- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
İlk beni ekledin canımMerhaba sizi de tabloya eklemek isterim
yaşınız , transfer tarihiniz nedir belirtir misiniz
sayfa 1 de görebilirsiniz herkese umut olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk beni ekledin canımMerhaba sizi de tabloya eklemek isterim
yaşınız , transfer tarihiniz nedir belirtir misiniz
sayfa 1 de görebilirsiniz herkese umut olsun![]()
Insallh ama çok unudum yok bakalım hayırlısı olsun herseyininşAllahh miniğinin belirtileridiiir
ben yaşamadım o tarz bir şey
Ayyy cansın hadi inşaallahhhekledimm Allahın izniyle pozitif haberlerini bekliyorum![]()
Ekledimm maşallahhh
Merhaba sizi de tabloya eklemek isterimYok canım 3. Deneme de oldu bizim. 4 embriyo vardı. 3. Deneme tek ile pozitif gördük
@Herkese selam kızlargün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummmBizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur![]()
Çooook Aminnn canımmİnşallah canım benim yer gök dua rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah![]()
Yaa benimde 12 Ağustos transfer silik cizgiyi gördüm ama beta vermedim daha 24 Ağustos beta tarihim yaşım da 26 beni de ekler misinnnekledimm Allahın izniyle pozitif haberlerini bekliyorum![]()
ekledim bile pozitif haberini almak nasip olsunnYaa benimde 12 Ağustos transfer silik cizgiyi gördüm ama beta vermedim daha 24 Ağustos beta tarihim yaşım da 26 beni de ekler misinnn![]()
Evet canım o da tüp bebek ilk deneme 2 yaşındaYaa maşallah kızınız da mı var kaç yaşında o da tedaviyle mi olmuştu
Ayyy ekledim transfer tarihimiz aynı hemde MaşAllahhhemy14 benide eklermisin canim . yas 26 transfer tarihi 25 temmuz. Sonuc Pozitif
Evet dun duydukk cok güzeldi ikizler ikisinide duyduk birisi 6 haftalik diğeri6+1 olmuşlar cok guzel bir duygu bu aralar cok duygusalimmAyyy ekledim transfer tarihimiz aynı hemde MaşAllahhh
kalp atışını duydunuz mu ya da ne zaman çağırdı doktor
Hergün yürüyüş yaptım pek yatamadım kızımdan dolayı zaten işimi de hep yapyım sadece ağır iş yapmadım. Bel ağrısı ve sık idrara çıkma oldu bende belirti olarak. Rabbim sizede nasib etsin inşallahNe güzellTebrik ederim inşaallah saglıkla kucagınıza alırsınız. 12 gunu nasıl gecırdınız? Belırtılerınız nelerdi?
Ay MaşallahhhEvet dun duydukk cok güzeldi ikizler ikisinide duyduk birisi 6 haftalik diğeri6+1 olmuşlar cok guzel bir duygu bu aralar cok duygusalimm
Senin kaç çıktı canımÇok şükür benimde pozitif çıktıgözümüz aydın sizin ikiz sanırım değeriniz yüksek çıkmış
Canımcım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsinHerkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla
![]()
Amin Allah razı olsun canım Rabbim kat kat fazlasını da size versinO kadar haklı bir endişe ki canımAma sen güzel düşün, dua et kat kat yükseliversin inşaallah
Rabbim inşirah ferahlığı versin içine, sevindirsin seni ve bekleyen herkesi
![]()
Öncelikle hayirli olsun sureciniz hayirla sonuclansin. Stres panik olabiliyor ama yapmamaya çalışın herşeyin başı stres bende sizin gibi bu idrar konusundan muzdarip tim ve transfee sonrasi odaya ciktigimda hasta bezi rica ettim ve altima koydum. Ve problemi ortaddan kaldirdik rica ederseniz yardim olacaklardirHerkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla
![]()