2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah canım hep yüksek değerler görünce biraz endişelendim. Umarım artmıştır. Salı günü vermiştim testi sağlık ocakları maalesef çok yavaş daha şimdi öğrenebildim.

Kızlar bugun progestan fitil ve iğnemin, estrofemin 4.günü. Bende henuz sıcak basması göğüs büyümesi ya da hassasiyeti gibi etkiler yok. Bunların olması mı gerek yani ilaçlar etkisini daha göstermemiş midir bu etkiler gözlenmiyorsa? Kullanan herkeste bu etkiler var mı?

Canım sperm hız ve sayı problemi tüp bebekte embriyonun oluşmasını engellemez. Spermin yumurtaya ulaşması için hızlı olmasına gerek yok zaten tüp bebekte çünkü spermi embriyolog yumurtaya enjekte ediyor. Sonuçta 8 yumurtaya enjekte edecek spermi de bulmuşlar spermlerde dna hasarı yoksa yine problem olmaz. Amh nın düşüklüğü de buna sebep olmaz, sonuçta yumurtan var 8 az değil toplama için. Doktorun açıklama yapmalı yumurtanın mı kalitesiz yoksa spermde mi bir sorun olduğunu düşünüyorlar? Daha ileri testlere gönderilebilirsiniz. O bir embriyo da gebelik için yeter canım. Moralini bozma. Eğer yeniden tedaviye başlamak zorunda kalırsanız daha ileri tetkikleriniz yapılabilir ve yumurta kaliten için en az 3 ay beslenmenize dikkat edin. Umarım o tek embriyoyu bebek olarak kucağına almayı nasip eder Rabbim sana.Bu arada yaşınız kaç?

Kızlarr transferimin 6. Günü sabah ilk idrarla dayanamayıp test yaptım benim gördüğümü sizde görüyor musunuz Allah'ım gerçek mi 4 yıldır evliyim bi kez bile hayalet çizgi görmedim camını çıkardım testin heyecandan sizde görüyor musunuz lütfen bişey söyleyin

Eklentiler

• IMG_20230818_071125.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230818_071129.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu tarz lekelenmeler normalmiş. Benimde 3 gündür var moralim çok bozuktu ama adete dönmediği sürece sıkıntı yok dedi doktorum.
Çok moralim bozuldu benim ama normal diyor herkes güzel sonuçlarımız olsun işallah 3. Denemem benim inan stres olmamız çok önemli kanaması olupda hamile olan çok arkadaş war

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla tutunmasına yardım etsin Gözün aydın

Canıııımmmm görmez miyizzz gün gibi ortadaaa, gözün aydınnnn Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin

Canım evet ikinci çizgin belirgin tebrik ederim hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah

Merhaba Allah sağlıkla devam ettirmeyi nasip etsin inşallah belirtileriniz varmıydı

Merhaba Allah sağlıkla devam ettirmeyi nasip etsin inşallah belirtileriniz varmıydı
Amin inşallah teşekkür ederim belirtim yok denecek gibiydi vücut ısım yüksekti ilk günler öyle geliyordu yani progesteron kullanıyorum o yüzden olduğunu düşündüm. 4. Günü de kasık ve bel ağrısıyla uykumdan uyandım ama sonra geçti hiç belirtim kalmadı bende o panikle test yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…