- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Yaş 28 Transfer 7 Ağustos pozitifHerkese selam kızlargün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummmBizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
Emy hocam beni de ekler misin :)Herkese selam kızlargün geldi dertleştik hala dertleşiyoruz yaşadığımız bu zorlu süreci az da olsa birileriyle konuşarak rahatlayarak geçiriyoruz :)
çok şükür tablo yapmayı bir arkadaşım sayesinde başarabildim bu topik tablosuz kalmamalı bir sürü pozitif gördüm çok mutluyummmBizim de artık tablomuz var bekliyorummmm
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli olur
Canim guzel dileklerin icin tesekkur ederim seninde. Sağlıklica kucagina almayi nasip etsinAy Maşallahhh
Allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin tüylerim diken diken oldu
Hic beta degerime baktirmadim.yarin bakalim ne çıkacak
Hayırlı olsun canımKızlarkan değerlerim 483-882-1834 29 Ağustos da kese kontrolü var Rabbim şu topikte kim varsa hepsinin kucaklarıni bebislerle doldursun inşallah üç kayıptan sonra bu bebeğim evimize sağlıkla huzurla gelir inşallah
Canimmm bende ayniyiiim azcik gelsiin dogru wcye gidiyorumCanımcım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
Benim kadar sık idrara çıkıyor musun bilmiyorum ama bende inanılmaz sıkışıktım transfer zamanı
hatta hemşire o kadar su içmişsin ki idrar kesen baskı yapmış bebeği koyacağımız yere dedi
Transferden sonra ben altıma kaçırırım diye düşünüyordum o derece sıkışıktım
ama odaya bi geldim resmen o anın heyecnaından tuvaletimi unuttum 15 dk sonra falan yapmıştım tuvaletimi hiç korkma bol bol dua et
Maşallahhh ekledim tabiiiki seve seveEmy hocam beni de ekler misin :)
Yaş 33 , transfer tarihi 11 Ağustos pozitif
Seve seve ekledimYaş 28 Transfer 7 Ağustos pozitif
Senden de pozitifiii bekliyorum inşAlllaaahCanimmm bende ayniyiiim azcik gelsiin dogru wcye gidiyorumrahatladim bak simdiii.. 15 dk dayanırım diye düşünüyorum (inşallah )Allah hepimizin yardımcısı olsun hayirlisiyla atlatalm çok teşekkür ederim
Sürgü verdiler bana canım önce ona yaptım yatağa geçtiğim gibi çok sıkışmıştım çünküHerkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Evet insan ister istemez çok stres yapıyor. Kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ister istemez akıl oraya gidiyorÖncelikle hayirli olsun sureciniz hayirla sonuclansin. Stres panik olabiliyor ama yapmamaya çalışın herşeyin başı stres bende sizin gibi bu idrar konusundan muzdarip tim ve transfee sonrasi odaya ciktigimda hasta bezi rica ettim ve altima koydum. Ve problemi ortaddan kaldirdik rica ederseniz yardim olacaklardir
Ahhh canımmm ne güzel bir haberEvet dun duydukk cok güzeldi ikizler ikisinide duyduk birisi 6 haftalik diğeri6+1 olmuşlar cok guzel bir duygu bu aralar cok duygusalimm
Canım hasta bakıcıları altına bi kutu koyuyorlar ona yapıyorsun ilk yarım saat kaldırmıyorlarHerkese merhabalar:) benimde 21inde yani 2 gün sonra transferim olacak.. çok heyecanlıyım ve birazda korkuyorum ağrılı bi işlem olmadığını duydum fakat idrara sıkışık olmak gerekiyormuş buda benim için biraz sıkıntılı. Sonrasında hemen kalkamıyormusuz sanırım.. idrarimi asla tutamam direk yapmaya gitmişimdir hep nasil olacak hic bilemiyorum:/razıyım ama yeterki güzel sonuçlar alalım.. inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir sağlıkla
Canım bende ebe hemşireyim. muhtemelen heyet raporu alacağım.3 uzman doktorun onayı gerekiyor galibaYa kızlar bir sorum var pozitifi gördükten sonra çalışma hayatına geri dönen var mı ? Hemşireyim bende şimdi 12 günlük test süresince raporluyum ama sonrasında ne yapacağımı bilemiyorum doktorum da rapor veremiyor başka doktor bulmam gerekecek onlar da kese ve kalp atışı olmadan verirler mi onuda bilemiyorum kararsız kaldım biraz
Kuzu bende çok sık tuvalete giderim, okulda arkadaşlar şakalaşır benimle yine mi tuvaletten filan diyeÇok teşekkür ediyorum cevabınız için. Evet insan ister istemez çok stres yapıyor. Kendime hakim olmaya çalışıyorum ama ister istemez akıl oraya gidiyortavsiyeniz için teşekkür ederim baktım olmuyor hemşireden rica ederim bende
Kuzum günde 12 hap içiyorum ve her sabah göbekten iğne vuruluyorum. Maalesef tüp bebek sürecinde biraz fazla ilaç kullanılıyor. Gerçi bazı arkadaşlar ben hiç kullanmıyorum ya da 1-2 tane diyorlar ama sanırım o doktorun çalışma prensibine ya da hastanın durumuna göre şekilleniyor.Doktor bana bi torba ilaç verdi coraspin oksapar tetra antibiyotik progestan estrofem ve dekort çok fazla değil mi bu kadar ilaç kullanan var mı kızlar?
Merhabalar kuzumMerhaba herkese, tüm pozitif gören anne adaylarını tebrik ederim. Saĝlıkla kucaklarına almak nasip olsun bebişleriniBen de dün çift embriyo transferi oldum. Dondurulmuş 5.gün. Bu ikinci denememiz, ilki taze transferdi ama sıvı birikmesi vardı rahimde. Temmuz başı kapalı laparoskopi oldum ve 2 tüpüm de alındı. 28 aĝustos test tarihim
Tetrayı bol su ile iç bebeğim beni biraz sarmıştı o ilaç şifa olsunnnnDoktor bana bi torba ilaç verdi coraspin oksapar tetra antibiyotik progestan estrofem ve dekort çok fazla değil mi bu kadar ilaç kullanan var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?