2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Oyyy kuzum ne güzel bir haber bu maşaallah barekallah, sonuna kadar böyle olsun inşaallah

Ya kızlar bir sorum var pozitifi gördükten sonra çalışma hayatına geri dönen var mı ? Hemşireyim bende şimdi 12 günlük test süresince raporluyum ama sonrasında ne yapacağımı bilemiyorum doktorum da rapor veremiyor başka doktor bulmam gerekecek onlar da kese ve kalp atışı olmadan verirler mi onuda bilemiyorum kararsız kaldım biraz

Canımcım eğer psikolojik olarak kendini iyi hissedeceksen rapor al tabii

Kızlar az önce hastaneden aradılar bugün 3. Gün 5 hücreli imiş gelişimi geriden geliyor biz 6 olmasını isteriz dediler 5. Günü bekleyecekler sizce hâlâ bi ümit var mı? Şu 3 günde tükendim gerçekten

Canım benim dua et bol bol ve çok düşünmemeye çalış, Rabbim ol derse her şey olur

Kızlar ben bugun catlatma ignesi vurulacagim sonra da transfer... siz catlatma ignesinden kac gun sonra transfer oldunuz. Dogal sirkülasyon

Canım inan çok sevindim. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inaşallah. bu defa Allah ın izniyle meleğin seninle 29 ağustos transferin kaçıncı günü oluyor? 5. Gün embriyosu muydu senin?

Canım inan çok sevindim. Sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inaşallah. bu defa Allah ın izniyle meleğin seninle 29 ağustos transferin kaçıncı günü oluyor? 5. Gün embriyosu muydu senin?
Amin inşallah çok teşekkürler canım benim 5.gun embriyo 4 Ağustos da transfer olmuştum canım 25 gün sonrası

Herkese selam kızlar gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur

Harikasın canım yaş 39 transfer 4 Ağustos pozitif çok şükür

Yas 39 transfer 4 Ağustos pozitif çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…