Canim dogum kontrol verdi bana ama dediki 26 ağustosta regl gelir dedi erken gelir demedi bana 4 agustosta regl olmustum zaten ama neden boyle oldu bilmiyorum kotu birsey degildir inşallah transferim iptal felan olmaz korkuyorumHııı yanlış anlamışım ben doktor hangi ilacı verdi ondan dolayı olabilir çünkü ben 3 adet gördükten sonra transfer oldum ve doktorumun verdiği ilaçla normalden 4 gün önce adet olacaktım planına göre aynen öyle oldu 4 gün erken oldum 3. Adetimi
Doktor öyle dedi 0.4 lük iki tane yapıyorum bir kimyasal gebeliğim var2 tane nıye kız
Cumartesi benim bana erken verdi o zaman belki sen kese ile bir kalp atışını da duyarsınBenimdeama haftaya perşmbe keseye randevu aldim kalbide ayni anda duyarız inşaAllah
Aaa bizde mi içmesekBana hiç içmiceksin dediburnumda tütüyor bir fincan kahve ama napalım :)
Merhaba canım amh değerine yumurta rezervin düşükse gerek duyabilir bazen gerek duymayan doktorlar var sen artık transfer sürecine girmişsin demekki gerek duymamış doktorun:) transferden sonra amh değerinin bir manası yok çünküBen de bir gun once yaptırdım.benim doktor transferden sonra amh baktirmadi.progestoren baktirdi o da dusuk cikti ilaclari artirdi.hamilelik testini de 19 agistosa verdi neden bu kadar gec verdi
Bilgisi olan yokmu kizlarKızlar merhaba 22 temmuz da opu oldum 4 ağustota regl oldum daha reglime 10 gun var ve az once regl oldugumu gordum cok sasirdim suan doktorum regl olunca gel transfer planlancak demisti boyle birsey basina gelen oldumu neden erken geldi sizce reglim
Benimde toplamadan sonra rahim dinlendirme yaparken çat diye 9 gün önce geldi :) ve bu zamana kadar bir gün regli düzensizliği yaşamamış birisi olarak baya şaşırdım… bazen geriden gelen ve toplanacak kadar büyük görünmeyen yumurta hemen büyüyor ve o çatlamış olabilir diye düşündüm bende…şimdi transfer oldum doktorum mevzu bile yapmadı yani bir sıkıntı yokturBilgisi olan yokmu kizlar
Kuzum sagol cevabın için ama ben toplamadan sonra 15.Gun regl oldum bu ikinci adetim 10gun once geldi ve suab cok az az geliyor leke şeklinde ama kirmizi transfer icin 3.Gun estorfem başlamam gerekiyor normalde hemsireye yazdim bakalim ne dicek bunu regl saycaklarmi yoksa bir ayda dahami beklicem acabaBenimde toplamadan sonra rahim dinlendirme yaparken çat diye 9 gün önce geldi :) ve bu zamana kadar bir gün regli düzensizliği yaşamamış birisi olarak baya şaşırdım… bazen geriden gelen ve toplanacak kadar büyük görünmeyen yumurta hemen büyüyor ve o çatlamış olabilir diye düşündüm bende…şimdi transfer oldum doktorum mevzu bile yapmadı yani bir sıkıntı yoktur
Yani ben resmen dongumun 13.Gununde tekrar bir regl gordumKuzum sagol cevabın için ama ben toplamadan sonra 15.Gun regl oldum bu ikinci adetim 10gun once geldi ve suab cok az az geliyor leke şeklinde ama kirmizi transfer icin 3.Gun estorfem başlamam gerekiyor normalde hemsireye yazdim bakalim ne dicek bunu regl saycaklarmi yoksa bir ayda dahami beklicem acaba
Şifa olsun ınsallah:)Doktor öyle dedi 0.4 lük iki tane yapıyorum bir kimyasal gebeliğim var
Ben de yıyprum kefır ıcıyorum probıyptık ıcıyorum ılk kez oldum hayırlısıKabız olmamak için ilk günden beri paso kavun yiyorum:)
Aaaa kusura bakma orasını kaçırmışım tabi en doğru bilgiyi doktor verir inşaAllah güzel haberlerini de alırız. Bişey yoktur ya ister istemez hormonlardan vücut şaşırıyor herkesin bünyesi farklı tabi. Kolay iş değil gerçekten Allah tüp bebek yaptıran bütün kadınlara sabır versinKuzum sagol cevabın için ama ben toplamadan sonra 15.Gun regl oldum bu ikinci adetim 10gun once geldi ve suab cok az az geliyor leke şeklinde ama kirmizi transfer icin 3.Gun estorfem başlamam gerekiyor normalde hemsireye yazdim bakalim ne dicek bunu regl saycaklarmi yoksa bir ayda dahami beklicem acaba
Bakalim canım hemsire döner gün icinde bende haber veririmAaaa kusura bakma orasını kaçırmışım tabi en doğru bilgiyi doktor verir inşaAllah güzel haberlerini de alırız. Bişey yoktur ya ister istemez hormonlardan vücut şaşırıyor herkesin bünyesi farklı tabi. Kolay iş değil gerçekten Allah tüp bebek yaptıran bütün kadınlara sabır versinhaberdar edersen sevinirim
İğneyi çekince buz tut on dk rahatlatıyor canım ben de hiç sevmedim bu işi bir önceki transferimde sadece proluteks yapıyordum iyiydi acaba ne kadar daha kullanacaz ben onu çok merak ediyorumilk kez yaptım bugün gerçekten yanıyor
Canım benim de yumurta toplamadan sonra regl araları kısa sürmüştü ama transfere engel birşey olmadı hemsirene yaz istersen hakkında hayırlısı olsunBilgisi olan yokmu kizlar
2.Adetini kac gun sonra olmustun peki canimCanım benim de yumurta toplamadan sonra regl araları kısa sürmüştü ama transfere engel birşey olmadı hemsirene yaz istersen hakkında hayırlısı olsun
Benim suan cok az az geliyor aktif kanamam yok2.Adetini kac gun sonra olmustun peki canim