- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Aynen öyle canım benim 3 kutu bitti 4.deyim kalçalarımdan ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Yeter ki sağlıklı olsunlar da buna razıyımEvet çoğu dr kullandırtıyormuş.işin kötü yanı benim dr progestanı kalçadan iğne olarak verdi daha 4.günümdeyim ve kalçalarımdan dolayı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne eğilebiliyorum...köseleye döner 12 hafta sonunda artık :)
Ben vifolik kullanıyorum içinde hepsi mevcutKızlar folik asit ve omega olarak ne kullanıyorsunuz
Oh cok şükür canim derin bir befes alabilirsin artıkKızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükürhenüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor
Kese ve kalp atişini tüp bebek doktoru kendisi görmek istiyor sonrasında baska bir doktorla devam edebilirsin diyolarmerhaba bir şey soracağım, diyelim ki hamile kaldık tüp bebek ile bütün gebelik ve doğumu tüp bebeği yaptırdığımız doktorla mı takip etmeye devam edeceğiz?
Yaaa çok güzel bir görüntüKızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükürhenüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor
Çok sevindim ikizlerin gelmesineKızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükürhenüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor
Ben folik asit kullanamıyorum 2.günde nefes darlığı yapıyor .folik asit sentetik olduğu için (lab ortamında yapılıyor) folat kullanıyorum solgarın.benim gibi olan varmı bilmiyorum ama ciddi sıkıntı yaşatmıştı bana folik asit.ayrıca omega vitamin falan vermedi bana dr .probiyotik hap verdi multibiyol diye.Kızlar folik asit ve omega olarak ne kullanıyorsunuz
Yok henüz çok küçük dedi farklı bir doktora göründüm de yarın kendi doktoruma gideceğim 4+5 görünüyorum transfer tarihime göreOh cok şükür canim derin bir befes alabilirsin artıkdoktora sordunmu kac haftalıgım die
Amin isteyen herkese inşallah cümlemizeYaaa çok güzel bir görüntüallah hepimize nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsünler sağlıkla doğsunlar
Bugün transferin 16.günüÇok sevindim ikizlerin gelmesineHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsinler .annesi. Darısı başıma inşallah benim de ikizdir transferin kaçıncı günüydü bıgün
Çok güzel darısı bizlere inşallah transfer hangi gündü sizinKızlar günaydın bugün kesemizi gördük çok şükürhenüz çok küçük karından göremedi vajinal bakalım dedi bir mahsuru yoksa bakalım hocam dedim kesenin yerini görelim iyi olur dedi baktık iki tane kese gördük Allah izin verirse ikizlerimiz geliyor
Ben 5+2 gözüküyorum en sonli regl tarihin neydi benm 11 temmuzYok henüz çok küçük dedi farklı bir doktora göründüm de yarın kendi doktoruma gideceğim 4+5 görünüyorum transfer tarihime göre
Aynı benEvet çoğu dr kullandırtıyormuş.işin kötü yanı benim dr progestanı kalçadan iğne olarak verdi daha 4.günümdeyim ve kalçalarımdan dolayı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne eğilebiliyorum...köseleye döner 12 hafta sonunda artık :)
Tüp bebek doktorlarının bazıları gebelik takibi yapıyor bazıları ise yapmıyor. Yapanların da ücretleri diğer doktorlara göre pahalı olabiliyor. Burada tercih süreci sizin maddi manevi düşüncelerinize göre şekillenir. Ben tüp bebek doktorumla çok rahatım diyorsanız belki de devam edersiniz.merhaba bir şey soracağım, diyelim ki hamile kaldık tüp bebek ile bütün gebelik ve doğumu tüp bebeği yaptırdığımız doktorla mı takip etmeye devam edeceğiz?
Canım bu ilaç kullanım süreleri tamamen kişiye ve doktorun protokolüne göre değişiyor. Kimi annenin kanamaları oluyor hemen kan sulandırıcıları kesiyorlar ya da ekstra ilaç ekliyorlar filan.. Ama sanıyorum ki genel olarak 12. haftaya kadar devam ediliyor tedbiren..Biz bu kan sulandırıcı iğneleri progestron ve estrofemleri 12 hafta kullanacak mıyız hamilelik olursa?
1 Ağustos 3.gün embriyosuÇok güzel darısı bizlere inşallah transfer hangi gündü sizin
Ben adet tarihine göre bakmıyorum çünkü düzensizdi ve ilaçla olmuştum transfer tarihime göre internetten hesapladım 4+5 görünüyor bugünBen 5+2 gözüküyorum en sonli regl tarihin neydi benm 11 temmuz
Ben birgeneningünlüğü’nün folik asidini kullanıyorum, sentetik bir destekleyici olmadığı için..Kızlar folik asit ve omega olarak ne kullanıyorsunuz