2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Arkadaşlar birşey sorucam aniden dün 2 kere birinde hastane kapısı kapanırken ürktüm ve birde evde eşimin odada olduğunu görmeden korktum bağırdım bu sefer bebeğe zarar verirmi henüz yeni gördük pozitifi tabi

Çok sağ ol canım. 2 aydan fazladır zaten sağlıklı beslendim spor yaptım yürüyüş yaptım kilo verdim.. her kontrolde doktor çok iyi çok iyi dedi yumurtalar 21,18,15.5,15,14 gibi boyutlarda idi doktor yumurta olgunlaşmamış diyor bu boyutlardaki yumurta nasıl olgun olmaz anlamadım ben

Bu 3. Deneme 1 de aşılama var ilk aşılama ile başlamıştık bende hiçbir problem yoktu bu doktor da çikolata kisti çıktı amh düşük çıktı polip çıktı. Aklım almıyor artık gerçekten benim doktor iyi diye güvenip gittik ne dediyse yaptık sonuç hüsran. 8 yumurtadan 7si 24 saat geçmeden ölüyor 1 tanesi istediğimiz kalitede diyorlar bana buda mantıklı gelmedi.. Yeni bi tedavi artık düşünmüyorum hem beden sağlığımdan oluyorum hem ruh sağlığımdan... çok sağ ol canım mesajın için

Çok moralim bozuldu benim ama normal diyor herkes güzel sonuçlarımız olsun işallah 3. Denemem benim inan stres olmamız çok önemli kanaması olupda hamile olan çok arkadaş war
Amin inşallahbenim de 2.denemem ilkinde hiçbir şey yoktu bunda var bakalım artık ama insan sürekli kafayı takıyo. Ama kanaması lekelenmesi olanların çoğu hamile inşallah biz de öyleyizdir

Canimmm her gün topicten pozitif testler haberler görmek ne kadar güzel inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı olsun canım benim

Canım merhaba ALLAH ın izniyle pozitifi görüp sağlıkla ilerlesin bebişin isteyen herkesin çok Aminnn Bende de hiç belirti olmamıştı Yani sıcak basma göğüs büyüme kasık ağrısı hatta şüphe duydum sonra pozitifi gördüm Sağlıkla ilerlesin Die DUA cıyım şimdi
Pozitif gördüğüm gün Transferden sonra 9. Gün Regli günümdü ve Biraz yürümüştüm kasık ağrım Bir başladı VE hafif leke gördüm gibi düşün yani bu sefer olmasın dedim doktoru aradım hemen bi ilaç verdi birini kesti saolsun
Şunu Da sordum doktora kasık ağrım yok olmayabilir dedi daha önce işlem de yapılmıştı gerçi rahim için ama herkeste olucak die bişey yokmuş ve internette o kadar araştırdımki sorma Çok ŞÜKÜR kasık ağrısı olmadanda gebeliği öğrenip sağlıkla devam eden çok Kasık ağrısı olupta gebeliği öğrenip sağlıkla devam eden çok arkadaşım
ALLAH yüzümüze gülsün isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşsun Çok Aminnn

Evett canım MAŞALLAH Hayırlı sağlıklı olsun tebrik ederim

Kızlar ben bugün 5. Gün embriyosu koydurdum suan kanamam war normal mi bilemedim çok stres oldum böle olan warmı yazsın lütfen
Canım benim doktorumda sölemişti ilk iki üç gün olabilir die bendede ilk gün hatta pette görmüştüm eve geldimde sanırım kan vardı mesela bozuk para büyüklüğünde sıkıntısız yani içini ferah tut pozitifleri aldığın gün gelsin sağlıcakla

Amiin canım çok amiiinn Allahım isteyen herkese sağlıkla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben de sıkı sıkı tutunup büyüyüp gelişmeleri için dua ediyorum sürekli inşallah pozitif haberini görüp sağlıkla büyüdüğünü izlerim herkes için duam hep böyle. İnşallah senin gibi, diğer pozitifi gören güzel annelerimiz gibi biz de görüp o mutluluğu yaşarız belirtilere takılmıyorum o zaman ben

Aminnn arkadaşımYok takılma BelirtilerE canım herkeste aynı olmuyor şöyle belirti olupta pozitif görende var belirti olmayıpta pozitifi görende var mesela ben anlattığım gibi Nasip işi kesin birşey yok DUA edicez isteyen herkes pozitifi görsün sağlıcakla değerler katlansın sağlıcakla kucağımıza almak için Arkadaşım Çok Aminnn

Önemli olan kalitesi ama dr unuz havuz yöntemine gidebilir.2. kez tekrar yumurta toplama işlemi yapabilir.bende öyle ilk sefer 5 tane var dedi dr toplama günü 1 tane uygun olmuş onu almış o da 3.gün embriyosu oldu ve donduruldu.daha sonra tekrar ilaçlar kullandım ama doz biraz arttı.bu sefer 10 tane toplandı 8 ü döllendi 6 tanesi 3.gün embriyosu olarak donduruldu.bu arada bu ay 42 yaşımı bitiriyorum. Yani moralinizi hiç bozmayın ne gerekiyorsa zaten dr lar yapmaya çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…