2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

9. Gün. 144
11.Gün 245

yüzde 70 artmış. Çok tatmin olmadım ilk bebişi kaybedince insan ister istemez korkuyor. Doktorum daha aramadı ama muhtemelen pazartesi yine kan isteyecek. Rabbim korusun hayırlara çıkarsın dua ederseniz sevinirim benim yaşadıklarımı siz anlarsınız çünkü

Canım benim dur evham yapma, kişiden kişiye günden güne değişiyor değerler. Bence kötü değil

MAŞALLAH sağlıkla devam etsin canımm sağlıkla al bebişini kucana bende test yaptırıcam ama ilkini geçen hafta verdim şimdi pazartesi vericem bakalım sağlıkla artmış olsun isteyen herkesin çok Aminnn

Kızlar 12.gün test sonucum 1132 çıktı çok şükür. Rabbim bekleyenlere de güzel sonuçlar nasib etsin inşallah
Merhaba sizi de tabloya eklemek isterim
yaşınız , transfer tarihiniz nedir belirtir misiniz
sayfa 1 de görebilirsiniz herkese umut olsun

Canım benim dur evham yapma, kişiden kişiye günden güne değişiyor değerler. Bence kötü değil
Doktorum daha aramadı bakalım o geçen defa en az yüzde 80 bekleriz demişti o zamanlar. Gerçi o zamanki kan tahlillerim ile alakası yok ama bakalım. Normalde olumlu bir insanım ama sanırım geçen defadan dolayı korktum biraz. Pazartesiye kadar rahat edemicem o belli de

Canım onu genelde herkesten istiyor zaten benide tekrar pazartesi çağırdı inşallah sayılarız kat kat yükselir hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur

Beni de tabloya ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…