenmek bana da nasip olsuunnnn ve buradaki bütün güzel anne adaylarınaaaaekledim sizi :)
sayfa 1 e giderek görebilirsiniz
MAŞALLAH canımm sağlıkla devam etsin Çok AminnnKızlar 12.gün test sonucum 1132 çıktı çok şükür. Rabbim bekleyenlere de güzel sonuçlar nasib etsin inşallah
olacakkk allahın izniyleeAyyyy Allahımmm o listeye pozitif olarak eklenmek bana da nasip olsuunnnn ve buradaki bütün güzel anne adaylarınaaaa
Merhaba sizi de tabloya eklemek isterimKızlar 12.gün test sonucum 1132 çıktı çok şükür. Rabbim bekleyenlere de güzel sonuçlar nasib etsin inşallah
Doktorum daha aramadı bakalım o geçen defa en az yüzde 80 bekleriz demişti o zamanlar. Gerçi o zamanki kan tahlillerim ile alakası yok ama bakalım. Normalde olumlu bir insanım ama sanırım geçen defadan dolayı korktum biraz. Pazartesiye kadar rahat edemicem o belli deCanım benim dur evham yapma, kişiden kişiye günden güne değişiyor değerler. Bence kötü değil
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok şükürAyyy hadi gözünüz aydın canım sağlıkla ilerlesin inşaallah
Canım onu genelde herkesten istiyor zaten benide tekrar pazartesi çağırdı inşallah sayılarız kat kat yükselir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur9. Gün. 144
11.Gün 245
yüzde 70 artmış. Çok tatmin olmadım ilk bebişi kaybedince insan ister istemez korkuyor. Doktorum daha aramadı ama muhtemelen pazartesi yine kan isteyecek. Rabbim korusun hayırlara çıkarsındua ederseniz sevinirim benim yaşadıklarımı siz anlarsınız çünkü
Beni de tabloya ekler misinizHerkese selam kızlargün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummmBizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?