2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükür ☺️ henüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor 🤲🏻🥰🧿
Yaaa kuzumm maşaallah 🧿🧿 Ahh kalbim fırladı yerinden, çok güzel bişey 💕💕 Allahım sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰

Ben folik asit kullanamıyorum 2.günde nefes darlığı yapıyor .folik asit sentetik olduğu için (lab ortamında yapılıyor) folat kullanıyorum solgarın.benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ciddi sıkıntı yaşatmıştı bana folik asit.ayrıca omega vitamin falan vermedi bana dr .probiyotik hap verdi multibiyol diye.
Evet evet ben de metilfolat formundaki bir folik asit kullanıyorum. birgebeningünlüğü nün ürünü ve memnunum.

Yaaa kuzumm maşaallah 🧿🧿 Ahh kalbim fırladı yerinden, çok güzel bişey 💕💕 Allahım sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🥰
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere Allah gönlünüze göre versin herkesin 🥰❤️

Kızlar merhaba bugün transferin 8.günü regl ağrısı gibi ağrım var sizlere de oldu mu sonrasında pozitif gördünüz mü takvimime göre cumartesi regl günüm eğer tutmamışsa regl mi olurum

Benim de yumurta rezervim düşük dendi yaşıma göre 24 yaşındayım 5-6 tane toplayabiliriz dendi ama asla kafama takmadım çok güzel beslendim 2 -3 ay süreyle daha sonra 13 yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi 4 tane 5. Gün donduruldu . Canını sıkma hiç kafayada takma önemli olan sağlıklı embrıyo asla sayısının bir önemi yok
Merhaba neler yaptınız nasıl beslendiniz özel kürler kullandınız mı

Kızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükür ☺️ henüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor 🤲🏻🥰🧿
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ikisinide kucağına almayı nasip etsin 🥰 bizlerede bu duyguları yaşamayı nasip etsin🥰

Kizlae bu lucrin igne hakkinda bilgisi olan varmi bana bugub doktorum verdi 22 temmuzda opu olmustum 4 agustosta regl olmustum reglimin 4.Gunu ginera basladik doktorumun hesabina gore 27 agustosta reglim gelcekti ve transfer planim baslicakti maalesef 10gun once reglim geldi 16 agutosta lekelenme şeklinde kanama yasadim bugun de bana lucrin igne ve baska bir dogum kontrol hapi verdi lucrin igneden kac gun sonra regl gelir bilginiz varmi 4 eylulde lucrin ignenle gel burda yapacagiz dedi

Eklentiler

• IMG20230817111730.jpg
    IMG20230817111730.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 43
Hayırlı olsun darısı başımıza insallah 🙏🏻🙏🏻

X