2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aynen öyle canım benim 3 kutu bitti 4.deyim kalçalarımdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Yeter ki sağlıklı olsunlar da buna razıyım

Kızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükür henüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor

Eklentiler

• IMG_7169.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 73
Oh cok şükür canim derin bir befes alabilirsin artık doktora sordunmu kac haftalıgım die

Yaaa çok güzel bir görüntü allah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsünler sağlıkla doğsunlar

Çok sevindim ikizlerin gelmesine Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsinler .annesi. Darısı başıma inşallah benim de ikizdir transferin kaçıncı günüydü bıgün

Kızlar folik asit ve omega olarak ne kullanıyorsunuz
Ben folik asit kullanamıyorum 2.günde nefes darlığı yapıyor .folik asit sentetik olduğu için (lab ortamında yapılıyor) folat kullanıyorum solgarın.benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ciddi sıkıntı yaşatmıştı bana folik asit.ayrıca omega vitamin falan vermedi bana dr .probiyotik hap verdi multibiyol diye.

Oh cok şükür canim derin bir befes alabilirsin artık doktora sordunmu kac haftalıgım die
Yok henüz çok küçük dedi farklı bir doktora göründüm de yarın kendi doktoruma gideceğim 4+5 görünüyorum transfer tarihime göre

Çok sevindim ikizlerin gelmesine Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsinler .annesi. Darısı başıma inşallah benim de ikizdir transferin kaçıncı günüydü bıgün
Bugün transferin 16.günü amin inşallah Rabbim sizin de gönlünüze göre versin

Çok güzel darısı bizlere inşallah transfer hangi gündü sizin

merhaba bir şey soracağım, diyelim ki hamile kaldık tüp bebek ile bütün gebelik ve doğumu tüp bebeği yaptırdığımız doktorla mı takip etmeye devam edeceğiz?
Tüp bebek doktorlarının bazıları gebelik takibi yapıyor bazıları ise yapmıyor. Yapanların da ücretleri diğer doktorlara göre pahalı olabiliyor. Burada tercih süreci sizin maddi manevi düşüncelerinize göre şekillenir. Ben tüp bebek doktorumla çok rahatım diyorsanız belki de devam edersiniz.

Biz bu kan sulandırıcı iğneleri progestron ve estrofemleri 12 hafta kullanacak mıyız hamilelik olursa?
Canım bu ilaç kullanım süreleri tamamen kişiye ve doktorun protokolüne göre değişiyor. Kimi annenin kanamaları oluyor hemen kan sulandırıcıları kesiyorlar ya da ekstra ilaç ekliyorlar filan.. Ama sanıyorum ki genel olarak 12. haftaya kadar devam ediliyor tedbiren..

Ben 5+2 gözüküyorum en sonli regl tarihin neydi benm 11 temmuz
Ben adet tarihine göre bakmıyorum çünkü düzensizdi ve ilaçla olmuştum transfer tarihime göre internetten hesapladım 4+5 görünüyor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…