2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Herkese selam kızlar 🥰 gün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummm 🥰🥰Bizim de artık tablomuz var bekliyorummmm 🥰🥰
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur 🐣🐣
@
İnşallah canım benim yer gök dua rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah 🥰🙏♥️
Çooook Aminnn canımm🙏🦋🐬

Herkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/🥲 razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla 😇🥰

Ne güzell😍 Tebrik ederim inşaallah saglıkla kucagınıza alırsınız. 12 gunu nasıl gecırdınız? Belırtılerınız nelerdi?
Hergün yürüyüş yaptım pek yatamadım kızımdan dolayı zaten işimi de hep yapyım sadece ağır iş yapmadım. Bel ağrısı ve sık idrara çıkma oldu bende belirti olarak. Rabbim sizede nasib etsin inşallah🙏😊

Herkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/🥲 razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla 😇🥰
Canımcım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
Benim kadar sık idrara çıkıyor musun bilmiyorum ama bende inanılmaz sıkışıktım transfer zamanı
hatta hemşire o kadar su içmişsin ki idrar kesen baskı yapmış bebeği koyacağımız yere dedi 🤣
Transferden sonra ben altıma kaçırırım diye düşünüyordum o derece sıkışıktım
ama odaya bi geldim resmen o anın heyecnaından tuvaletimi unuttum 15 dk sonra falan yapmıştım tuvaletimi hiç korkma bol bol dua et

O kadar haklı bir endişe ki canım ❤️ Ama sen güzel düşün, dua et kat kat yükseliversin inşaallah 💫 Rabbim inşirah ferahlığı versin içine, sevindirsin seni ve bekleyen herkesi 💕
Amin Allah razı olsun canım Rabbim kat kat fazlasını da size versin 🤲🤍

Öncelikle hayirli olsun sureciniz hayirla sonuclansin. Stres panik olabiliyor ama yapmamaya çalışın herşeyin başı stres bende sizin gibi bu idrar konusundan muzdarip tim ve transfee sonrasi odaya ciktigimda hasta bezi rica ettim ve altima koydum. Ve problemi ortaddan kaldirdik rica ederseniz yardim olacaklardir

Back
X